رفتن به مطلب

twitter

zzahra

ارسال های توصیه شده

دیگه سایت twitter و که همتون میشناسید،فک کردم که چه باحال میشه اگه این جا یه همچین محیطی داشته باشیم،هرکی بیاد هر چی دلش می خواد این جا بنویسه

و همون طور که میدونین از قوانین twitter اینه که نباید چیزی که مینویسیم طولانی باشه،

سعی کنید بیشتر از یه جمله نباشه،

و خواهش میکنم جمله ها جوری نباشه که باعث جروبحث و بی احترامی یشه

و دیگه چی؟! هیچی دیگه، آها امیدوارم جمله ها یه جوری باشه که حداقل یه چیزی از همدیگه یاد بگیریم

یه چیز دیگه:اگه جمله ها از خودتون باشه بهتره:a030:

• Like 26
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 68
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

خودم شروع میکنم:

چه ازدحامی! این جا پر است از تنهایی ها، و جایی نیست برای ورود ذره ای تحول،ذره ای احساس آرامش،ذره ای لبخند هر چند از روی ساده انگاری،نه !هیچ ورودی امکان پذیر نیست،این جا پر است از تنهایی های هراس انگیز...

• Like 15
لینک به دیدگاه

اگر روزی به تعالی هم برسم و بعد ببینم که حتی تعالی هم فرع بود و هم چنان در اول وصف خویش مانده ام،چه سنگین تموم میشه برام حتی نفس هایی که یک عمر کشیدم...

• Like 10
لینک به دیدگاه

یه زمانی خیلی به خودم مطمئن بودم،که همه چیز میدونمو دیگران رو مردمی جاهل و بی مغز می دیدم:توده ی مردم!شاید چیزی شبیه غرور بود،و خوشحالم که الان دیگه اون جوری نیستم.

• Like 10
لینک به دیدگاه
میلاد بیا یه چیز بنویس همش که من حرفیدم:banel_smiley_4:

ینی هیشکی هیش حرفی نداره:ws37:

من بلت نیستم مثثه تو قشنگ قشنگ بنویسم خو:icon_redface:

حالا یدونه مینویسم:

"انسان بدون خدا مثل ماهی بدون دوچرخه است"

البت از خودم نبود:shame:

• Like 12
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

آشی برایت بپزم که يک وجب روغن رویش باشد

Join Gevo Group

کنايه است از اين که برايت نقشه شومی کشيده‌ام و حالت را مي‌گيرم.

در کتاب (سه سال در دربار ايران) نوشته دکتر فووريه٬ پزشک مخصوص ناصرالدين شاه، مطلبی نوشته شده که پاسخ اين مسئله يا اين ضرب المثل رايج بين ماست. او نوشته:

ناصرالدين شاه سالی يک بار (آنهم روز اربعین) آش نذری می‌پخت و خودش در مراسم پختن آش حضور می‌یافت تا ثواب ببرد.

در حياط قصر ملوکانه اغلب رجال مملکت جمع مي‌شدند و برای تهيه آش شله قلمکار هر يک کاری انجام مي‌دادند. بعضی سبزی پاک مي‌کردند. بعضی نخود و لوبيا خيس مي‌کردند. عده‌ای ديگ‌های بزرگ را روی اجاق مي‌گذاشتند و خلاصه هر کس برای تملق و تقرب پيش ناصر الدين شاه مشغول کاری بود. خود اعليحضرت هم بالای ايوان می‌نشست و قليان مي‌کشيد و از آن بالا نظاره‌گر کارها بود.

سر آشپزباشی ناصرالدين شاه مثل يک فرمانده نظامی امر و نهی مي کرد.

بدستور آشپزباشی در پايان کار به در خانه هر يک از رجال کاسه آشی فرستاده ميشد و او می‌بايست کاسه آن را از اشرفی پر کند و به دربار پس بفرستد.

کسانی را که خیلی می‌خواستند تحویل بگیرند روی آش آنها روغن بیشتری می‌ریختند.

پر واضح است آن که کاسه کوچکی از دربار برايش فرستاده ميشد کمتر ضرر مي‌کرد و آنکه مثلا يک قدح بزرگ آش (که یک وجب هم روغن رویش ریخته شده) دريافت مي‎کرد حسابی بدبخت ميشد.

به همين دليل در طول سال اگر آشپزباشی مثلا با يکی از اعيان و يا وزرا دعوايش ميشد٬ آشپزباشی به او مي‌گفت: بسيار خوب! بهت حالی مي‌کنم دنيا دست کيه! آشی برات بپزم که يک وجب روغن رويش باشد.

• Like 12
لینک به دیدگاه

آشی برایت بپزم که يک وجب روغن رویش باشد

Join Gevo Group

کنايه است از اين که برايت نقشه شومی کشيده‌ام و حالت را مي‌گيرم.

