Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ معین ابی هایده شادمهر (شادمهر خودمونو نمیگما ) 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ ایرانی : سیاوش قمیشی ،جهان ، معین ، شجریان ، هایده و مهستی خارجی : آندره ا بوچلی ، سلین دیون 3 لینک به دیدگاه
masoume 5751 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ اول داریوش :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:aghosh: احسان جونم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v شادمهر :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v ابی گوگوش امید ستار حامی 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، ۱۳۸۹ شجریان و سراج مختاباد ناصر عبداللهی.. خواجه امیری... لینک به دیدگاه
Iman-Emperatour 4937 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ ایرانی:داریوش خارجی:انریکو 1 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ گوگوش و هایده .... داریوش و علیرضا نبی زاده.... از سنتی ها هم همای که تازه شروع کرده رو دوست دارم هم صداش عالیه هم شعراش بی نظیره لینک به دیدگاه
raha_89 276 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۰ سلام کلا موسیقی سنتی ایرانی " شجریانی ها، شهرام ناظری، حمیدرضا نوربخش، سینا سرلک خانم قمرملوک وزیری ، مرضیه،دلکش، پریسا موسقی خارجی هرچی به دلم بنشیند. لینک به دیدگاه
خانوم بهار 3412 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ فقط استاد معین( با آهنگاش زندگی می کنم ) البته معین اصلی و اولینه اما هایده، امید، چاووشی .... 2 لینک به دیدگاه
nima_dariush 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ moein khube ama nemishe faghat moein goosh dad ! ama dariusho mishe bahash zendegi kard ! لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۰ زدبازی بصورت ثابت و یکسری گروههای خارجی مثل Modern Talking. در کل خواننده ی مورد علاقه ندارم و تو هر برهه با یه خواننده حال میکنم. لینک به دیدگاه
zebel 619 249 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۰ اول از همه معین ابی محسن چاوشی بعضی از آهنگ های امید احسان خواجه امیری 1 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ داریوش و سیاوش رو دوست دارم... و... 2 لینک به دیدگاه
arghavan 1343 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۰ فردی مرکوری ( خب اصالتاً ایرانیه دیگه) شاهیـــــــــن نجفی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده