رفتن به مطلب

.: مســابقه علمی و اطلاعات عمومی تابســـتانه 93 :. (دور پنجم)

ارسال های توصیه شده

حرف شما درسته مینا خانم:w16::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

ولی اینجا مسابقه علمی و اطلاعات عمومی هست...آیا ریاضی علم نیست؟؟؟؟؟در ضمن ما سوال تخصصی هم نپرسیدیم که....با یه ریاضیات ساده قابل حل بوده....:a030:

فک کنم گروه شما بود که یه بار سوال ریاضی هم پرسیده بود....یه دایره ای بود که پر اعداد بود و بر اساس یه قانونی پر میشد....البته دقیق به خاطر ندارم اگه اشتباه کردم پیشاپیش معذرت میخوام از شما:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

از نظر من ریاضیات (معادله ) اطلاعات عمومی محسوب نمیشه ...(تخصص ِ )

علم اش هم مربوط به یه قشر خاص که علاقه دارند ...

اون دایره اعداد هم معادلات خاصی نمیخواست اگه میخواست دوستان به جواب نمیرسیدند:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 256
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حرف شما درسته مینا خانم:w16::icon_gol::icon_gol::icon_gol:

ولی اینجا مسابقه علمی و اطلاعات عمومی هست...آیا ریاضی علم نیست؟؟؟؟؟در ضمن ما سوال تخصصی هم نپرسیدیم که....با یه ریاضیات ساده قابل حل بوده....:a030:

فک کنم گروه شما بود که یه بار سوال ریاضی هم پرسیده بود....یه دایره ای بود که پر اعداد بود و بر اساس یه قانونی پر میشد....البته دقیق به خاطر ندارم اگه اشتباه کردم پیشاپیش معذرت میخوام از شما:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

به نظر منم این سوال یه مساله ی ریاضی هست، تو سطح این مسابقه نیست.

اون سوالی که میگی، یه تست هوش بود، که حتی با سرچم جوابش پیدا میشد.

اما بذار اینم بگم که میشه با متلب این چیزا رو هم حساب کرد:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

جواب:

• Like 7
لینک به دیدگاه
از نظر من ریاضیات (معادله ) اطلاعات عمومی محسوب نمیشه ...(تخصص ِ )

علم اش هم مربوط به یه قشر خاص که علاقه دارند ...

اون دایره اعداد هم معادلات خاصی نمیخواست اگه میخواست دوستان به جواب نمیرسیدند:a030:

منم قبول دارم اطلاعات عمومی نیست...عرض کردم ریاضیات علم هست چون اینجا مسابقه علمی هست....:a030:

ولی ما ریاضیات تخصصی هم نپرسیدیم...در حد اول دبیرستان که همه رشته های نظری (تمامی رشته ها حتی بچه های کاردانش و فنی حرفه ای که زیاد هم ریاضیات نمیخونن) با اتحاد ها آشنا هستن...در ضمن...ما به گروه مقابل هم نگاه کردیم مطمئنا اگه در تخصصشون نمیدیدیم هیچگاه سوال نمیکردیم....به هر حال من خیلی سعی کردم انصاف رو در نظر داشته باشم و حتی وارد ریاضیات دوم دبیرستان هم نشدم چون بین همه رشته ها مشترکه....:w16:

اگر به معادله بودن یه مساله اعتراض دارید باید بگم که به اتحاد معادله حاکم نیست..مساله ای که من دادم اصن معادله نبود..بلکه یه رابطه پیشرونده در ریاضیات هست و تحلیل رو به جلو داره.....

اما به دایره ای که شما داده بودید یه معادله مجهول حاکم بود که اتفاقا نا معلوم بود و خود گروه پاسخ دهنده بایستی این معادله رو کشف میکرد...

به نظر شما آیا اینکه یه گروه به یه سوال جواب بده یا نتونه جواب بده میتونه استاندارد بودن سوال رو تایید یا رد بکنه؟؟؟:ws38:

• Like 5
لینک به دیدگاه
به نظر منم این سوال یه مساله ی ریاضی هست، تو سطح این مسابقه نیست.

