mim-shimi 25686 ارسال شده در 22 مهر، 2012 به نظرت آموزش رو شروع کنیم؟ بعد از معرفی واحدها، برنامه ران کنیم؟!! 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 24 مهر، 2012 به نظرت آموزش رو شروع کنیم؟ بعد از معرفی واحدها، برنامه ران کنیم؟!!اول از همه برای بچه هایی که آشنایی ندارن اگه یه توضیح مختصر راجع به این نرم افزار بذاریم بهتره .بعد آموزش و معرفی واحدها .حالا هر جور خودتون صلاح میدونید 1
*mishi* 11920 ارسال شده در 29 مهر، 2012 سلام منم اومدم بگم خدانگهدار...این تالار لیاقت بهترینارو داره... موفق باشین... 1
مهندس آینده 13 ارسال شده در 12 آذر، 2012 سلام !خوبین؟؟؟ من تازه نتایجم اومده!از سراسری که اصلا راضی نبودم! آزاد مهندسی شیمی قبول شدم!به نظرتون برم؟؟؟؟ اگه آره چرا؟ اگه نه چرا؟ 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 12 آذر، 2012 سلام خوش اومدین اگه میشه بپرسم، کجا قبول شدین و چه گرایشی؟ نزدیک محل زندگیتونه؟
مهندس آینده 13 ارسال شده در 13 آذر، 2012 سلام!ممنون از خوشامد گوییتون! گرایششو نزده!فقط مهندسی شیمی!گرایشو فکر کنم ترم 2 یا 3 باید انتخاب کنیم! آزاد رشت قبول شدم !من خودم بچه ی انزلی هستم و دانشگاهش بهم نزدیکه! 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 آذر، 2012 نمیدونم والا تصمیم گیرنده خودتی اگه نری، میشینی بخونی برا سال دیگه؟ روحیت چطوره؟ 1
!BARAN 4888 ارسال شده در 17 آذر، 2012 سلامممممممممممم................ یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو..................کسی اینجا نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجا انقد خلوته؟؟؟؟؟؟ ینی من تنهام؟؟؟؟؟؟؟؟میتونم هرکاری خواستم انجام بدم؟؟؟؟؟:gnugghender: باشه خودتون خواستین 2
!BARAN 4888 ارسال شده در 17 آذر، 2012 شیخ و مریدان گویند مریدان شیخ همگی از برای ساختن هیکل شش تکه به باشگاه بادی بیلدینگ شدندی! خود شیخ چند سالی در باشگاه مشغول هارتل بودی. تا مریدان بدید بسیار مسرور گشت و به استقبالشان رفت . یکی از مریدان دختر باز خدمت شیخ عرض کرد : یا شیخ ! بر ما بگو با کدامین دستگاه کار کنیم تا دختران را تحت تاثیر قرار داده مخشان را بزنیم ؟؟ شیخ بی درنگ فرمود : ای مرید ! در میان دستگاهها هیچ دستگاهی مانند دستگاه خود پرداز دختران را تحت تاثیر قرار ندهد !!! مریدان از این حکمت دانی شیخ روانی شده آنقدر روی تردمیل دویدند تا به دیار باقی شتافتند ...:ws3: 1
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 17 آذر، 2012 سلامممممممممممم................یوهوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو..................کسی اینجا نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا اینجا انقد خلوته؟؟؟؟؟؟ ینی من تنهام؟؟؟؟؟؟؟؟میتونم هرکاری خواستم انجام بدم؟؟؟؟؟:gnugghender: باشه خودتون خواستین سلام خوبی؟؟ نه همچین هم خلوت نیس.پس نمیتونی هر کاری خواستی رو انجام بدی. یادت باشه هیچکس تنها نیس 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 17 آذر، 2012 شیخ و مریدان گویند مریدان شیخ همگی از برای ساختن هیکل شش تکه به باشگاه بادی بیلدینگ شدندی! خود شیخ چند سالی در باشگاه مشغول هارتل بودی. تا مریدان بدید بسیار مسرور گشت و به استقبالشان رفت . یکی از مریدان دختر باز خدمت شیخ عرض کرد : یا شیخ ! بر ما بگو با کدامین دستگاه کار کنیم تا دختران را تحت تاثیر قرار داده مخشان را بزنیم ؟؟ شیخ بی درنگ فرمود : ای مرید ! در میان دستگاهها هیچ دستگاهی مانند دستگاه خود پرداز دختران را تحت تاثیر قرار ندهد !!! مریدان از این حکمت دانی شیخ روانی شده آنقدر روی تردمیل دویدند تا به دیار باقی شتافتند ...:ws3: نه خیر اینجوریام نیس بعد این چیزا که میگی چه ربطی به گفتگوی بچه های مهندسی شیمی داره؟:hanghead:؟ 2
!BARAN 4888 ارسال شده در 17 آذر، 2012 نه خیر اینجوریام نیس بعد این چیزا که میگی چه ربطی به گفتگوی بچه های مهندسی شیمی داره؟:hanghead:؟ دیدم کسی نیس........گفتم متن خنده دار بذارم روحتون شاد شه 2
ara engineer 1866 ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام به تمامی بچه های میم شیمی اگه لطف کنید برای کنکور ارشد راهنماییم کنید ممنون میشم اینکه چی یا چه جوری بخونم یا هر نکته ای که بتونه منو در این راه کمک کنه... 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 13 دی، 2012 سلام به تمامی بچه های میم شیمی اگه لطف کنید برای کنکور ارشد راهنماییم کنید ممنون میشماینکه چی یا چه جوری بخونم یا هر نکته ای که بتونه منو در این راه کمک کنه... سلام من و میم شیمی امسال ارشد داریم. اگه وقت داری کتاب های مرجع رو بخونی عالیه. در غیر این صورت کتابهای راهیان و پوران پژوهش خیلی میتونه بهت کمک کنه مکانیک و ترمو پوران بی نظیره 2
ara engineer 1866 ارسال شده در 13 دی، 2012 الان حرارت و سینتیک و جرم و عملیات پوران دارم حالا به نظرت مجموع تست های چند سال گذشترو هم بگیرم میتونه کمکم کنه؟ 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 13 دی، 2012 الان حرارت و سینتیک و جرم و عملیات پوران دارم حالا به نظرت مجموع تست های چند سال گذشترو هم بگیرم میتونه کمکم کنه؟ کل اون تست ها تو کتابها اومده.اگه چاپ جدید کتابها رو داشته باشی لازم نیس مجموع تست هام بگیری حالا اگه بخوای یه مجموعه کامل تست داشته باشی اون بحثش جداست 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 13 دی، 2012 کل اون تست ها تو کتابها اومده.اگه چاپ جدید کتابها رو داشته باشی لازم نیس مجموع تست هام بگیری حالا اگه بخوای یه مجموعه کامل تست داشته باشی اون بحثش جداست خوب من که همه کتابارو ندارم به خاطر همین گفتم... 2
Farnoosh Khademi 20025 ارسال شده در 13 دی، 2012 خوب من که همه کتابارو ندارم به خاطر همین گفتم... اگر اشتباه نکنم شما ترم 7 هستی و امسال میخوای امتحانی شرکت کنی. درسته؟؟ دراین صورت مجموعه تست ها رو بخری خوبه. 1
ara engineer 1866 ارسال شده در 13 دی، 2012 اگر اشتباه نکنم شما ترم 7 هستی و امسال میخوای امتحانی شرکت کنی. درسته؟؟ دراین صورت مجموعه تست ها رو بخری خوبه. نه عزیزم من بهمن 90 درسم تموم شد حقیقت الان سر کار میرم وقت ندارم کلی کتابو جزوه بخونم می خوام یه جوری باشه که زیاد وقتمو نگیره. 3
ارسالهای توصیه شده