در کتاب (سه سال در دربار ايران) نوشته دکتر فووريه٬ پزشک مخصوص ناصرالدين شاه، مطلبی نوشته شده که پاسخ اين مسئله يا اين ضرب المثل رايج بين ماست. او نوشته:

ناصرالدين شاه سالی يک بار (آنهم روز اربعین) آش نذری می‌پخت و خودش در مراسم پختن آش حضور می‌یافت تا ثواب ببرد.

در حياط قصر ملوکانه اغلب رجال مملکت جمع مي‌شدند و برای تهيه آش شله قلمکار هر يک کاری انجام مي‌دادند. بعضی سبزی پاک مي‌کردند. بعضی نخود و لوبيا خيس مي‌کردند. عده‌ای ديگ‌های بزرگ را روی اجاق مي‌گذاشتند و خلاصه هر کس برای تملق و تقرب پيش ناصر الدين شاه مشغول کاری بود. خود اعليحضرت هم بالای ايوان می‌نشست و قليان مي‌کشيد و از آن بالا نظاره‌گر کارها بود.

سر آشپزباشی ناصرالدين شاه مثل يک فرمانده نظامی امر و نهی مي کرد.

بدستور آشپزباشی در پايان کار به در خانه هر يک از رجال کاسه آشی فرستاده ميشد و او می‌بايست کاسه آن را از اشرفی پر کند و به دربار پس بفرستد.

کسانی را که خیلی می‌خواستند تحویل بگیرند روی آش آنها روغن بیشتری می‌ریختند.

پر واضح است آن که کاسه کوچکی از دربار برايش فرستاده ميشد کمتر ضرر مي‌کرد و آنکه مثلا يک قدح بزرگ آش (که یک وجب هم روغن رویش ریخته شده) دريافت مي‎کرد حسابی بدبخت ميشد.

به همين دليل در طول سال اگر آشپزباشی مثلا با يکی از اعيان و يا وزرا دعوايش ميشد٬ آشپزباشی به او مي‌گفت: بسيار خوب! بهت حالی مي‌کنم دنيا دست کيه! آشی برات بپزم که يک وجب روغن رويش باشد.

چه اسپم پر محتوایی بود:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

الکی این روزا بهم خوش میگذره!!نمیدونم چرا!ولی احساس میکنم هیچ چیزی ارزششو نداره که به خاطرش بخوام ناراحت باشم!بسه اون همه رنجی که کشیدم،بسه 4 سالی که همه با حسرت گذشت ...،بسه ادای آدمای متفکرو در آوردن،و حس دلسوزی نسبت به خودم و دیگران...

• Like 8
لینک به دیدگاه

هرکسی فقط یک بار زندگی میکنه...!ببین دیگه هیج وقت چنین روزی که جمعه باشه و چهارم تیر باشه و سال89وساعت 8:00وجود نداره!به همین سادگی...!داره روزا میگذره و اصلا برای کسی اهمیتی نداره که تو به خودت سخت گرفتی یا راحت!!

• Like 9
لینک به دیدگاه

شاید نشود به گذشته بازگشت و آغازی زیبا ساخت ولی می توان هم اکنون آغاز کرد و پایانی زیبا ساخت...

(از خودم نبود البته:ws37:)

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

این جمله امضای یکی از بچه هاست...نمیدونم مال کیه...تو مسابقه ی بهترین امضا دیدمش...

خیلی جمله ی خوبی برا آویزه ی گوش شدن....:ws37:

میدونی!!! از وقتی چرخ کوچیک رو گذاشتن جلو تراکتور وبزرگه رفت عقب، احترام کوچیکتر بزرگتر هم برداشته شد....

• Like 5
لینک به دیدگاه

خورشيد جاودانه مي درخشد در مدار خويش

مانيم كه يا جاي پاي خود مي نهيم و غروب مي كنيم

هر پسين

اين روشناي خاطر آشوب در افق هاي تاريك دوردست

نگاه ساده فريب كيست كه همراه با زمين

مرا به طلوعي دوباره مي كشاند ؟

اي راز

اي رمز

اي همه روزهاي عمر مرا اولين و آخرين...

(پناهی)

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

آدم وقتی فقیر میشود...خوبی هایش هم حقیر میشود.

اما کسی که زر دارد یا زور دارد عیب هایش هم هنر دیده میشود و چرندیاتش هم حرف حساب ،

به حساب می آید.

• Like 5
لینک به دیدگاه
این جمله امضای یکی از بچه هاست...نمیدونم مال کیه...تو مسابقه ی بهترین امضا دیدمش...

خیلی جمله ی خوبی برا آویزه ی گوش شدن....:ws37:

میدونی!!! از وقتی چرخ کوچیک رو گذاشتن جلو تراکتور وبزرگه رفت عقب، احترام کوچیکتر بزرگتر هم برداشته شد....

فکر کنم امضا bmd هست . (بهروز ؟:ws52: )

منم هروقت یه پست ازش می بینم امضاش رو دوباره می خونم :ws3: که البته الان دیگه نغییر کرده

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...