JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ اینو امروز یکی بهم گفت!!!! مهندسی شیمی: تلاش برای پول درآوردن از کارهایی که شیمی دانان آلی، معدنی و تجزیه صرفا برای تفریح انجام میدن. اینی که گفتی رو کی گفته و چطوری؟ هر کاری دردسر خودش رو داره، مگر اینکه با علاقه به رشته و محل کارت، بتونی کار رو انجام بدی که بشه تفریح مثلن برای من، مهندس طراح شدن، یک تفریح محسوب میشه و ازش لذت میبرم، هرچند درآمد خیلی خوبی هم داره ! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ باز خوبه کارمندی...ما که هنوز کارمندم نشدیم.. دعا میکنم گرفتار زندگی کارمندی نشی 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دعا میکنم گرفتار زندگی کارمندی نشی دعای خیلی خوبی بود... بعید می دونم بتونم دووم بیارم توش 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۰ دعای خیلی خوبی بود...بعید می دونم بتونم دووم بیارم توش چرا، دووم میاری، هر وقت وارد زندگی کارمندی شدی، به اندازه 30 سال از همون روز، عقب میفتی، و از همون زمان، شروع میکنی به پیری زود رس، آلزامیر گرفتن، و غیره ه ه ه ( خیلی چیزا رو که نمیشه گفت ) 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها ، اول از همه بیاین بگین واسه مهندسی شیمی دانشگاه تبریز چطوره ؟ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام اسی... میخوای مهندسی شیمی بخونی؟ 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام بچه ها ، اول از همه بیاین بگین واسه مهندسی شیمی دانشگاه تبریز چطوره ؟ اسی مهندسی شیمی تبریز خیلی خوبه، ولی به این نکته باید توجه کنی که رشته ها بومی شدن، یعنی اگر اهل تبریز باشی میتونی اونجا قبول بشی 3 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ به دوستان عزیز خوش آمد میگم، انشالله که همیشه جمعمون جمع باشه 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام اسی...میخوای مهندسی شیمی بخونی؟ سلام کتایون ، آره ، شایدم مهندسی مکانیک ، تصمیم قطعی نگرفتم اسی مهندسی شیمی تبریز خیلی خوبه، ولی به این نکته باید توجه کنی که رشته ها بومی شدن، یعنی اگر اهل تبریز باشی میتونی اونجا قبول بشی من اهل مراغه ، از شهر های آذربایجان شرقی هستم ، احتمال قبولی ام خیلی زیاده ، فقط رفتم سایت دانشگاه تبریز ، نوشته بود مهندسی شیمی دانشگاه به اندازه مهندسی برق و مکانیک قوی نیست متاسفانه ! فک کنم مهندسی شیمی کشوری گزینش میشه ! دانشگاه صنعتی اصفهان چطور ؟ 3 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام کتایون ، آره ، شایدم مهندسی مکانیک ، تصمیم قطعی نگرفتم موفق باشی... هنوزم گرایش داره کارشناسی؟ 2 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ موفق باشی...هنوزم گرایش داره کارشناسی؟ نه فقط مهندسی شیمی هست تو دفترچه ، دقیق نمی دونم 2 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ نه فقط مهندسی شیمی هست تو دفترچه ، دقیق نمی دونم یه مدت میخواستن گرایشا رو بردارن واسه کارشناسی خیلی بهتره این جوری... خوبه بیا هم رشته میشیم... 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ یه مدت میخواستن گرایشا رو بردارن واسه کارشناسی خیلی بهتره این جوری...خوبه بیا هم رشته میشیم... باشه 2 لینک به دیدگاه
ستاره 67 46 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من اومدم. کار خوبی کردی عزیزم.بعضی موقع ها لازمه. :icon_pf (44): 4 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام من هم اومدم خوبین؟ عمویی رشته تو عوض کن.. 4 لینک به دیدگاه
محمــد 4415 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۰ سلام کتایون ، آره ، شایدم مهندسی مکانیک ، تصمیم قطعی نگرفتم من اهل مراغه ، از شهر های آذربایجان شرقی هستم ، احتمال قبولی ام خیلی زیاده ، فقط رفتم سایت دانشگاه تبریز ، نوشته بود مهندسی شیمی دانشگاه به اندازه مهندسی برق و مکانیک قوی نیست متاسفانه ! فک کنم مهندسی شیمی کشوری گزینش میشه ! دانشگاه صنعتی اصفهان چطور ؟ اینطوری که بدرد نمیخوره هر دفعه یه شهر رو انتخاب کنی!! ببین چی بهت می گم، الان پذیرش دانشجو بومی شده، یعنی اینکه شهر دیگه بزنی احتمال قبول شدنت خیلی پایین می یاد، سعی کن یه رشته ی خوب تو دانشگاه تبریز تو مقطع روزانه انتخاب کنی، مهندسی مکانیک هم خیلی خوبه، یعنی نسبت به مهندسی شیمی خیلی بهتره، مهندسی شیمی فقط میتونه تو پالایشگاه کار کنه و فرصت شغلی براش خیلی کمه، در صورتی که مهندسی مکانیک فرصت شغلی زیاد داره، و هر جا که کارخانه باشه میتونی استخدام بشی، خدا رو شکر تو منطقه شما هم کارخانه که زیاد است نه فقط مهندسی شیمی هست تو دفترچه ، دقیق نمی دونم اسی، تو دفترچه مهندسی شیمی چه گرایش هایی است؟ 3 لینک به دیدگاه
The Idealist 1526 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۰ اینطوری که بدرد نمیخوره هر دفعه یه شهر رو انتخاب کنی!!ببین چی بهت می گم، الان پذیرش دانشجو بومی شده، یعنی اینکه شهر دیگه بزنی احتمال قبول شدنت خیلی پایین می یاد، سعی کن یه رشته ی خوب تو دانشگاه تبریز تو مقطع روزانه انتخاب کنی، مهندسی مکانیک هم خیلی خوبه، یعنی نسبت به مهندسی شیمی خیلی بهتره، مهندسی شیمی فقط میتونه تو پالایشگاه کار کنه و فرصت شغلی براش خیلی کمه، در صورتی که مهندسی مکانیک فرصت شغلی زیاد داره، و هر جا که کارخانه باشه میتونی استخدام بشی، خدا رو شکر تو منطقه شما هم کارخانه که زیاد است اسی، تو دفترچه مهندسی شیمی چه گرایش هایی است؟ ممنون از راهنماییت ، آخه مشکلی که من دارم اینه که خود سایت دانشگاه تبریز نوشته مهندسی شیمی دانشگاه نسبت مهندسی برق و مکانیک قوی نیست ! به نظرم تو مهندسی شیمی اصفهان بهتر باشه ، و با توجه به رتبه ام هم قبول می شم ، چون مهندسی شیمی کشوری پذیرش می کنه ، یعنی فرقی نمی کنه چه ناحیه ای باشی ! تو دفترچه مهندسی شیمی ، گرایش هاشو ننوشته ، یا من ندیدم ، ولی چند سایتی که من رفتم گاز ، نفت ، پتروشیمی ، پلیمر و چند گرایش دیگه بود که من میخوام گرایش پلیمر رو بردارم ! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده