هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 دوستای گلم.....شب همگی بخیر.............. ایشالا که منو دیگه اینجا نبینید...... به حرف نیاز هم گوش ندید.... دست هم رو هوتن بلن نمیکنییینااااااااااا....بزرگتری گفتن...کوشیکتری گفتن..... :ws46: دههههههههههه....:167: :167: همگی باااااااااااااااای....:girl_in_dreams: شب بخیر لی لی جونم فردا منتظرتم منم رفتم شب همگی بخیر 2
SPEEDY 3334 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 من مهدی هستم! البته بهم سالار هم میگند! حالا دیگه هر چی دوست دارید صدا کنید!22 سالمه از تهران برای اثبات دوستی چه کارای سختی باید انجام بدم!! گول اینا رو نخور! آخرشم میخوان بفرستنت دنبال نخود سیاه!!! 3
maryam*arch 1022 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 باییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی:icon_pf (44): 1
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 شب بخیر لی لی جونم فردا منتظرتممنم رفتم شب همگی بخیر هوتن جون خيلي خوشحال شدم از آشناييت و مرسي بخاطر اينكه باجنبه بودي عزيزم 2
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 :167:منم رفتم... شبت بخير آيدا جون من هنگم فعلا اذر جون چه خبره؟ سلامتي عزيزم هيچي ديگه سوژه مورد نظر رفت،الان ديگه خبري نيس،قبلا زورگويي بود،داشتيم ميزديم اين هوتن جان رو 1
niaz 9807 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 اذر شیطون کجا رفتی؟///؟ هستم كه عزيز دلم:icon_pf (44)::icon_pf (44)::icon_pf (44): 2
maryam*arch 1022 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 شبت بخير آيدا جون سلامتي عزيزم هيچي ديگه سوژه مورد نظر رفت،الان ديگه خبري نيس،قبلا زورگويي بود،داشتيم ميزديم اين هوتن جان رو خوب خدارو شکر 1
هوتن 15061 ارسال شده در 4 شهریور، 2010 هوتن جون خيلي خوشحال شدم از آشناييتو مرسي بخاطر اينكه باجنبه بودي عزيزم خواهش میکنم 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری