رفتن به مطلب

بحث و گفتگو در مورد سریال های خارجی

ارسال های توصیه شده

Breaking Bad

یه سر یال فوق العاده ست

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
درام آمریکایی که سازنده و تهیه‌کننده آن وینس گیلیگ افسارگسیخته داستان
که

یک معلم شیمی زحمتکش یک دبیرستان است که در ابتدای داستان متوجه می‌شود که دارای سرطان ریه است و خلاصه ماجرا رو ببینید خیلی مهیجه

5 فصله و جایزه گلدن گلوب هم گرفت.ژانرش جنایی درام هست .

چند صفحه قبل با شیوا جان داشتیم راجب این سریال بحث میکردیم ک ایران از روش کپی زده.......:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
چند صفحه قبل با شیوا جان داشتیم راجب این سریال بحث میکردیم ک ایران از روش کپی زده.......:icon_pf (34):

جدی؟ صفحات قبل رو نخوندم

واقعا عالیه سریالش این والتر اروم یهو چه موجودی میشه:banel_smiley_4:

خب چطوری و در چه حده؟ هر چند من شخصا علاقه ای ندارم به فیلم و سریال ایرانی

• Like 4
لینک به دیدگاه
جدی؟ صفحات قبل رو نخوندم

منم تعریفشو خیلی شنیدم ولی وقت نمیکنم ببینم همون معلم شیمیس که میزنه تو کار تولید مواد دیگه؟؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
جدی؟ صفحات قبل رو نخوندم

من هم همینطور

...سریال جاده قدیم.....مادرم این سریال رو میدید......یه روز میخواست یه چیزی رو بهم نشون بده گفت مهناز بیا اینو ببین.......بعد بعداز چند دقیقه بازیگر وارد صحنه شد ک من جا خوردم.....:w58:.....کاملا شبیه والتر درستش کرده بودن باهمون ظاهر.....وقتی به شیوا گفتم......رفت دید .......بعدش اومد تو پست گفت "این ک خوده والتره"......

بعد نکته جالب اینکه....والتر پسرش با عصا راه میرفت.....اینجا دخترش با عصا راه میره......

درباره درست کردن مواد تو ی جای مخروبه با همدست پسر جوون....

تازه یه نقشم به عنوان عمو داشتن ک ویلچری بود و با زنگ رو ویلجر حرف میزد.....

:icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
Breaking Bad

یه سر یال فوق العاده ست

درام آمریکایی که سازنده و تهیه‌کننده آن وینس گیلیگ افسارگسیخته داستان
که

یک معلم شیمی زحمتکش یک دبیرستان است که در ابتدای داستان متوجه می‌شود که دارای سرطان ریه است و خلاصه ماجرا رو ببینید خیلی مهیجه

5 فصله و جایزه گلدن گلوب هم گرفت.ژانرش جنایی درام هست .

با اینکه جزء سریالای برتره و همه بشدت تعریف میکنن از بریکینگ بد ولی من نمیدونم چرا اصلا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم، فقط یه فصلشو دیدم، خیلی خسته کننده ست برام، اصلا نمیتونم بشینم سرش، با اینکه همه متفق القول میگن فصلای بعدش راه میفته و عالیه ولی من نمیدونم چرا اصلا حوصلم نمیکشه ببینمش، کلش رو هم گرفتم...

:hanghead::5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 3
لینک به دیدگاه
منم تعریفشو خیلی شنیدم ولی وقت نمیکنم ببینم همون معلم شیمیس که میزنه تو کار تولید مواد دیگه؟؟

بله درست همونه و نامرد چه میکنه هااااااا:whistle:

من هم همینطور

...سریال جاده قدیم.....مادرم این سریال رو میدید......یه روز میخواست یه چیزی رو بهم نشون بده گفت مهناز بیا اینو ببین.......بعد بعداز چند دقیقه بازیگر وارد صحنه شد ک من جا خوردم.....:w58:.....کاملا شبیه والتر درستش کرده بودن باهمون ظاهر.....وقتی به شیوا گفتم......رفت دید .......بعدش اومد تو پست گفت "این ک خوده والتره"......

بعد نکته جالب اینکه....والتر پسرش با عصا راه میرفت.....اینجا دخترش با عصا راه میره......

درباره درست کردن مواد تو ی جای مخروبه با همدست پسر جوون....

تازه یه نقشم به عنوان عمو داشتن ک ویلچری بود و با زنگ رو ویلجر حرف میزد.....

عجب :w58:

کپی کردن که چی این دزدی اشکاره :icon_pf (34):دیگه چه کاریه خب خود اصل سریال رو میخریدن و پخش میکردن:w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
با اینکه جزء سریالای برتره و همه بشدت تعریف میکنن از بریکینگ بد ولی من نمیدونم چرا اصلا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم، فقط یه فصلشو دیدم، خیلی خسته کننده ست برام، اصلا نمیتونم بشینم سرش، با اینکه همه متفق القول میگن فصلای بعدش راه میفته و عالیه ولی من نمیدونم چرا اصلا حوصلم نمیکشه ببینمش، کلش رو هم گرفتم...

:hanghead::5c6ipag2mnshmsf5ju3

من که خیلی خوشم می اومد و هیجان داشتم واسه قسمتهای بعدیش ،البته این سریالم بعدش اومد [h=1]Better Call Saul[/h] که برمیگرده به اوایل داستان که نگاهی به شرع کاری همون وکیل زرنگ والتر داره و پیرمرده که خیلی قشنگ و تمیز کار میکرد:ws3:

اما این یکی جذبم نکرد فکر کنم 3 یا 4 قسمت رو از فصل اول دیدم این سریالم درست مثل هابیت که بعد ارباب حلقه ها ساخته شد اما داستانش قبل از ارباب حلقه ها بوده

• Like 2
لینک به دیدگاه

بهتر بود اسم تاپیک رو میذاشتین بحث در مورد سریال

Game of Thrones :ws3:

آغا این همه سریال داریم چرا گیر دادین به یکی دوتا.

من الان دارم سریال Mentalist رو میبینم.

یعنی عااااالی.

واقعاً حرف نداره.

قسمت 1 از فصل 1 رو ببینید کامل جذبش میشید.

یعنی انقدر خوبه هفت فصلِ.

من الان فصل هفت 3-4 قسمتش مونده دلم نمیاد ببینم تمومش کنم.

واقعاً عالی.

بعدش البته Breaking Bad تو نوبته.:icon_gol:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بهتر بود اسم تاپیک رو میذاشتین بحث در مورد سریال Game of Thrones :ws3:

آغا این همه سریال داریم چرا گیر دادین به یکی دوتا.

من الان دارم سریال Mentalist رو میبینم.

یعنی عااااالی.

واقعاً حرف نداره.

قسمت 1 از فصل 1 رو ببینید کامل جذبش میشید.

یعنی انقدر خوبه هفت فصلِ.

من الان فصل هفت 3-4 قسمتش مونده دلم نمیاد ببینم تمومش کنم.

واقعاً عالی.

بعدش البته Breaking Bad تو نوبته.:icon_gol:

چون این چند وقته قسمتای پایانی این فصل گیم در حال پخش بود، دیگه بیشتر صحبتا و پست ها حول محور گیم آف ترونز بود ناخوداگاه.:ws3:

حالا ت شد رفت تا سال بعد، به سریالای دیگه میپردازیم

:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

هر چند که این فصل پنجش ی چیز عجیب و غریب بود و اون جان اسنو بدبختم ب کشتن دادن اخرش:4564: ولی فانترین سکانس سریال تا اینجا تو همین فصل بود.

هونجا که خواهره با ملاقه میکوبه تو سر سرسی...اصلا ی حالی داشت:ws37:.ی ذره دق دلیمون بابت استارکها خالی شد.کلا حالش جا اوردن تو این فصل البته به مراتب نگرانیم بابت قدرت گرفتن دوباره این بانو در فصل بعدی نیز اعلام میدارم.

و من الله توفیق

• Like 4
لینک به دیدگاه

Fargo رو دیدم بالاخره ..

خیلی خوبه .. ببینید حتمن . 10 قسمت داره فصل یکش

فصل دوم سریال Fargo در قبل از اتفاقات فیلم اصلی رخ خواهد داد ,این فصل در اوایل پاییز 2015 پخش خواهد شد. در مورد حادثه قتل عام مرگبار اتفاق افتاده در سال 1979 در Sioux Falls صورت گرفت. که توش پای پدر Molly آسیب دیده بود وتوی کافه هم با Malvo در موردش صحبت کرده بود... منبع ftvs

NF-FargTv-Poster.jpg

Billy Bob Thornton یکی از دیوونه ترین شخصیتایی هست که دیدم :w58:

برام جالب بود که داستان این فیلم واقعی بود ..

زن لستر : با اون چه غلطي ميخواي بکني ؟

لستر : براي محافظته

زن لستر : فقط بپا صورت خودت رو منفجر نکني

لستر : پر که نيست ، نه ؟

زن لستر : خُب ، اگه کسي بتونه با تفنگ خالي به صورتش شليک کنه ، اون تويي

• Like 5
لینک به دیدگاه

true-detective-season-2-poster-rachel-mcadams-473x700.jpg

فصل دوم سریال True Detective هم چند روزیه شروع شده، قبلا هم گفتم حتما این سریال رو ببینید. فصل یکش 8 قسمت بود، فصل 2 هم تازه شروع شده. مینی سریال هست زیاد وقتتونو نمیگیره، البته فصل دوم از نظر داستان و شخصیت ها کاملا متفاوته، ولی در کل عالیه، دیدن این سریال از واجبات هست. لذت محضه دیدنش.

از ما گفتن بود :a030:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • 2 هفته بعد...

من بالغ بر 30 سریال دیدم که حالا این قدر درمونده شدم دارم نگاه میکنم ببینم شما چی نگاه میمنید بهترین سریالی که از دید من خوب بود تین ولف(گرگنیه جوان) بود که هنوز دارم دنبالش میکنم گریم وپایر ارجینال اروو و مرده های متحرک را نیز دیدم زیاد دلچسب نبود تمام سریال های که گفتید دیدم بهترینشان اونای که حالا یادم میاد همن ها بودن شاید بهتر بوده باشه که اما حالا یادم نیست مثل نیکیتا عالی بود(این اخرین سریالی که گفته شده را ندیدم چند روز دیگه میام میگم چه چور سریالی بود

True Detective

و اخرین نکته من تین ولف را به کسی که ندیده پیشنهاد میکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
من بالغ بر 30 سریال دیدم که حالا این قدر درمونده شدم دارم نگاه میکنم ببینم شما چی نگاه میمنید بهترین سریالی که از دید من خوب بود تین ولف(گرگنیه جوان) بود که هنوز دارم دنبالش میکنم گریم وپایر ارجینال اروو و مرده های متحرک را نیز دیدم زیاد دلچسب نبود تمام سریال های که گفتید دیدم بهترینشان اونای که حالا یادم میاد همن ها بودن شاید بهتر بوده باشه که اما حالا یادم نیست مثل نیکیتا عالی بود(این اخرین سریالی که گفته شده را ندیدم چند روز دیگه میام میگم چه چور سریالی بود

True Detective

و اخرین نکته من تین ولف را به کسی که ندیده پیشنهاد میکنم

true detective تم و کلیتش با اون سریالایی که بالا گفتید مثل تین ولف، نیکیتا و .... کاملا متفاوته. اون سریالا مخاطباش مشخصن و بیشتر برای قشر تینیج هست

ولی اگر به کارهای خاص و عمیق تر با ساختاری منسجم علاقه دارید مطمئنا جذب true detective میشید

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 ماه بعد...

خوب دو تا از سریالایی که دنبال میکنم از دیروز فصل جدیدشون شروع شده

سریال The Walking dead که قسمت اولش یکی دو روزیه اومده، باید بگم که شروع طوفانی و قدرتمندی داشت باید دید میتونه این روند رو ادامه بده تا پایان فصل یا نه. :a030:

سریال دیگه ای که بی صبرانه منتظرش بودم Fargo بود که امروز قسمت اول از فصل دومش اومد، خدمت کسانی که پیگیر فصل اول این سریال بودن باید عرض کنم که فصل دومش بازیگرا و حوادثش گویا متفاوت هست با فصل یک . اتفاقاتش چند سال جلوتر از اتفاقای فصل اول هست گویا.

منتقدا که بسیار راضی بودن از قسمت یک. خودم دانلود کردم هنوز ندیدم ولی

الان میخوام برم ببینم

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • 6 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...
چه میکنه این game :whistle::ws3:

:a030::a030:

صرفا هوووودووووور. اصلا زد نابودم کردم:4564::4564:

پ.ن: خدا لعنت کنه این های اسپارو رو، دست لیتل فینگر رو از پشت بسته تو موزماری :icon_razz::icon_razz:

• Like 3
لینک به دیدگاه
:a030::a030:

صرفا هوووودووووور. اصلا زد نابودم کردم:4564::4564:

پ.ن: خدا لعنت کنه این های اسپارو رو، دست لیتل فینگر رو از پشت بسته تو موزماری :icon_razz::icon_razz:

جالب بود، این چ تکینگی گرانشی بود خدا داند.

هودرو! ولی خوشم اومد. نشون داد همچین سریال خاله زنکی نیست.

این مادر اژدها چ میکنه؟ دوس داره بمیره ایا؟ :banel_smiley_4:

من هنوز منتظرم ببینم جان اسنو، چ موقعی غیر عادی میشه

نگاه های اون وحشی ه دوست اسنو ب اون شوالیه زن ه هم جالب توجه بود :ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...