T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ میشه محض اطلاعمون ( البته اطلاع داریم) آقایونی که صیغه می کنن چه شرایطی دارن آقایون خیلی شرایط ثابتی ندارن! از آخوند بگیر تا حاجی بازاری و دانشجو و دکتر و مهندس و ... خوب اين خانوم اگه بخواد مي تونه ازدواج كنه!!! اين جوري حداقل يه سري حق و حقوق قانوني هم مي تونه داشته باشه!! نه اينكه 2 روز ديگه برگرده به شرايط اوليه!! میگم ازدواج برای شرایطش مناسب نیست. آخه کدوم آدمی میاد یه زن 40 ساله با 4تا بچه رو بگیره وقتی این همه دختر مجرد یا زن مطلقه جوون زیاده؟! تازه صیغه هم قرار داد داره و حقوق و مزایا واسه زن. تعیین مدت و نفقه تا 40 روز بعد از اتمام صیغه و ... لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ آقایون خیلی شرایط ثابتی ندارن!از آخوند بگیر تا حاجی بازاری و دانشجو و دکتر و مهندس و ... میگم ازدواج برای شرایطش مناسب نیست. آخه کدوم آدمی میاد یه زن 40 ساله با 4تا بچه رو بگیره وقتی این همه دختر مجرد یا زن مطلقه جوون زیاده؟! تازه صیغه هم قرار داد داره و حقوق و مزایا واسه زن. تعیین مدت و نفقه تا 40 روز بعد از اتمام صیغه و ... منم بايد محض اطلاع شما عرض كنم كه بيشتر افرادي كه صيغه مي شن زن هاي خيلي جوون و مطلقه هستن!!! كمتر مردي پيدا مي شه بره سراغ يه زن 40 ساله با 4 تا بچه!! به هر حال هر كسي يه نظري داره ولي من اصلا ديد مثبتي نسبت به اين قضيه ندارم!! 3 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ تو از پدرت اجازه بگیری مشکلی از نظر شرعی نداره. شرع اجازه اینو داده برای دختر ها برادر من اینی که تو داری ازش حرف میزنی,اسمش اجازه شرع نیست؛ما بهش میگیم کلاه شرعی یعنی مشکل جوونای ما؛با یه جمله خشک و خالی حل میشه؟ یه صیغه بخونین و بعد هر جور راحتین؛از هم خسته شدین هم بای بای...یکی دیگه... عواقب و عوارضشم مرتفع میشه؟انتشار بیماری های مقاربتی و بچه های نا خواسته.... فرقش با روابط آزاد تو جوامع غربی که اینقدر محکومشون میکنید چیه اونوقت؟ تو یه صیغه؟!!همین؟ این صیغست یا ورد جادوویی که میتونه اینهمه مشکلو یه جا حل کنه؟!!!! 2 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ منم بايد محض اطلاع شما عرض كنم كه بيشتر افرادي كه صيغه مي شن زن هاي خيلي جوون و مطلقه هستن!!!كمتر مردي پيدا مي شه بره سراغ يه زن 40 ساله با 4 تا بچه!! به هر حال هر كسي يه نظري داره ولي من اصلا ديد مثبتي نسبت به اين قضيه ندارم!! منم دید مثبتی ندارم. یه روش بد هست که باید به جای بدتر انتخاب بشه. لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ آقایون خیلی شرایط ثابتی ندارن!از آخوند بگیر تا حاجی بازاری و دانشجو و دکتر و مهندس و ... میگم ازدواج برای شرایطش مناسب نیست. آخه کدوم آدمی میاد یه زن 40 ساله با 4تا بچه رو بگیره وقتی این همه دختر مجرد یا زن مطلقه جوون زیاده؟! تازه صیغه هم قرار داد داره و حقوق و مزایا واسه زن. تعیین مدت و نفقه تا 40 روز بعد از اتمام صیغه و ... خوب شرایط ثابتی ندارن یعنی هر مردی می تونه زن بگیره صیغه هم بکنه پس تعهد چی میشه؟ چرا زن باید متعهد باشه به همسرش اما مرد نه مجرد ها هم همینطور چرا دوره ی مجردی هر کاری می کنن اما یه دختر باکره باید نصیبشون بشه چرا آقایون با هر شرایطی خودشونو ارضا کنن اما زن ها دخترا نه؟ فرق صیغه با نفقه ی مشخص با زنا در قبال گرفتن مقداری پول مشخص همون کاری که زنان رو... انجام میدن چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
T-bag 320 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خوب شرایط ثابتی ندارن یعنی هر مردی می تونه زن بگیره صیغه هم بکنه پس تعهد چی میشه؟چرا زن باید متعهد باشه به همسرش اما مرد نه مجرد ها هم همینطور چرا دوره ی مجردی هر کاری می کنن اما یه دختر باکره باید نصیبشون بشه چرا آقایون با هر شرایطی خودشونو ارضا کنن اما زن ها دخترا نه؟ فرق صیغه با نفقه ی مشخص با زنا در قبال گرفتن مقداری پول مشخص همون کاری که زنان رو... انجام میدن چیه؟ می تونه یا نمی تونه رو علما مشخص کردن. ولی چیزی که من از قرآن خوندم اینه که صیغه رو به کسانی پیشنهاد کرده که شرایط ازدواج ندارن. قبلش هم اشاره کرده که در مقابل این نیاز تقوا پیشه کنید اگه بازم تاب نیاوردید ازدواج کنید اگر هم نمی تونید ازدواج کنید صیغه کنید.(البته لفظ صیغه به کار نرفته ولی عباراتی آورده که منظورش همین صیغه است.) زن هم باید متعهد باشه واسه اینکه نسل بشر خر تو خر نشه. و گرنه به نظر من فرق دیگه ای وجود نداره. مجردها هم اگه آدم حسابی باشن از این کارا نمی کنن. مگر اینکه یارو تا 10 سال دیگه واقعا" نتونه (نه که نخواد ) ازدواج کنه و تحملم نداشته باشه تن به صیغه بده . فرق صیغه هم با زنا اینه که اولا" گروهی و دست به دست نمیشه رفع نیاز کرد با طرف. دوما" یه تعهد قانونی و حقوقی وجود داره و زن می تونه تو صیغه نامه هر شرایطی رو که میخواد لحاظ کنه و طبق قانون مرد باید بهشون عمل کنه. تازه عده و ... وجود داره که از نظر بهداشتی محافظ زن هست و نمی تونه هر شب خونه ی یکی باشه. و شاید مسائل دیگه که من اطلاع ندارم! لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ بالاخرا ما نفهمیدیم خوبه یا بده... بیاین نظرتونو بدین تا ببینیم چه جوریاس به نظر من تو دوران مجردی عیب نداره ولی خوب نمیصرفه! اولا من از واژه صیغه حالم بهم میخوره....بعدشم مسخره بازی بیش نیس!!! اگه دو طرف میخان تو دوستی باهم رابطه داشته باشن فقط خودشونو گول میزنن که صیغه شیم مشکلی نداره.... به نظر من یه رابطه نامشروع هیچ وخ با یه صیغه مسخره مشروع نمی شه! :Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من با صیغه کاملا مخالفم...............وقتی صاحب یه دختر بچه شدی متوجه میشی:icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ من با صیغه کاملا مخالفم...............وقتی صاحب یه دختر بچه شدی متوجه میشی:icon_pf (44): حالا شما دختر داری یا شد قضیه ی نون گندم و دست مردم...؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ حالا شما دختر داری یا شد قضیه ی نون گندم و دست مردم...؟؟؟ 4تا پسر دارم..........6تا تا دخت..........ر ..البته از زن اولم لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ 4تا پسر دارم..........6تا تا دخت..........ر ..البته از زن اولم منم 4 تا دختر دارم عروس نمیخوای!!!!؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ منم 4 تا دختر دارم عروس نمیخوای!!!!؟؟؟؟ الان میخوام ادامه تحصیل بدم نه متاسفانه:icon_pf (44): لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ الان میخوام ادامه تحصیل بدم نه متاسفانه:icon_pf (44): خودتو نمیخوام که:icon_pf (34): پسراتو واسه دخترام میخوام!!! چه اعتماد به نفسی ام داره!!!:167: 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ خودتو نمیخوام که:icon_pf (34):پسراتو واسه دخترام میخوام!!! چه اعتماد به نفسی ام داره!!!:167: پسرام میخوان ادامه تحصیل بدن:w00:...................حالا چی شده که از پسرای من خوشت اومده؟ 1 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ مزخرف ترین،مضحک ترین،کثیف ترین ( هرچی صفت بد + ترین ) کار تو دنیا از ازل تا ابد صیغه هست. و بانی چنین کاری هم،همه ی این صفت ها رو داشته مسلما...:w00: :w00: 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ پسرام میخوان ادامه تحصیل بدن:w00:...................حالا چی شده که از پسرای من خوشت اومده؟ :167::167:سر من داد نزنااااا:167::167: :w00:انقدر نگهشون دار بشن پیرپسر!!!:w00: دلتم بخواد!!!!:w13: والااااااا... 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۸۹ :167::167:سر من داد نزنااااا:167::167::w00:انقدر نگهشون دار بشن پیرپسر!!!:w00: دلتم بخواد!!!!:w13: والااااااا... وییییییییییی.......چقدر وحشتناکییی:banel_smiley_52: میگم یه خواهش اگه به عکاسی علاقه داری برو قسمت عکاسی ...قسمت من و دوربین....قسمت عکاس میشم و عکس میگرم...... آفرین..برو نظرتو بگو....اینجا همه بی ذوقن لینک به دیدگاه
toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ خوب ما اينجا در مورد صيغه صحبت مي كنيم !! حالا اينكه نوع رابطه بين 2 نفر كه عاقل و بالغن چطوري باشه يه بحث ديگست!! ولي من فكر مي كنم تو صيغه اين آقايون هستن كه از نظر جنسي خودشونو ارضا مي كنن اونم به راحت ترين شكل ممكن و با كلاه شرعي!!! به نظر من هيچ زن عاقلي تن به اين كار نمي ده مگر از روي ناچاري!!! راستش اين كار از نظر من براي خانوما جز تن فروشي هيچ معناي خاصي نداره!! ولی من فک نمی کنم اینجوریا هم باشه ها. شما ها عاشق نشدین . یه دختر پسر که همدیگرو دوس دارن و میخوان با هم باشن و شرایطه ازدواج رو ندارن و از طرفی میخوان از با هم بودنشون گناه هم نکنن چی کار باید بکنن ؟ بعدشم اینکه اگه زن به خاطره صیغه پول بگیره میشه تن فروشی . اگه دختری هر چند وقت یه بار صیغه ی یکی باشه میشه کثافت کاری . اگه یکی رو واقعا دوس داشته باشی و صیغه کنی خدا خودشم راضیه . دین ما خیلی دینه قشنگیه . حتی واسه لذت بردن هم راه گذاشته. اینکه آدم بخواد خودشو تحت فشار بذاره تا ازدواج کنه پس چرا این میل از دورانه نو جوانی تو آدم شکل می گیره . خدا که درد میده درمون هم میده. کاش فرهنگش تو کشوره ما بود. بعدشم اینکه ادم صیغه که حتما نباید روابط اونجوری داشته باشه . حتی اینکه در کناره اونی که دوس داری بتونی تو بغلش بشینی وقتی صیغه باشی دیگه گناه نمیشه. بعدشم اینکه کاربرد صیغه باید بیشتر واسه دختر پسرایه مجرد باشه تا طرف هر لحظه نره با یکی دیگه و بتونه به یکی مقید باشه. ولی متاسفانه الان حاجی پولدارا از صیغه استفاده می کننن به جایه ما مجرد ها. 2 لینک به دیدگاه
samaneh66 10265 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ صيغه همش ايراده من تو شركتي كار ميكنم كه دو تا از مرداي شركتمون با وجود زن و بچه از همكاران خودشون صيغه كردن من متاسفم براي مرداني كه نميتونند .....................متاسفم براي زناني كه نميتونند .................. ببخشيد كه شفاف ميگم كثافت بازيه كه قانونيش كردند 2 لینک به دیدگاه
silent for ever 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۸۹ من هی می خوام تو این تاپیکها یی که در مورد ازدواج موقت بحث میشه نظری ندم اما نمی شه! با کمال احترام : بعضی از اقاییون غریزه های حیوانی شون هرگز ارضا نمی شه ...در واقع بعضی از اقاییون اشباع شدن حتی سطحی براشون بی معناست! و این تاپیکها تا قیامت ادامه پیدا میکنه...چون به نام اسلام به همه چیز خیانت می کنید حتی به زنها! منظور من اون دسته از اقاییونی هست که برای لذت و خوش گذرونی چندین صیغه دارن...اقایی که مشکل داره...می دونه که مورد لعنت خدا قرار می گیره؟ هرچند به طریق شرعی قدم بر می داره! اما تفکرش حیوانیه! ازدواج موقت چون خدا تاییدش کرده و چون راه حل ابرومندانه ای واسه اونایی هست که به نوعی مشکل دارن(چه خانم مشکل مادی داره و چه اقا مشکل عاطفی)خیلی خوبه. اما کی بد می شه: وقتی از شرع سو استفاده بشه. وقتیاز اصول فاصله گرفته بشه..اونوقت همین ازدواج موقت می شه عامل فساد متاهلا و عدم مسئولیت پذیری پسران مجرد. سعی کنید از همه نعمتها یی که در اختیار داریم به نحوی استفاده کنیم که لطمه ایبه هیچ کسی وارد نشه! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده