DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نخيرم اين دوست منهمنظورشم از نظر احساسي بود يعني اينكه همينطوري انگاري يه چيز الكي رو بغل كرده احساسي توش نبوده،همون قضيه شرط بندي و اين چيزاااا نیاز داد ماد که نزدی سر هوتن؟؟؟:167: :167: لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نخيرم اين دوست منهمنظورشم از نظر احساسي بود يعني اينكه همينطوري انگاري يه چيز الكي رو بغل كرده احساسي توش نبوده،همون قضيه شرط بندي و اين چيزاااا نیاز گناه داره بابا انصاف داشته باش شب اولشه 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ عزیزم اینایی که میگی بحث شده الان بحث در حد دکتراس کل تاپیکو پست به پست باید بخونی پیش ofakur رفع اشکال کنی بعد بیای اینجا پست بزنی خیلی بحث ظریفه اینجا بدو بدو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :2525s::2525s::2525s: :ws47: :ws47: طفلی الان میسوزه ....من گفتم فقط روشنش کنین... :167: نخيرم اين دوست منهمنظورشم از نظر احساسي بود يعني اينكه همينطوري انگاري يه چيز الكي رو بغل كرده احساسي توش نبوده،همون قضيه شرط بندي و اين چيزاااا :rose::rose::rose: ها اي شهر شما كجا بيد زنجان دیگه!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نیاز داد ماد که نزدی سر هوتن؟؟؟:167: :167: اخ جون چوب دست لی لیه لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ زنجان دیگه!!!!!!! :icon_pf (44)::icon_pf (44):خوش اومدي:w16: 1 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ :2525s::2525s::2525s: :167: جانم؟؟؟ مشکلیه؟؟؟ :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اخ جون چوب دست لی لیه هنوز کامل دستم نگرفتم....:JC_thinking: :JC_thinking: :JC_thinking: 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ جانم؟؟؟ مشکلیه؟؟؟ :banel_smiley_4: اگه مشکلی هست من میتونم کمک کنمااا!!!! 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ :2525s::2525s::2525s: :167: :rose::rose::rose: زنجان دیگه!!!!!!! ای ول این خیلی خوبه میری سارا افشار رو پیدا میکنی تو این انجمن به هر کی بگی نشونت میده بهش میگی که قطره ای بعد اون بهت میگه چیکار کن 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ای ول این خیلی خوبه میری سارا افشار رو پیدا میکنی تو این انجمن به هر کی بگی نشونت میده بهش میگی که قطره ای بعد اون بهت میگه چیکار کن :ws47: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ هنوز کامل دستم نگرفتم....:jc_thinking: :jc_thinking: :jc_thinking: یاد یه شعری افتادم معین میخونه کاشکی میشد دوباره باز همو .........................قصه..................با هم دیگه....................کاش تو این شهر غریبصدای آشنا بیاد......................فقطم تو رو میخواد..........................کسی مثل تو نشد............................مثل تو نبود فقط از خدا می خوام........................زود زود 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ اگه مشکلی هست من میتونم کمک کنمااا!!!! شی میگی تو؟؟؟ ما خودمون حلال مشکلاتیم.... :banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ ای ول این خیلی خوبه میری سارا افشار رو پیدا میکنی تو این انجمن به هر کی بگی نشونت میده بهش میگی که قطره ای بعد اون بهت میگه چیکار کن قطره؟؟ میدونم! باید قطره قطره جمع بشم یهو دریا بشم!!! مزاحم خانم افشار هم نمیشم.کلی کار دارن بنده خدا! الانم دارن شام حاضر میکنن! ولی به خاطر اینکه روی شما رو زمین نندازم یه سارا خانومی رو پیدا میکنم و سوال شما رو ازش می پرسم! 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نخيرم اين دوست منهمنظورشم از نظر احساسي بود يعني اينكه همينطوري انگاري يه چيز الكي رو بغل كرده احساسي توش نبوده،همون قضيه شرط بندي و اين چيزاااا نیاز زورت به این بچه یه روزه رسیده بزار من دارم درست راهنماییش میکنم بیاد تو جمعمون 2 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ نیاز زورت به این بچه یه روزه رسیده بزار من دارم درست راهنماییش میکنم بیاد تو جمعمون البته من روزهای زیادی هست که عضوم ولی پست نمیزدم و اکثر تو فروم ها یا خواننده هستم (خواننده ی مطالب نه خواننده ی اونجوری) یا بن میشم یه روزه الکی!! منتظر راهنمایی شما بچه های چند روزه هستم دوستان مهربونم! 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ هوتي بزنم؟:167: هر چی لی لی بگه :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ هر چی لی لی بگه :icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): ز ذ:w00::w00: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ بازم بزن بزن....؟؟؟:girl_in_dreams: :girl_in_dreams: 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۸۹ البته من روزهای زیادی هست که عضوم ولی پست نمیزدم و اکثر تو فروم ها یا خواننده هستم (خواننده ی مطالب نه خواننده ی اونجوری) یا بن میشم یه روزه الکی!! منتظر راهنمایی شما بچه های چند روزه هستم دوستان مهربونم! آفرین پسر خوب speedy یعنی همین دیگه یعنی کسی که تند میره ولی کاری که گفتم بکن به نفعته اگه سارا نبود برو پیش سهیل الانم مدیر همین تالاره 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده