mohammadhoseni 283 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ محبوبترین خواننده؟ چاووشی-ابی-معین-داریوش 10 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ هرکی که صداش به دلم بشینه . . .! 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ شکیلا بخصوص ترانه کمی با من مدارکن 5 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ شکیلا بخصوص ترانه کمی با من مدارکن پس کمی با ما مدارا کن بانو سارا لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ronan keating ایرانی بفرمائید لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ داریوش مهستی. معین ابی به ترتیب دوست داشتنم نوشتم. 2 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ داریوش مهستی. معین ابی به ترتیب دوست داشتنم نوشتم. نگو خاطر خواهی چه گلی زد بسرم 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ پس کمی با ما مدارا کن بانو سارا من اگه به مدارا کردن باشه فقط تو زندگیم با یه نفر مدارا خواهم کرد اونم کسی که قراره با من مدارا کنه 3 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من اگه به مدارا کردن باشه فقط تو زندگیم با یه نفر مدارا خواهم کرد اونم کسی که قراره با من مدارا کنه یکم عاشق شدن رو از دلم یاد بگیر لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ایرانی ها زیاد چیزه دندان شکنی ندارند متاسفانه.... فرهاد... فریدون... دلکش... 3 لینک به دیدگاه
mohammadhoseni 283 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ من همیشه برای پدرم می خونم: ای که دستای تو از من دوره بیا که مردم از این دلشوره دل تو سفره رنگین ببین دل من بی کس غمگین ببین تو که نیستی همه چی دلگیره بیاکه بی تو دلم میمیره 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ شادمهر هايده شکيلا حبيب (بعضياشو) و اهنگهاي کلاسيک 5 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ سیاوش قمیشی امید معین هایده مهستی احسان خواجه امیری جهان شکیلا 3 لینک به دیدگاه
p mehdi q 6226 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ ایرانی بفرمائید چه فرقی میکنه ... موسیقی زبان بین المللیه ..... ایرانی ها زیادن همه در یه سطحند ..نمیشه کسی رو نام برد 2 لینک به دیدگاه
★napadid★ 2337 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۸۹ بستگی به اهنگش داره :4chsmu1: فرق نمیکنه کی خونده قشنگ باشه خروس خونده باشه (بر وزن مفت باشه کوفت باشه) :ws3: 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ از خوانندگان سنتی: 1)استاد شجریان(پدر و پسر) 2)سالار عقیلی از نوازندگان 1)زنده یادان مشکاتیان و پایور و استاد اردوان کامکار(سنتور) 2)زنده یاد جواد معروفی و استاد انوشیروان روحانی و استاد حریر شریعت زاده(پیانو) از خواندگان پاپ 1)هایده 2)ابی 3)داریوش 4)ستار 5)رضا صادقی 6)پویا 7)امید 8)معین 3 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۸۹ اميد معين پوياجهان ستارسياوش شمس بعضي آهنگ ها 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده