hfml 1,543 ارسال شده در 14 تیر 1394 آقای دکترحداقل تاپیک رو برو. یاهو ک نمیرسی. تاپیک ک می رسی افلاین ه گیر دادی به ما بگی دکتر ها! 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 15 تیر 1394 گیر دادی به ما بگی دکتر ها! تو حالم ه بگم 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hfml 1,543 ارسال شده در 15 تیر 1394 باز میگم. اگه هدف مکالمه متنی هست، یاهو مناسب تر از انجمنه. تو انجمن فکر نکنم بازده خوبی داشته باشه. اگه هدف مکالمه صوتی هست، میتونه اسکایپ یا همین انجمن باشه. تو انجمن هم باشه مناسبه. 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
آریوبرزن 13,988 ارسال شده در 19 تیر 1394 دوستان موعد رفتن ما نیز رسید .... ان شاء الله اگه تا دوهفته دیگه هنوز گروه برقرار بود در خدمتتون هستم ... موفق باشید ... 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 19 تیر 1394 دوستان موعد رفتن ما نیز رسید .... ان شاء الله اگه تا دوهفته دیگه هنوز گروه برقرار بود در خدمتتون هستم ... موفق باشید ... ا؟ ای بابا. ب سلامت مهندس. منتظرتیم 4 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
M!Zare 48,037 ارسال شده در 19 تیر 1394 استاتر چی شد 3 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 19 تیر 1394 استاتر چی شد ب علت کهولت سن، فوت کرده 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
دختر باران 18,625 ارسال شده در 21 تیر 1394 استاتر چی شد گفتن که دنبال پایان نامه شون هستن و فعلا سرشون شلوغه ب علت کهولت سن، فوت کرده تو ادب نداری بچه؟ چکار دختر مردم داری 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 21 تیر 1394 گفتن که دنبال پایان نامه شون هستن و فعلا سرشون شلوغه تو ادب نداری بچه؟ چکار دختر مردم داری هههه. پایان نامه. این روزا شده بهانه همه نه دلیل ی چیز دیگس مگه حرف بی ادبی زدم؟ خوب بیاد از خودش دفاع کنه 1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
alimec 23,102 ارسال شده در 21 تیر 1394 .. 12-گرامر رو رها كن و بذار برا نفس هاي اخرت.. 13-اعتقاد به اينكه حداقل يه امريكايي پيدا ميشه كه بجاي هلو ميگه هالو! مانع ايده ال گرايي ميشه 14-.. 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hfml 1,543 ارسال شده در 22 تیر 1394 دوستانی که نمیدانند، بدانند! مکالمات یاهو شب ها یه ربع به ده برقراره 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 25 تیر 1394 دوستانی که نمیدانند، بدانند!مکالمات یاهو شب ها یه ربع به ده برقراره دوستان. متاسفم چند شبی غیب داشتم. نیاز بود ب این. و ضمن اینکه دیگه رمضون داره تموم یم شه همه جا افطاری می دن نمشه رد کرد. از امشب هستم. امید ب حضرت حق 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
hfml 1,543 ارسال شده در 1 مرداد 1394 سلام . من دارم کلاس بحث آزاد میرم جدیدا. (جلسه ای دوازده تومن!) تو اون کلاس یه استاد هست که هدایت میکنه و راجع به موضوعات مختلف حرف میزنیم. اونجا فهمیدم که این لغاتی که بلدم، چه قدر وقتی میخوام به کارشون ببرم، لغات چنگیزی میشن! گاهی ساده ترین لغات هم به ذهن آدم نمیاد. تمرین لازمه. ستاد تبلیغ گروه یاهو نو اندیشان! 2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال
S.F 24,918 ارسال شده در 7 مرداد 1394 http://www.noandishaan.com/forums/thread139727-2.html#post1562725:icon_gol: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال