Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ دنیا فقط شلوار کردی دوست عزیز شاید این جمله رو به شوخی گفتی...اما برا من یه دنیا ارزش داره.... بابایی گلم به اندازه همه ستاره ها دوستت دارم...:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ فرارسیدن ولادت حضرت علی(ع) و روز پدر گرامی باد 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ ياعلي سلام بر کفشهاي کهنهات که مايه کرامت شيعهاند. سلام بر عباي پر وصلهات که سبب شرافت شيعهاند. سلام بر دستهاي پينه بستهات که بوسه گاه ملائک مقرّب خداست... سلام بر بازوان تنومندت وقتي خيبر را از جاي برکندي. سلام بر تو وقتي که در حلقه کوچک دستان کودکي يتيم جاي ميگرفتي! سلام بر دستان يداللّهيات وقتي در خندق، «عمر بن عبدود» را به خاک افکندي و بر سينه او نشستي. سلام بر تو وقتي براي دلخوشي طفلي بيسرپرست، مرکب او شدي و او را بر دوش خود نشاندي! سلام بر تو وقتي در «ليلة المبيت» در بستر محمد(ص) خوابيدي و به استقبال مرگ رفتي و مرگ از ابهت تو گريخت. سلام بر تو وقتي ريسمان به گردن به مسجدت ميبردند و تو براي رضاي خدا خاموش بودي سلام بر تو وقتي از هيبت ذوالفقارت دشمنان دونت برهنه شدند تا در پناه سپر حيايت حياتشان محفوظ بماند. سلام بر تو وقتي همسرت را پيش چشمانت سيلي زدند و ذوالفقارت براي حفظ دين محمد(ص) در غلاف بود! سلام بر تو وقتي در مشرق دستان پيامبر خدا در غدير بوسعت عالم طلوع کردي سلام بر تو وقتي استخوان در گلو و خار در چشم يک ربع قرن آفتاب خانهات بودي! سلام بر تو وقتي اوّلين گرويده به دين محمد (ص) بودي سلام بر تو وقتي چهارمين خليفه بعد از محمد(ص) شدي! سلام بر تو وقتي چشم فتنه را در آوردي در حالي که هيچ کس ديگري قادر بر آن نبود سلام بر تو وقتي در کوچه هاي کوفه توشه نان و خرما بر دوش طعام درماندگان را شبانه قسمت ميکردي! سلام بر تو وقتي داماد رسول خدا شدي سلام بر تو وقتي نگين انگشتري حضرت خاتم (ص) را شبانه در خاک تيره پوشاندي! سلام بر تو وقتي که جهان اسلام در چمبره حکومت عدالت پرورت بود سلام بر تو و قتي در دادگاه اسلامي کنار مرد مسيحي نشستي و قاضي رأي بر ضد ّ تو داد و تو بيهيچ مقاومتي به حکم او تن در دادي! سلام بر تو وقتي خزانه دار اموال جهان اسلام بودي سلام بر تو وقتي که آهن گداخته در دست برادر نيازمندت عقيل گذاشتي تا به سوي بيت المال دراز نشود! سلام بر تو وقتي که مشعل عدالت را بر افروختي سلام بر تو وقتي شمع بيت المال را خاموش کردي! سلام بر آه سلا بر چاه سلام بر نان جو سلام بر نمک سلام بر فدک... يا مجمع الاضداد سلام بر تو روزي که در کعبه، زاده شدي و روزي که در محراب، زندگي فاني را وداع گفتي و روزي که «قسيم النّار والجنة» خواهي بود. از مکه نسيمي به سماوات وزيده است از کعبه خمي مي به خرابات رسيده است مقصود دعا روح مناجات رسيده است از عرش خدا عين عبارات رسيده است جز دست علي کيست نگهدار ضعيفان؟ 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ تمامی پدران را دوست دارم مهم نیست که کنارمان باشند یا نباشن.مهم قلبشان بود که به ما دادند 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من تفلده حضرت علی رو به همه علی الخصوص خانوما تبریک میگم!!:pichak: روزه پدر و مردو هم به همه مردا،پسرا،دوس پسرا،جاست فرندا و ....تبریک میگم!! :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها من تفلده حضرت علی رو به همه علی الخصوص خانوما تبریک میگم!!:pichak:روزه پدر و مردو هم به همه مردا،پسرا،دوس پسرا،جاست فرندا و ....تبریک میگم!! :ghelyon: منم به تو که مث همیشه خاصی تبریک میگم. ازهمه خانوما و دختراو دوس دخترا و همون جاست فرندا میخام خدا وکیلی یه هدیه خوب بگیرین. 3 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من قبلا یه جا تبریک گفتم! نمیدونم اینجا بود یا نه ! حالا بازم تبریک میگم باباها و آقایون روزتون مبارک 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ منم به تو که مث همیشه خاصی تبریک میگم.ازهمه خانوما و دختراو دوس دخترا و همون جاست فرندا میخام خدا وکیلی یه هدیه خوب بگیرین. هاهاها!! خوش به حاله خودم که هدیه همه رو پیچوندم!! البت دوس پسرو چه به هدیه ....همون تبریک بسه!!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ من قبلا یه جا تبریک گفتم! نمیدونم اینجا بود یا نه !حالا بازم تبریک میگم باباها و آقایون روزتون مبارک آره عزیزم.همینجا بود/اما میدونی که هر چی به آقایون تبریک بگی کمه 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ هاهاها!!خوش به حاله خودم که هدیه همه رو پیچوندم!! البت دوس پسرو چه به هدیه ....همون تبریک بسه!!!:persiana__hahaha: الهی همین بلا روز زن سرت بیارن 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ الهی همین بلا روز زن سرت بیارن عمرنیاش....چون یه هفته قبل از روز زن من مثه فرشته ها مهلبون میشم!!! دسته خودم نی مکانیزمه بدنمه!!!:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ آره عزیزم.همینجا بود/اما میدونی که هر چی به آقایون تبریک بگی کمه بس که خوش اشتهان این آقایون:167: راستی من هنوز به بابام تبریک نگفتم کادو هم نخریدم بابایی دوست دارم 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ عمرنیاش....چون یه هفته قبل از روز زن من مثه فرشته ها مهلبون میشم!!!دسته خودم نی مکانیزمه بدنمه!!!:persiana__hahaha: البته این خاص تو نیستا.خاص همه زناستپیش شما شیطون هم سجده میکنه. خدا به همه ما صبر بده 1 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ عمرنیاش....چون یه هفته قبل از روز زن من مثه فرشته ها مهلبون میشم!!!دسته خودم نی مکانیزمه بدنمه!!!:persiana__hahaha: ای ول 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ البته این خاص تو نیستا.خاص همه زناستپیش شما شیطون هم سجده میکنه.خدا به همه ما صبر بده نه بابا اینطورام نی شوخلوق کردم!!!!:Ghelyon: مرد نگووووووووووو مارمالاد بگو!!:pichak: لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۸۹ بس که خوش اشتهان این آقایون:167: راستی من هنوز به بابام تبریک نگفتم کادو هم نخریدم بابایی دوست دارم کلا" خانومای اینجا آدمو ناامید میکنن. الکی تیریپ لاو نگیر.کادو بهش بده :w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده