Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اگه بحث سراعلامیه هست یک راه حل ساده است اون اینه که عکس شوهر-برادر- یایک مممممممممممممممردخانواده رابندازیم وبگیم مرحومه دختر یاخواهر این مرداست.و... اینهم مدرک اینقدردیرجنبیدیدکه یکی ایده رادزدید! لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ اینهم مدرک اینقدردیرجنبیدیدکه یکی ایده رادزدید! عكس معلوم نيست.. يه بار ديگه بزاريد لطفاا لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ عكس معلوم نيست.. يه بار ديگه بزاريد لطفاا اینترنتم یچیزیش می شه ! لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ تازه تو وایبر و اینستگرام میزارن عکساشونو ولی تو اعلامیه نه این برام سواله؟؟؟؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ تازه تو وایبر و اینستگرام میزارن عکساشونو ولی تو اعلامیه نه این برام سواله؟؟؟؟ اره به خدا... خيلي نامردن.. من دارم تلاش ميكنم. عكسم چاپ بشه... چه معني داره... لینک به دیدگاه
Elaheh bh 61 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۹۳ اگه خانواده آدم هم بخواد عکس بزنه ملت اونقدری حرف درمی آرن که پشیمون میشن از کارشون لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ فک کنم تاپیک جواب داده معصومه جان ! چند روز پیش عکس یه خانمی تو اعلامیه ش بود! قبلا تو قزوین نمیزدن ! لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ فک کنم تاپیک جواب داده معصومه جان ! چند روز پیش عکس یه خانمی تو اعلامیه ش بود! قبلا تو قزوین نمیزدن ! دقيقا منم از روزي كه اين تاپيك رو زدم اعلاميه رو ميبينم. عمه خودم يكيش.. لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ تقریبا میشه گفت تمامی دین ها زن رو به عنوان یه کالا میبینن که یه سری وطایف داره که باید به نحو احسن انجامش بده و مرد ها حق دارن که اون رو بخرن صاحب تن و روحش بشن. این تفکر که خیلی از مردها دارن واقعیتی انکار ناپذیره و شاید در این بین خودشون هم مقصر نباشن چون با این نوع تفکر رشد کردن و چندین هزار ساله این تفکرات غلط در ذهن ما ریشه زده تنها راه نجات از این تفکرات خشکانده ریشه های این تفکراته لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ دقيقا منم از روزي كه اين تاپيك رو زدم اعلاميه رو ميبينم. عمه خودم يكيش.. میگم اگه جواب میده یه تاپیک مرتبط به بیکاری و سابقه کار و پارتی بزنیم تا شاید مشکل ما هم حل بشه ! لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، ۱۳۹۳ میگم اگه جواب میده یه تاپیک مرتبط به بیکاری و سابقه کار و پارتی بزنیم تا شاید مشکل ما هم حل بشه ! خدايي ميگما .. من تو هر مبحثي وارد شدم اوكي شده نميدونم چرا.. تعريف نكردم از خودماااا ولي واقعا ميگم. ادم وقتي دنبال كار ميگرده كار پيدا نميكنه تا كار پيدا ميكني صدنفر بهت پيشنهاد كار ميدن. مثل امروز من. موافقم با نظرت. ولي خب موضوعشو به من بده و با پيام داخلشووو. تاپيك رو استارت بزنيم شايد يه فرجي بشه... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده