masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2014 حالا بزنن یا نزنن زیاد فرقی نداره در حالی که زنده هارو به انحاء مختلف تحقیر میکنن دیگه عکس مرده زدن یا نزدن زیاد مهم نیست مهمه..... من میخوام مردم عکسمو بزنننمیخوام یه عکس فشن بزارماونم تو ایران
Lean 56970 ارسال شده در 23 آذر، 2014 مهمه..... من میخوام مردم عکسمو بزنننمیخوام یه عکس فشن بزارماونم تو ایران شما عجالتا اینو تحویل بگیر تا بعد:vahidrk:
سنا سادات 2449 ارسال شده در 23 آذر، 2014 به نظر من چون دختران همیشه زنده اند و یادشان در قلبها جاودانست
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2014 به نظر من چون دختران همیشه زنده اند و یادشان در قلبها جاودانست اون که بعلههههه
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2014 شما عجالتا اینو تحویل بگیر تا بعد:vahidrk: :imoksmiley::wavesmile::girlhi:
سنا سادات 2449 ارسال شده در 23 آذر، 2014 اون که بعلههههه والا بخدا فکر کنم این آقایان چشم چران بعد از مرگم دست از سر ما برنمیدارن
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2014 والا بخدا فکر کنم این آقایان چشم چران بعد از مرگم دست از سر ما برنمیدارن وای الان اسم اقایون رو اوردی همه اقایون تعصبی میشن.. بعضی اقایون بابا..
سنا سادات 2449 ارسال شده در 23 آذر، 2014 وای الان اسم اقایون رو اوردی همه اقایون تعصبی میشن.. بعضی اقایون بابا.. آقایون چشم چرون میشن بعضیاشون دیگهحالا ببینیم کیا تعصبی میشن
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2014 آقایون چشم چرون میشن بعضیاشون دیگهحالا ببینیم کیا تعصبی میشن :icon_pf (34):
eng.l.s 5684 ارسال شده در 23 آذر، 2014 بله درسته منم فقط تو شمال دیدم تو لاهیجان من دیدم عکس مادر بزرگمم ک فوت کرده بودن رو هم چاپ کردیم خدا رحمت کنه مادر بزرگتونو. هر کی میخواد عکسش تو اعلامیه ش باشه باید مراسمشو تو شمال بگیره تا اندکی از اعلامیه هاش عکس دار باشه.
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 23 آذر، 2014 من در مشهد بهشت رضا هم دیدم عکس خانومارو فکر کنم اکثر شهرستانها به اینصورت باشه که عکس رو چاپ کنن...ولی تهران این اجازه رو نمیدن من تحقیق کردم
Mina Yousefi 24162 ارسال شده در 24 آذر، 2014 خب بالاخره کل محل عکس طرفو میبینن دیگه کل محل که هیچ کل منطقه بگو ! با این بنر هایی که عکس طرفُ میزنن روش زیرش هم مینویسن : بچه ها y هم رفت ! دوباره زیرش مینویسن ( از جانب صاحب عکس ) : بچه ها حلال کنید ! :|
masi eng 47045 سازنده ارسال شده در 24 آذر، 2014 کل محل که هیچ کل منطقه بگو !با این بنر هایی که عکس طرفُ میزنن روش زیرش هم مینویسن : بچه ها y هم رفت ! دوباره زیرش مینویسن ( از جانب صاحب عکس ) : بچه ها حلال کنید ! :| اره دقیقاااااا
Abbas.H 15132 ارسال شده در 25 آذر، 2014 کل محل که هیچ کل منطقه بگو !با این بنر هایی که عکس طرفُ میزنن روش زیرش هم مینویسن : بچه ها y هم رفت ! دوباره زیرش مینویسن ( از جانب صاحب عکس ) : بچه ها حلال کنید ! :| والا همونو بگو بچه ها حلال کنیدو خوب اومدی
reza-khan 647 ارسال شده در 25 آذر، 2014 اصلا خود خانما اجازه نمیدن بدون اینکه عکس رو خودشون تایید کنن پخش کنن جایی
Mohammad-Ali 9732 ارسال شده در 8 دی، 2014 اگه بحث سراعلامیه هست یک راه حل ساده است اون اینه که عکس شوهر-برادر- یایک مممممممممممممممردخانواده رابندازیم وبگیم مرحومه دختر یاخواهر این مرداست. و...
Mohammad-Ali 9732 ارسال شده در 8 دی، 2014 من تا چند وقت پیش به این موضوع دقت نکرده بودم به نظرم اثر سنتهای قدیمیهاست که الان در حال کمرنگ شدنه این تعصباتی که عکس خانم نباید تو خیابون و اینها باشه به شیوههای دیگه هم هست مثلا بعضیها تعصب دارن که اسم خانومشونو جایی نگن یا حتی اسم فامیلشو در این جور مواقع خیلی شیک و مجلسی خانومشونو منزل خطاب میکنن که واقعا واقعیت خنده دار و گریه داریه اما مسلما همهی اینا با گذشت زمان و روی کار اومدن نسل جوون تر تعدیل میشه پس برای همین است که بابامم هروقت می خوادصدای مادرم کنه می گه مادرش یا میگه علی!:icon_pf (34):
ارسالهای توصیه شده