ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ یه دفعه به نظرم رسید بروبچ باحال و همیشه در صحنه انجمن یه دید بازدید گروهی تشکیل بدیم و برنامه ریزی کنیم برای روزهای هفته برای بازدید از تالارها چه اوناییکه خاک میخورن چه اونایی که فعالن در گفتگوهای تخصصی به شرط اینکه یه موضوعی رو هم مد نظر داشته باشیم در هرکدوم از تالار ها مثال 1- شنبه معماری به میزبانی سامیار در ساعت 13 2- یکشنبه مکانیک به میزبانی یکی از بچه های مکانیک2 فروردین 3- دوشنبه عمران بود 4- سه شنبه نداشتیم 5- چهارشنبه صنایع (..... آقا مهدی بود) 6 شنبه. فروردین (برق - ساغر) 7- چهارشنبه 12 فروردین تالار حقوق با حضور گندم عزیز نظر مدیران و مسئولان تالار چیه درین مورد فکر کنم این تیم خارج از تخصصها جالب باشه هم یادگیری هم دورهم بودن 31 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ یه سری به صنایع بزنید صاب خونشم نیست بریزید بپاشید آزاد آزاد 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ kzvhjjنظراتت اوکیه میزبانی و پذیرایی از مهمونای مکانیک با شما ناصر هستید ؟ 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ عالیه مهندس همساده میزبانی با شما و سامیار وقتشو هماهنگ بشید مهندس کی میتونیم باشیم همگی با دوستا بیاییم اونجا 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ یه سری به صنایع بزنید صاب خونشم نیست بریزید بپاشید آزاد آزاد صاحب خونه از شما بهتر مهدی هروقت تونستی باشی برنامه ریزی کن بچه رو بریزیم تالار صنایع دورهم باشیم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ صاحب خونه از شما بهتر مهدی هروقت تونستی باشی برنامه ریزی کن بچه رو بریزیم تالار صنایع دورهم باشیم داداش سهند من اجاره نشینم خیلی وقته اجارمم ندادم قاچاقی اونجام 10 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ میزبانی با شما و سامیار وقتشو هماهنگ بشید مهندس کی میتونیم باشیم همگی با دوستا بیاییم اونجا همگی خوش اومدین، ساعتشو هماهنگ میکنم 9 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ میزبانی و پذیرایی از مهمونای مکانیک با شما ناصر هستید ؟ مدیران مکانیک هستن منم بتونم همراهی میکنم ولی من میزبان بشم دست خالی نباید بیاید هر کدوم 4 تاپیک تخصصی مکانیک باید بزنیدا 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ مدیران مکانیک هستن منم بتونم همراهی میکنمولی من میزبان بشم دست خالی نباید بیاید هر کدوم 4 تاپیک تخصصی مکانیک باید بزنیدا روی چشم بایداش ماله من به بچه ها خوش بگذره و چیزی یاد بگیرن در مورد مکانیک 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ همگی خوش اومدین، ساعتشو هماهنگ میکنم دمتون گرم سامیار جان 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ من هم موافقم . خیلی جالبه ! پس عمران رو خونه تکونی و گرد گیری کنین و وقتشو معین کنین که مهمون دارین 7 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ پس عمران رو خونه تکونی و گرد گیری کنین و وقتشو معین کنین که مهمون دارین چشم حتما قدمتون روی چشم . 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ نمیشه تالار ما هر روز بیاید تا آخر سال یکم تکون بخوره؟ مردیم از بس نفر کم داریم آخه مگه من چن نفرم..بیاید تالار منابع طبیعی ما هر روز هر روز 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ ديد و بازديد در يه تايم خاصي ..بايد قابل مديريت هم باشه.. و جمع كردن و هماهنگ كردن خيلي ملاكه.. كه من فكرنميكنم مثل سابق اينجوري بشه با بچه ها هماهنگ شد.. ولي ايده ي خوبيه شبيه مهموني پروفايلي .. 6 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ من هم موافقم تشریف بیارین تالار ما خوشحال میشیم البته تایمشو باهاتون حالا هماهنگ میکنم 4 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ به هنرم سر بزنید . صاب خونه نداره . خونه تکونیش هم کنید 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۳ من هم موافقم تشریف بیارین تالار ما خوشحال میشیم البته تایمشو باهاتون حالا هماهنگ میکنم مرسی فرناز خانوم منتظریم انشالله .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده