DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 صفحه اول پست اولو بخون عزیزم شاید یکی پیدا شه اسپم نکنه :icon_pf (34):چند تا صفحه بعد هم پست های مفیدی در مورد مزاحمت هست اینا اسپم نیست....هزار حرف نگفته ست....:w00::w00::w00: 2
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 نه نیاز نکن این کارو به لی لی نزن حساسه "طفل لطیفه تلف میشه طفلک" اگه گفتین این تیکه مال کدوم فیلمه؟ اي بابا تو چرا گير دادي من لي لي رو نزنم؟:w00::w00: عاشخ ماشخشي؟:ws37: اون معمار با اون سن 67سالشو ميزنم چيزي نميگي:ws52: ميگم لي لي ميگي لطيفه:banel_smiley_4: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 :ws3: خوشحالی ؟ ای ول بابا تو دیگه کی هستی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 4 شهریور، 2010 اینا اسپم نیست....هزار حرف نگفته ست....:w00::w00::w00: بله بله.......... 1
SPEEDY 3334 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 آهان . پس مزاحمت از نوع بغل یک نوع مزاحمت جدیده که در اون فرد به سرعت یکی رو بغل میکنه و در میره! خوب از نظر روانشناسی باید روی این قضیه بحث بشه و کار کرد تا بشه راه کارهایی رو پیدا کرد. به نظر من که کار ایشون دوربین مخفی چیزی بوده! چون واقعا با چند ثانیه بغل آدم اصلا نمیفهمه آدم رو بغل کرده یا درختو! چون تا بخواد بفهمه کسی که بغلش کرده آدمه، وقتش تموم شده! نظر شما چیه؟؟!!!!:ws2: 2
DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 نه نیاز نکن این کارو به لی لی نزن حساسه "طفل لطیفه تلف میشه طفلک" اگه گفتین این تیکه مال کدوم فیلمه؟ حالا دیگه طفلی تلف میشه دیگه؟؟؟؟ نه؟؟؟؟؟داری یه کاری میکنی برم چوبمو بیارماااا...
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 اي بابا تو چرا گير دادي من لي لي رو نزنم؟:w00::w00:عاشخ ماشخشي؟:ws37: اون معمار با اون سن 67سالشو ميزنم چيزي نميگي:ws52: ميگم لي لي ميگي لطيفه:banel_smiley_4: :6404::6404::6404::6404: 1
DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 آهان . پس مزاحمت از نوع بغل یک نوع مزاحمت جدیده که در اون فرد به سرعت یکی رو بغل میکنه و در میره! خوب از نظر روانشناسی باید روی این قضیه بحث بشه و کار کرد تا بشه راه کارهایی رو پیدا کرد. به نظر من که کار ایشون دوربین مخفی چیزی بوده! چون واقعا با چند ثانیه بغل آدم اصلا نمیفهمه آدم رو بغل کرده یا درختو! چون تا بخواد بفهمه کسی که بغلش کرده آدمه، وقتش تموم شده! نظر شما چیه؟؟!!!!:ws2: یکی این بنده خدارو روشن کنه!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34):
DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 خوشحالی ؟ای ول بابا تو دیگه کی هستی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام شلاخ ور میداری؟؟؟؟ :banel_smiley_4: 1
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 آهان . پس مزاحمت از نوع بغل یک نوع مزاحمت جدیده که در اون فرد به سرعت یکی رو بغل میکنه و در میره! خوب از نظر روانشناسی باید روی این قضیه بحث بشه و کار کرد تا بشه راه کارهایی رو پیدا کرد. به نظر من که کار ایشون دوربین مخفی چیزی بوده! چون واقعا با چند ثانیه بغل آدم اصلا نمیفهمه آدم رو بغل کرده یا درختو! چون تا بخواد بفهمه کسی که بغلش کرده آدمه، وقتش تموم شده! نظر شما چیه؟؟!!!!:ws2: نه بابا جديدا مد شده يكي از دوستان من تعريف ميكرد توي خيابون راهنمايي داشته با دوست پسرش رد ميشده يهويي يه پسره مياد بغلش ميكنه ايناهام شوكه شده بودن بعد كه دور ميشه داد ميزنه ميگه ديدين تونستم يه نوع شرط بندي بحاسب مياد:icon_pf (34)::icon_pf (34): 2
DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 اي بابا تو چرا گير دادي من لي لي رو نزنم؟عاشخ ماشخشي؟:ws37: اون معمار با اون سن 67سالشو ميزنم چيزي نميگي:ws52: ميگم لي لي ميگي لطيفه:banel_smiley_4: خوب لی لی لطیفههههه!!!!!!!!!!:w00::w00: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 آهان . پس مزاحمت از نوع بغل یک نوع مزاحمت جدیده که در اون فرد به سرعت یکی رو بغل میکنه و در میره! خوب از نظر روانشناسی باید روی این قضیه بحث بشه و کار کرد تا بشه راه کارهایی رو پیدا کرد. به نظر من که کار ایشون دوربین مخفی چیزی بوده! چون واقعا با چند ثانیه بغل آدم اصلا نمیفهمه آدم رو بغل کرده یا درختو! چون تا بخواد بفهمه کسی که بغلش کرده آدمه، وقتش تموم شده! نظر شما چیه؟؟!!!!:ws2: عزیزم اینایی که میگی بحث شده الان بحث در حد دکتراس کل تاپیکو پست به پست باید بخونی پیش ofakur رفع اشکال کنی بعد بیای اینجا پست بزنی خیلی بحث ظریفه اینجا بدو بدو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
.FatiMa 36560 سازنده ارسال شده در 4 شهریور، 2010 آهان . پس مزاحمت از نوع بغل یک نوع مزاحمت جدیده که در اون فرد به سرعت یکی رو بغل میکنه و در میره! خوب از نظر روانشناسی باید روی این قضیه بحث بشه و کار کرد تا بشه راه کارهایی رو پیدا کرد. به نظر من که کار ایشون دوربین مخفی چیزی بوده! چون واقعا با چند ثانیه بغل آدم اصلا نمیفهمه آدم رو بغل کرده یا درختو! چون تا بخواد بفهمه کسی که بغلش کرده آدمه، وقتش تموم شده! نظر شما چیه؟؟!!!!:ws2: عزیزم این ماجرا واقعیه برای یکی از دوستام اتفاق افتاده دوربین مخفی چیه :w00: جدی واقعا نمی فهمه آدمه یا درخته؟ :jawdrop: چقد شباهت بین این دوتاست :icon_pf (34): 1
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 شلاخ ور میداری؟؟؟؟ :banel_smiley_4: نه عزیزم عکستو گرفتم ببینی وقتی شلاخ میزنی چه شکلی میشی 1
DCBA 8191 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 عزیزم اینایی که میگی بحث شده الان بحث در حد دکتراس کل تاپیکو پست به پست باید بخونی پیش ofakur رفع اشکال کنی بعد بیای اینجا پست بزنی خیلی بحث ظریفه اینجا بدو بدو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام :ws47: :ws47: طفلی الان میسوزه ....من گفتم فقط روشنش کنین...
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 نه بابا جديدا مد شده يكي از دوستان من تعريف ميكرد توي خيابون راهنمايي داشته با دوست پسرش رد ميشده يهويي يه پسره مياد بغلش ميكنه ايناهام شوكه شده بودن بعد كه دور ميشه داد ميزنه ميگه ديدين تونستم يه نوع شرط بندي بحاسب مياد:icon_pf (34)::icon_pf (34): نیاز این بنده خدا تازه وارده گولش نزن بزار همون کاری که گفتم بکنه :w00: 2
SPEEDY 3334 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 ای خداااا شوخی کردم! همه رو خوندم! هدف فقط پیوند دادن اسپم ها با عنوان تاپیک بود و لا غیر!!! این مزاحمت که چیزی نیست! مزاحمت های شهر ما رو باید ببینید!! 1
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 نیاز این بنده خدا تازه وارده گولش نزن بزار همون کاری که گفتم بکنه :w00: نخيرم اين دوست منه منظورشم از نظر احساسي بود يعني اينكه همينطوري انگاري يه چيز الكي رو بغل كرده احساسي توش نبوده،همون قضيه شرط بندي و اين چيزاااا 1
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 ای خدااااشوخی کردم! همه رو خوندم! هدف فقط پیوند دادن اسپم ها با عنوان تاپیک بود و لا غیر!!! این مزاحمت که چیزی نیست! مزاحمت های شهر ما رو باید ببینید!! ها اي شهر شما كجا بيد 1
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 خوب لی لی لطیفههههه!!!!!!!!!!:w00::w00: اگه گفتی دیالوگ کدوم فیلم بود؟ صد بار فیلمشو دیدی
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری