FriendlyGhost 998 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ میگم اینجا معماها لو نمیره مثل سوالای کنکور ؟!:6404: لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ چقدر بد چکنویس میکنی همه ی کاغذ حروم میکنی اینقدر میگیم صرفه جویی واسه تو میکیما:w00: خب پارسال سال صرفه جویی بود امسال سال کار مضاعفه 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ مطمئني ؟ 10 تا 10 ريالي + 5 تا 50 ريالي + 150 تا 1 ريالي = 500 ريال = 50 تومان 9 تا 10 ريالي + 5 تا 50 ريالي + 160 تا 1 ريالي = 500 ريال = 50 تومان 8 تا 10 ريالي + 5 تا 50 ريالي + 170 تا 1 ريالي = 500 ريال = 50 تومان 7 تا 10 ريالي + 5 تا 50 ريالي + .... سلام عزیزم. آفرین, این رابطه درسته درصورتیکه محدودیتی برای تعداد تمبر ها نداشته باشیم. ولی تو سوال مطرح شده بود که جمعا 100 تمبر بخرن... این سختش کرده بود! و جواب هم با این اوصاف این نخواهد بود! آهای استارتر حواس خودت کوجاااااااااااااست؟؟؟؟:w00: برو یه بار دیگه سوالو نیگا کن! چرا سریع برداشتیش؟؟؟ لابد خودتم نمیدونی جوابارو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :icon_pf (34): 60تا تمبر یک ریالی39تا تمبر 10 ریالی 1تمبر 50 ریالی زیاد بدبختی نداشت. یه کمی باید ساده میشد مسئله. تعداد حالتا خیلی کم میشد. فقط از بین 8حالت آفرین مدیر جون! (گل) لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ بهروز جان شرمنده رفیق ولی یاین سوال درست نبود و من ویرایشش کردم ایشالا سوالای بعدی چرا انقدر میخندی!!!!!!!!!:w00: اینا درست حل کردن بابا!!!! خدایاااااااااااااااا! :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ چرا انقدر میخندی!!!!!!!!!:w00:اینا درست حل کردن بابا!!!! خدایاااااااااااااااا! :icon_pf (34): خواهش میکنم شوما اینقد حرص نخورین :girl_yes2: 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خواهش میکنم شوما اینقد حرص نخورین :girl_yes2: خب چیکار کنم! از راه رسیدم با جواب معمای اولیه دیشب, دیدم جا تره و معما رو برداشته!:w00: نالاحت شدم! 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ خب چیکار کنم! از راه رسیدم با جواب معمای اولیه دیشب, دیدم جا تره و معما رو برداشته!:w00: نالاحت شدم! اخییییییییی....ایشکال نداره مهم اینه که تونستی حلش کنی و به خودت ثابت کردی که تونستی 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اخییییییییی....ایشکال ندارهمهم اینه که تونستی حلش کنی و به خودت ثابت کردی که تونستی میسسی! :wubpink: 1 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ میسسی! :wubpink: خواهش میشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اون غوله معماهاتونو بیارید میخام بحلم! 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اون غوله معماهاتونو بیارید میخام بحلم! ساعت 9.5 شب سميه جون. 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ ساعت 9.5 شب سميه جون. اوکی اگه درس نخوندم آن میشم!! :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اوکی اگه درس نخوندم آن میشم!! :Ghelyon: به خاطر درس گذاشتيم شب كه همه تو روز بخونن درساشونو،شب كه ديگه مخه نميكشه بيان اينجا! 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ به خاطر درس گذاشتيم شب كه همه تو روز بخونن درساشونو،شب كه ديگه مخه نميكشه بيان اينجا! فک کنم من برعکسه همه ام!! آخه من شبا فخط درس میخونم!! درس با تلوزیون چه حالیه!! :Ghelyon: 2 لینک به دیدگاه
fargol_2408 3453 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ فک کنم من برعکسه همه ام!! آخه من شبا فخط درس میخونم!! درس با تلوزیون چه حالیه!! :Ghelyon: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ اون جیه که میره هیچ وقت برنمی گرده عمر و زمان خب پارسال سال صرفه جویی بود امسال سال کار مضاعفه اون غوله معماهاتونو بیارید میخام بحلم! اوکی اگه درس نخوندم آن میشم!! :Ghelyon: امشب 3 قسمت افسانه ی افسونگرو میده هااا نیاااا به خاطر درس گذاشتيم شب كه همه تو روز بخونن درساشونو،شب كه ديگه مخه نميكشه بيان اينجا! داداش من پبا میخونم الان بیکارم خو یعنی چی چرا به جوونا فرصت نمیدیدن 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ عمر و زمان امشب 3 قسمت افسانه ی افسونگرو میده هااا نیاااا :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ :Ghelyon: قیلون بزار اونور بیا یه سیگاری بزنیم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۸۹ الان سهیل میاد بساطتونو می ندازه بیرون سیگارررررررررررررر :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده