Astraea 25354 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ای بابا امروز تالار کی مهمون بودیم؟ والا برقیا و شهرسازیا دیگه باید خجالت بکشن!!!!! تازه خوبه مدیرای ارشد از همین تالارا هستند!!! 8
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 دیروز عمران بود..امروز تموم شد. عمران رفتم بسی خوش گذشت ولی اینا فک کنم رفتن مهمونی از اونا هست مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونی بریم دم در تالار برق شهرسازی و صنایع کشاورزی بنویسیم آمدیم نبودید رفتیم 6
Tamana73 28837 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عمران رفتم بسی خوش گذشت ولی اینا فک کنم رفتن مهمونی از اونا هست مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونیبریم دم در تالار برق شهرسازی و صنایع کشاورزی بنویسیم آمدیم نبودید رفتیم :ws28:hvi nlj 'vl اره دمت گرم 6
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 24 خرداد، 2015 بچه ها هرکی میتونه فردا اعلام کنه پست اول رو ویراش کنم برا برنامه ریزی بچه ها ممنون 5
eng.l.s 5684 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 عمران رفتم بسی خوش گذشت ولی اینا فک کنم رفتن مهمونی از اونا هست مهمون دعوت میکنن خودشون میرن مهمونیبریم دم در تالار برق شهرسازی و صنایع کشاورزی بنویسیم آمدیم نبودید رفتیم دودقیقه نبودیما :icon_pf (34)::icon_pf (34): 3
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 بیا برو مهمونی عیدی بهت نمیدن من دیگه مهمونی نمیام من با این سرماخوردگیم احوال مریض رفتم مهمونی:mornincoffee::putertired: 3
saghar... 6666 ارسال شده در 27 خرداد، 2015 فرداااااااااااااااااا بیاین خونه ما به میزبانی خودم و الببته کوروش شنبه:hapydancsmil: الان همتون رو دعوت میکنم به طور رسمی با اجازه مهندس سهند 6
Gandom.E 17805 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 دوستان فردا همه مهمون تالار حقوق هستین لدفن پست اول اعلام شه تا من تالارو آماده پذیرایی کنم:hapydancsmil: 5
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 31 خرداد، 2015 دوستان فردا همه مهمون تالار حقوق هستینلدفن پست اول اعلام شه تا من تالارو آماده پذیرایی کنم:hapydancsmil: رو چشم دخترم اعلام شد:love070: 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 31 خرداد، 2015 رو چشم دخترم اعلام شد:love070: خیــــلی ممنووون:flowerysmile: 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری