VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ نمیدونم ، نمیدونم چی بگم تنها چیزی که میتونم بگم اینه خدا به دل خودت و خونوادت یه صبری بده تا روزی که همه تو بهشت همو ببینید روح برادر عزیزت تو بهشت قرین آرامش 41 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ من هم تسلیت عرض میکنم خدمتتون. امیدوارم غم آخرتون باشه و خاک اون مرحوم بقای عمر شما و دیگر عزیزانتون باشه. خداوند بهتون صبر بده لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ با نهایت تاثر ، تسلیت میگم بهتون ... لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ چقدر غم انگیز تسلیت میگم روحشون قرین آرامش لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ بهتون تسلیت میگم. غم اخرتون باشه. خدابهتون صبر بده وانشالله روح برادرتون قرین ارامش باشه. لینک به دیدگاه
yade dirooz 1814 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ خداوند برادرتونو مورد آمرزش قرار بده... برای شما و خانوادتون آرزوی بردباری و آرامش در این روزهاتون دارم ...اگر چه درک میکنم که سخته و نمیشه... لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ بهتون تسلیت میگم امیدوارم غم آخرتون باشه منو هم در غم خودتون شریک بدونید.. لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم درد سختیه ولی خدا صبرتون بده. روحش شاد لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم،براتون آرزوی صبر دارم،روحش شاد لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ تسلیت میگم، غم آخرتون باشه :icon_gol: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۰ آذر، ۱۳۹۳ بانهایت تاسف وتاثر ... ...تسلیت عرض میکنم .... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده