saghar... 6666 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 سلام بچه ها تالار ما هم تشریف بیارین:hapydancsmil: فقط ما مدیرمون نیست من تهنام مهندس سهند خودتون هر روزی مساعد بود انتخاب کنین 12
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 آها راستی من به نمایندگی از تالار کتابخانه نواندیشان ازتون دعوت به عمل می آوریم باشد که در تالار ما نیز فیض ببرید 9
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 18 خرداد، 2015 سلام بچه هاتالار ما هم تشریف بیارین:hapydancsmil: فقط ما مدیرمون نیست من تهنام مهندس سهند خودتون هر روزی مساعد بود انتخاب کنین مگه سید نسپرده بهتون که مواظب مهمونای تالارتون باشید ساغر خانوم باشه ببینیم چی میشه ولی هماهنگی با شما راستی برق در خانه موضوع خوبیه 7
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 18 خرداد، 2015 آها راستی من به نمایندگی از تالار کتابخانه نواندیشان ازتون دعوت به عمل می آوریمباشد که در تالار ما نیز فیض ببرید حتما ولی بیشتر دوست داریم تالار مکانیک فیض ببریم ناصر جان 7
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 تو تالار مکانیک هم در خدمتم ولی در حال حاضر مسولیت کتابخونه هم با منه 8
nasim184 12259 ارسال شده در 18 خرداد، 2015 عیدی هم میدین صاحب خونه ها!!! من عاشق عیدی امآجیل چی همه نشستین خونه ها...خب من نت ندارم....منم مهمونی دلم میخواددد..من دارم میرم آقا سهند من به شما اعتماد دارم...عیدیامو شما جمع کنید تا بیام...اجیلم هر خونه یه مشت کافیه دیگه چکار کنم میبخشمتووون ایشالا بهتون خوش بگذره و سال خوبی رو تو انجمن با این اتفاق جدید تجربه کنیم:hapydancsmil: 6
saghar... 6666 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 مگه سید نسپرده بهتون که مواظب مهمونای تالارتون باشید ساغر خانومباشه ببینیم چی میشه ولی هماهنگی با شما راستی برق در خانه موضوع خوبیه البته سید سپرده به من:hapydancsmil:گفته هوای مهمونا رو داشته باش چشم هماهنگ میکنم بله موضوع خوبیه 5
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 گندم جان اونجا که خونه خودم دعوت نمی خواد اما خوب با دوستان همگی میاییم انشالله منتظر هماهنگیت میمونیم دختر بابایی صدردصد بابایی منتظرتونمممممم:hapydancsmil: 6
wheeler 8640 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 آها راستی من به نمایندگی از تالار کتابخانه نواندیشان ازتون دعوت به عمل می آوریمباشد که در تالار ما نیز فیض ببرید خوراکی چی داری اینارو ول کن 5
wheeler 8640 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 چی میخوای؟ خیرت برسه دیگه از شیرینی خوشم نمیاد ولی....... ولی از اون خوبا که امین میگفت بده ایمانی رو میگما نه اونیکی امین آقا تو قرار بود یک باکس اصلشو قاچاقی بیاری چی شد پس ؟ آخه کرمانشاه دقیق نمیگی چی داره که همش میپیچونی 4
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 خیرت برسه دیگه از شیرینی خوشم نمیاد ولی.......ولی از اون خوبا که امین میگفت بده ایمانی رو میگما نه اونیکی امین آقا تو قرار بود یک باکس اصلشو قاچاقی بیاری چی شد پس ؟ آخه کرمانشاه دقیق نمیگی چی داره که همش میپیچونی طرف تو که باکسش راحت تر گیر میاد کرمانشاه همه چی داره 5
wheeler 8640 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 طرف تو که باکسش راحت تر گیر میادکرمانشاه همه چی داره همه چیز یعنی دقیقا چیا ؟ بابا اون صندوقتو خالی کن نمیتونم لینک فیس بوکو بدم میگه پر شده صندوقت (چقدر مخ میزنی ترکید صندوق) نمیدونم من یک باکس از تو طلب دارم حاشیه نرو hamid.Aeck.9 اینو سرچ کن پیج منه بیا آنلاینم 4
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 همه چیز یعنی دقیقا چیا ؟ بابا اون صندوقتو خالی کن نمیتونم لینک فیس بوکو بدم میگه پر شده صندوقت (چقدر مخ میزنی ترکید صندوق) نمیدونم من یک باکس از تو طلب دارم حاشیه نرو hamid.Aeck.9 اینو سرچ کن پیج منه بیا آنلاینم حوصله نداری پیام خصوصی بدی میگی صندوقت پره همش 6 تا پیام دارم باشه بذار ببینم پیدات میکنم 5
wheeler 8640 ارسال شده در 19 خرداد، 2015 حوصله نداری پیام خصوصی بدی میگی صندوقت پره همش 6 تا پیام دارمباشه بذار ببینم پیدات میکنم نمیدونم میگه صندوقش پره (6 تا ؟ آره خب محسنم میتونه پرواز کنه ) دیتا بیس اینجا هم منو روانی کرد بیا اونجا داداش یدونه صفحه بیشتر نیست که توش بزنه تکنولوژی سنتز متانول ... همونو دیدی برو تو پیج اوستاته 6
سامیار220 10919 ارسال شده در 20 خرداد، 2015 سلام به همگی دوستان عزیز شنبه از ساعت 1 بعد از ظهر منتظر حضور تک تکتون در تالار معماری هستیم ....:: سال نو مبارک ::.... 11
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 20 خرداد، 2015 سلام به همگیدوستان عزیز شنبه از ساعت 1 بعد از ظهر منتظر حضور تک تکتون در تالار معماری هستیم لینک موضوع هم توی همین پست شنبه اعلام میشه جتما خدمت میرسیم سامیار جان پس من پست اول ویرایش میکنم زمان و موضوع ممنون سامیار عزیز 10
Tamana73 28837 ارسال شده در 24 خرداد، 2015 ای بابا امروز تالار کی مهمون بودیم؟ دیروز عمران بود..امروز تموم شد. 4
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری