*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 14 مرداد، 2012 ما هميشه صداهای بلند را می شنويم پر رنگ ها را می بينيم سخت ها را می خواهيم غافل از اينکه خوبی ها آسان می آيند بی رنگ می مانند و بی صدا می روند...! 9
sam arch 55879 ارسال شده در 14 مرداد، 2012 پُل هم مانده است...که بر سر در خود بنویسد... واصل...با...فاصل..... یک روز..وصل کننده......یک روز...فصل کننده.... انگار زندگی همین است....یک موج سینوسی... بهتر است....روی نقطه ی صفر بمانیم....تا بین و 1 و منفی یک سرگردان... 10
azarafrooz 14221 ارسال شده در 23 مرداد، 2012 فاصله ... چه واژه دیر آشنایی... ما اسیر فاصله شدیم ... میترسم آخر فاصله مارا محکوم به حبس ابد کند... 6
sweetest 4756 ارسال شده در 11 مهر، 2012 خدایا؟ دستت را از روی شانه های من بردار ! سنگین است حجم تنهایی ات !!! 6
شــاروک 30242 ارسال شده در 26 مهر، 2012 می خواستم تصویر با تو بودن را نقاشی کنم ، دیدم فاصله بینمان در ورق جا نمی شود ، کمی نزدیک تر بیا ، می خواهم با تو بودن را حس کنم .... 5
pesare baba 2250 ارسال شده در 26 مهر، 2012 یک لحظه طول می کشه تا از کسی خوشت بیاد , یک دقیقه طول می کشه تا یکی رو بپیچونی یک ساعت طول می کشه تا یکی رو دوست داشته باشی یک روز طول می کشه تا دلت برای یکی تنگ بشه یک هفته طول می کشه تا به یکی عادت کنی کمتر از یک ماه طول می کشه که عاشق یکی بشی اما یک عمر طول می کشه تا فراموشش کنی . 5
شــاروک 30242 ارسال شده در 29 مهر، 2012 تو قول بده.. با همين بهار.. خواهي آمد.. من هر روز.. خانه دلم را.. تكان خواهم داد..... 4
- Nahal - 47858 ارسال شده در 14 آبان، 2012 ساعتت جا مانده بود آنقدر که فاصله هامان تکرار شدند! محمدمسعود کرمی 1
moein.s 18984 ارسال شده در 3 آذر، 2012 اگر این فاصله ها بگذرد.... کامِ من... تلخی دنیا را با شیرینی دیدارت عوض می کند... و چه رویایی شود آسمان و زمین آن روزهایم... 1
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 14 آذر، 2012 خســـــــــته ام از ایـــن پیاده روهایــــی که هیچ گــــاه به پـــایــــان نمی رســـــد دلــــــــم بــُـن بَســــــت می خواهـــد...! 2
خاله 3004 ارسال شده در 14 آذر، 2012 [h=6]صبح شده است.. گندمزار گیسوانت به بار نشسته لبانت سیب داده است ... وچشمانت خورشید را شرمنده.. خدارا شکر زنده ام تا یک بار دیگر بگویم دوستت دارم.. [/h] 7
parisa.na 1558 ارسال شده در 14 آذر، 2012 شایدآن روز که سهراب نوشت تاشقایق هست زندگی باید کرد خبری از دل پر درد گل یاس نداشت!باید این طور نوشت هرگلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک ویاس زندگی اجباریست زندگی در گروخاطره هاست خاطره درگرو فاصله هاست...! 7
sam arch 55879 ارسال شده در 14 دی، 2012 اگر این فاصله ها بگذارند.... ردِ خیال را تا واقعیت چشمان تو بپیمایم.. آنگاه هست که آرامش از من تا تو... به بینهایت می رسد... 6
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 27 خرداد، 2013 گفته بود منتظرت می مانم ... فصلها آمدند و رفتند ! اما افسوس به ساحل نرسید قایق من ... رها گشت در امواج ... و نرسید به فردای دگر ...! 5
mani24 29665 ارسال شده در 28 خرداد، 2013 وقتی کــه نیستی شکـــــ دارم که بیایی وقتی هم که می آیــــی مطمئن نیستـــــــم که میمانی وقتی هــــم که میروی نمیدانم که باز میگردی یا نــه… این دو دلــــــــی ها دو راهـــــــی ها دوگانگـــــی ها مرا خواهد کشت.. بیـــــــــــا… و یا یک بار برای همیشه نیـــــــــــا…! 4
*Polaris* 19606 مالک ارسال شده در 6 تیر، 2013 خودم را بسته ام به شعر وگرنه نبودنت دردی نیست که از سرم باز شود...! 4
sam arch 55879 ارسال شده در 6 تیر، 2013 فاصله را دست به سر کردم تا چشم شورش نبیند نزدیکی دلهایمان را... 4
mani24 29665 ارسال شده در 7 تیر، 2013 مرا بنویس .........مرا در دلت بنویس ........ در ساحل منتظر باش .........زیرا ترانه هایم را به امواج خواهم داد ......... امواج ترانه هایم را به تو خواهند رساند ....... 2
"nazanin" 3610 ارسال شده در 7 تیر، 2013 عزیزترینم تا زمانی که شاهزاده قصر شیشه ای دل منی فاصله برایم معنا ندارد... هر زمان که دلتنگ میشوم... دستم را میگذارم روی قلبم...آرام تورا میخوانم...آرام تورا مینویسم... از قصه دلتنگی هایم میگویم... آن هنگام است که عطر نفسهایت را بر بند بند وجودم می ستایم عاشقتر میشوم...ومنتظرت میمانم 1
laden 4758 ارسال شده در 7 تیر، 2013 از تو و فاصله با تو، از تو و حضوری دلتنگ تنها مونده بغضی سنگین، که تو سینه می زنه چنگ این غم پنهونی من تو ندونستی چه تلخه این تو خود شکستن من تو ندونستی چه سخته کاشکی بودی تا ببینی لحظه هام بی تو می میرن واسه ی با تو نبودن انتقام از من می گیرن حالاهم صدا با یادت شعر موندن و می خونم می دونم که ناگزیری اما منتظر می مونم موندن من یه گریزه تو هجوم ناامیدی تو در این هجوم ساکن یه حضور ناپدیدی… 2
ارسال های توصیه شده