mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چند وقت بود که به اهدای اعضای بدنم بعد از مرگ(الهی قسمتم نشه)فکر میکردم.امروز سایت مربوط رو پیدا کردم و عضو شدم. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شما هم میتونین عضو بشین. نظرتون چیه؟اصلا"قبول دارین؟ 13 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ کاملا موافقم ممنون از لینکتون حیات بخشیدن به فردی که در آستانه مرگه و نیازمند،واقعا لذت بخشه 4 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ این تصمیم نباید احساسی باشه.باید واقعا" به این نتیجه برسیم که اعضامونو اهدا کنیم اصلا" پدرا و مادرا قبول میکنن؟اگه خودت بچه داشتی حاضر بودی که اعضاشو اهدا کنی در حالیکه اون هنوز داره نفس میکشه؟ 5 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من یه ساله عضوم و کل خونوادمون کارت اهدا داریم . . .! 6 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ این تصمیم نباید احساسی باشه.باید واقعا" به این نتیجه برسیم که اعضامونو اهدا کنیماصلا" پدرا و مادرا قبول میکنن؟اگه خودت بچه داشتی حاضر بودی که اعضاشو اهدا کنی در حالیکه اون هنوز داره نفس میکشه؟ اگه نفس کشیدنش نشونه زندگی کردنشه (منظورم زندگیه راحت و عادیه) که دیگه عضوی اهدا نمیشه.اما اگه بی فایده باشه،چرا نباید افرادی که نیازمندن استفاده کنن؟ 5 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یادمه وقتی کارت اهدای عضوم اومد در خونه مون بابام شوکه شده بود میگفت نباید خبر بدی به ما؟ 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ یادمه وقتی کارت اهدای عضوم اومد در خونه مون بابام شوکه شده بودمیگفت نباید خبر بدی به ما؟ تبریک میگم به شجاعتت. ولی پدرت راحت رضایت داد؟ 2 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم به شجاعتت.ولی پدرت راحت رضایت داد؟ آره خب کاری نمیتونست بکنه تو عمل انجام شده قرار گرفته بود می گفت با ماشین زیرت میکنن اعضای بدنت رو بر میدارن 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اگه نفس کشیدنش نشونه زندگی کردنشه (منظورم زندگیه راحت و عادیه) که دیگه عضوی اهدا نمیشه.اما اگه بی فایده باشه،چرا نباید افرادی که نیازمندن استفاده کنن؟ اما قبول کن که خیلی سخته.کسی که هنوز نفس میکشه خونوادش هر لحظه فک میکنن که الان به هوش میاد. 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ آره خبکاری نمیتونست بکنه تو عمل انجام شده قرار گرفته بود می گفت با ماشین زیرت میکنن اعضای بدنت رو بر میدارن :ws28: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ قبول دارم.اما فکر کردن به اینکه افراد دیگه ای با همین اعضا میتونن از جاشون بلند شن و به زندگی ادامه بدن،نظر آدمو عوض میکنه 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ اما قبول کن که خیلی سخته.کسی که هنوز نفس میکشه خونوادش هر لحظه فک میکنن که الان به هوش میاد. تو کما که نرفته به هوش بیاد . . .! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ تو کما که نرفته به هوش بیاد . . .! به هر حال هنوز داره نفس میکشه.امکان بازگشت هس 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ به هر حال هنوز داره نفس میکشه.امکان بازگشت هس از یکی شنیده بودم مرگ مغزی فقط با معجزه برمیگرده . . .! نمدونم راستش . . .! شایدم برگرده . .! 1 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ به هر حال هنوز داره نفس میکشه.امکان بازگشت هس فک کنم امکان بازگشت صفر باشه چون مغز ار کار افتاده و همه اعضا فقط با دستگاه کار میکنن 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ از یکی شنیده بودم مرگ مغزی فقط با معجزه برمیگرده . . .! نمدونم راستش . . .! شایدم برگرده . .! به هر حال من که تازه امروز عضو شدم خیلی هم خوشحالم.همین الان هم با خونه صحبت میکردم و به اونا هم گفتم.مادرم گفت از پشت اون کامپیوتر لعنتی بیا اینور.تو آخرش همونجا می پوسی.بدنت هم به درد هیشکی نمی خوره 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ به هر حال من که تازه امروز عضو شدم خیلی هم خوشحالم.همین الان هم با خونه صحبت میکردم و به اونا هم گفتم.مادرم گفت از پشت اون کامپیوتر لعنتی بیا اینور.تو آخرش همونجا می پوسی.بدنت هم به درد هیشکی نمی خوره توجه نکن به این حرفا . . . اونا فکر میکنن بعد 200 سال که مرگ مغزی شدی به زور میان میبرنت تیکه پارت میکنن! درصورتی که اصلا اینطور نیست . . . ! در هر صورت رضایت سرپرست و اعضای خونواده شرط اوله . . .! چه کارت اهدا داشته باشی و چه نه . . .! من به خونواده گفتم اگه بمیرم و بعد از مرگم رگ و قرنیه و . .. به درد یکی بخوره و شما نذارین این اعضارو از بدنم بردارن اون دنیا یقتونو بد فرم میگیرم!!! (بدن خودمه خب!) 3 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من کارتشو دارم...:TAEL_SmileyCente: 5 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ من کارتشو دارم...:TAEL_SmileyCente: تبریک میگم.فک میکردم خیلی به روزم.خانومی و تو از من جلوترین 1 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ تبریک میگم.فک میکردم خیلی به روزم.خانومی و تو از من جلوترین من دو ساله دارم... موقعه گرفتن کارت 17 سالم بود دورغ گفتم 18 سالمه... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده