رفتن به مطلب

تاپیک پروژه های avr + عکس + فیلم

ارسال های توصیه شده

پنس نداشتم که الان سوختگى 100%داشتم حواسم نبود چن بار هويه اشنباهى از سمت داغش برداشتم:sigh:

خب ميشه راه اندازى موتور کار کرد ؟؟

اوه اوه حواست باشه خب

اره فقط من ارمیچر دارم موتور پله ای اگه منظورته ندارم

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 241
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

lk fvn hvn

من برد اردوینو دارم فقط

بقیه چیزها رو بگید منم بگیرمhanghead.gif

به اردوینو علاقه وافری داریا :w02:

کارنکردم ولی میتونیم برنامه هایی که با کدویژن مینویسیم هم به برد اردوینوت بدی

• Like 3
لینک به دیدگاه
به اردوینو علاقه وافری داریا :w02:

کارنکردم ولی میتونیم برنامه هایی که با کدویژن مینویسیم هم به برد اردوینوت بدی

خب

منم ارمیچر دارم:|

ببینم میتونم با این اردوینو یه کاری کنم:|

• Like 2
لینک به دیدگاه

البته استپ موتور دارم ولی وقت نشد باهاش کار کنم چند بار بهش پنج ولت دادم به چهار تا سیمش نمیدونم الان به فنا رفته یا نه تستش کنم ببینم زنده اس :ws3:

فقط یکم کاربردی کارکنیم بهتره الکی وقتمونو برای چیزای ساده نذاریم الان من با ماژول وایرلس کار کردم دارم برد PCB میزنم براش برای کنترل پمپ خونه یا هر وسیله دیگه فعلا قصد دارم پمپ اب خونه رو ریموتش کنم البته حالت دستیش و حفاظت هم سرجاشه.... چون پمپ موقعی که وصله هی با هربار باز کردن شیر اب روشن خاموش میشه سروصدا داره پمپ هم عمرش کم میشه بیشتر اون اتوماتی که رو پمپه الکی هی کار میکنه منظورمم حالتی هست که مثلا خونه ما که طبقه دومیم اب مواقعی که فشارش خوبه نیازی نیس پمپ روشن باشه که هم مصرف اب بالابره(موقع شستشو و اینا) هم هی پمپ روشن خاموش شه

اینجور موارد مخصوصا ما ایرانی ها که حال نداریم پله هارو بالا پایین کنیم این ریموت جواب میده :ws3: کاربردی که میگن یعنی این

• Like 2
لینک به دیدگاه
البته استپ موتور دارم ولی وقت نشد باهاش کار کنم چند بار بهش پنج ولت دادم به چهار تا سیمش نمیدونم الان به فنا رفته یا نه تستش کنم ببینم زنده اس :ws3:

فقط یکم کاربردی کارکنیم بهتره الکی وقتمونو برای چیزای ساده نذاریم الان من با ماژول وایرلس کار کردم دارم برد PCB میزنم براش برای کنترل پمپ خونه یا هر وسیله دیگه فعلا قصد دارم پمپ اب خونه رو ریموتش کنم البته حالت دستیش و حفاظت هم سرجاشه.... چون پمپ موقعی که وصله هی با هربار باز کردن شیر اب روشن خاموش میشه سروصدا داره پمپ هم عمرش کم میشه بیشتر اون اتوماتی که رو پمپه الکی هی کار میکنه منظورمم حالتی هست که مثلا خونه ما که طبقه دومیم اب مواقعی که فشارش خوبه نیازی نیس پمپ روشن باشه که هم مصرف اب بالابره(موقع شستشو و اینا) هم هی پمپ روشن خاموش شه

اینجور موارد مخصوصا ما ایرانی ها که حال نداریم پله هارو بالا پایین کنیم این ریموت جواب میده :ws3: کاربردی که میگن یعنی این

من 8 صب باید برم مهد کودک کاری ندارید؟:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl:
  • Like 2
لینک به دیدگاه
من 8 صب باید برم مهد کودک کاری ندارید؟:babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl::babygirl:

نه ابجی برو بسلامت :a030: من شش صبح میزنم بیرون از اینور ساعت دو سه صبح میخوابم نمیدونم چطو زنده ام:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
نه ابجی برو بسلامت :a030: من شش صبح میزنم بیرون از اینور ساعت دو سه صبح میخوابم نمیدونم چطو زنده ام:sigh:
از اون لحاظ نگفتم داداش من در حد مهد کودکم اینی که شما گفتید در حد دانشگاه آکسفورده برای من
  • Like 2
لینک به دیدگاه
از اون لحاظ نگفتم داداش من در حد مهد کودکم اینی که شما گفتید در حد دانشگاه آکسفورده برای من

اها منظورت قضیه ماژول اینا بود؟ :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
yes:sigh::4564::sad0::icon_pf (34):

زیادم سخت نیست همه چی اولش سخته بعد که میری جلو میبینی عه دیگه روانی شدی رفت :ws3:

خب چه کنیم الان شما کلاس رفتید چیا کار کردین

• Like 3
لینک به دیدگاه
زیادم سخت نیست همه چی اولش سخته بعد که میری جلو میبینی عه دیگه روانی شدی رفت :ws3:

خب چه کنیم الان شما کلاس رفتیت چیا کار کردین

باشه خب سخت نیست بریم توش توکل بر خدا..از کی شروع کنیم
  • Like 3
لینک به دیدگاه
کوووووروش این ریموت رو منم میخوام:|

بگو چیا نیازه بگیرم:w02:

قطعات مهمش ماژول وایرلس که نوعشم میگن حالا.... دوتا ماژول دوتا میکرو... چون هم سمت فرستنده نیازه هم گیرنده

یه سری قطعات ریز هم داره

اینی که من راه انداختم بردش 100متره... نوع 1100متری هم داره... برد کوتاهشم باید باشه تو همین مدل بذار سرچ کنم ببینم هس چون تو خونه نیازی به برد بالا نیست

اما عبورش از موانع و سرعت ارسال و دریافتش عالیه

• Like 4
لینک به دیدگاه
قطعات مهمش ماژول وایرلس که نوعشم میگن حالا.... دوتا ماژول دوتا میکرو... چون هم سمت فرستنده نیازه هم گیرنده

یه سری قطعات ریز هم داره

اینی که من راه انداختم بردش 100متره... نوع 1100متری هم داره... برد کوتاهشم باید باشه تو همین مدل بذار سرچ کنم ببینم هس چون تو خونه نیازی به برد بالا نیست

اما عبورش از موانع و سرعت ارسال و دریافتش عالیه

دمتگرم

دیگه نمیخواد تو این سرما بری بیرون خخخ

برد 100 متریش خوبه

پس من منتظر قطعات میمونم

• Like 4
لینک به دیدگاه
دمتگرم

دیگه نمیخواد تو این سرما بری بیرون خخخ

برد 100 متریش خوبه

پس من منتظر قطعات میمونم

پمپتون کجاس مگه :ws3: فقط بحث سرماش نیست بحث تنبلی و ایناس حسش نیس پاشی بری مخصوصا اگه پله بخوره :ws3: وقت نشده رو بار تستش کنم باید جوری رو مدارش کارکنی نویز به حداقل برسه

• Like 4
لینک به دیدگاه
پمپتون کجاس مگه :ws3: فقط بحث سرماش نیست بحث تنبلی و ایناس حسش نیس پاشی بری مخصوصا اگه پله بخوره :ws3: وقت نشده رو بار تستش کنم باید جوری رو مدارش کارکنی نویز به حداقل برسه

پمپمونتوحیاطه:|

• Like 3
لینک به دیدگاه

همانا کوروش با ترفندهای انگیزشی شماها را اغفال نموده و جذب تاپیک مینماید:whistle:

خواستم تو خود انجمن اپ کنم حجم عکسم از حد مجاز بالاتره و چون با گوشی میام و نرم افزار کاهش حجم نبود تو یه سایت دیگه اپ کردم....

عکس زیر مربوط به همین ماژول وایرلس خروجی میکرو هم دادم به یک برد رله که بردش رو فقط و فقط برای تست زدم نیاین ایراد بگیرین اماتوریه و فلانه:ws3:

IMG_20161126_002731.jpg

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...