اما بذار اینم بگم که میشه با متلب این چیزا رو هم حساب کرد:

جواب:

ایمان جان من نظرم رو گفتم و حتی راه حل کامل رو گذاشتم...خوب هر مساله هوشی هم از ریاضیات تبعیت میکنه نمیشه گفت که ریاضیات نباشه....:w16:

من این سوال رو با دست حل کردم و فرض رو بر این گذاشتم که کسی با متلب آشنا نیست...در حالی که اگه اینجور هم پاسخ میدادن ما قبول داشتیم...:w16:

اگه نظر داوران اینه من قبول دارم و هیچ‌حرفی هم ندارم :icon_redface::icon_gol::icon_gol:

اما جهت اطلاع کامل داوران اینجور جواب میدم که منبع دقیق این سوال: سوالات هوش المپیادمقدماتی استاندارد ریاضی کشور در سال ۱۳۸۷ بود....پس خودش سوال هوش بود

به نظر شما این با سرچ ساده پیدا نمیشه؟؟؟؟

یه سوال: آیا اگه چیزی در سرچ‌پیدا نشد استاندارد نیست؟؟؟؟؟مگه اینجا مسابقه سرچه؟؟؟؟؟؟:ws38:

ولی باز هم به نظر شما من احترام میذارم:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه
منم قبول دارم اطلاعات عمومی نیست...عرض کردم ریاضیات علم هست چون اینجا مسابقه علمی هست....:a030:

ولی ما ریاضیات تخصصی هم نپرسیدیم...در حد اول دبیرستان که همه رشته های نظری (تمامی رشته ها حتی بچه های کاردانش و فنی حرفه ای که زیاد هم ریاضیات نمیخونن) با اتحاد ها آشنا هستن...در ضمن...ما به گروه مقابل هم نگاه کردیم مطمئنا اگه در تخصصشون نمیدیدیم هیچگاه سوال نمیکردیم....به هر حال من خیلی سعی کردم انصاف رو در نظر داشته باشم و حتی وارد ریاضیات دوم دبیرستان هم نشدم چون بین همه رشته ها مشترکه....:w16:

اگر به معادله بودن یه مساله اعتراض دارید باید بگم که به اتحاد معادله حاکم نیست..مساله ای که من دادم اصن معادله نبود..بلکه یه رابطه پیشرونده در ریاضیات هست و تحلیل رو به جلو داره.....

اما به دایره ای که شما داده بودید یه معادله مجهول حاکم بود که اتفاقا نا معلوم بود و خود گروه پاسخ دهنده بایستی این معادله رو کشف میکرد...

به نظر شما آیا اینکه یه گروه به یه سوال جواب بده یا نتونه جواب بده میتونه استاندارد بودن سوال رو تایید یا رد بکنه؟؟؟:ws38:

2- سوالات فقط و فقط باید عمومی باشه. و طرح سوالات تخصصی و احکام و امثالهم ممنوع هست.

به نظر شما آیا اینکه یه گروه به یه سوال جواب بده یا نتونه جواب بده میتونه استاندارد بودن سوال رو تایید یا رد بکنه

وقتی جواب بدن یعنی پاسخی بوده که میتونستند پیدا کنند وقتی ندن یعنی تو حیطه اطلاعات عمومی نبوده ...

منبع دقیق این سوال: سوالات

هوش المپیادمقدماتی استاندارد ریاضی کشور در سال ۱۳۸۷

تو المپیاد ریاضی آیا تمام قشرهای تحصیلی شرکت میکنند؟

المپیاد ریاضی سوالات اش عمومی محسوب میشه !! چه جالب به اطلاعات علمی و عمومی ام افزوده شد !

• Like 6
لینک به دیدگاه
وقتی جواب بدن یعنی پاسخی بوده که میتونستند پیدا کنند وقتی ندن یعنی تو حیطه اطلاعات عمومی نبوده ...

تو المپیاد ریاضی آیا تمام قشرهای تحصیلی شرکت میکنند؟

المپیاد ریاضی سوالات اش عمومی محسوب میشه !! چه جالب به اطلاعات علمی و عمومی ام افزوده شد !

من با نظر شما مخالفم و هیچ‌گاه اونو قبول نمیکنم...کی گفته هر چی تو الپیاد اول دبیرستان بیاد یه چیز نجومی سخت برای یه آدم بیست و خورده ای ساله اس؟؟؟...اما به شما احترام میذارم....قصد جدل نداریم که...اینجا فقط یه مسابقه است.....:flowerysmile:

• Like 6
لینک به دیدگاه
یاسر جان المپیاد سطحش بالاتر از مسابقه علمیه! :ws3:

مثلا اون سوال که به من دادی رو میشه قبول کرد ولی اینو نه دیگه....:icon_redface:

سامیار جان اون سوالی که من به تو دادم خیلی خیلی سطحش بالاتر بود....خیلی!!!!:ws3:

تا کی اسم این المپیاد میخواد تابو باشه من دیگه نمیدونم....:whistle:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سامیار جان اون سوالی که من به تو دادم خیلی خیلی سطحش بالاتر بود....خیلی!!!!:ws3:

تا کی اسم این المپیاد میخواد تابو باشه من دیگه نمیدونم....:whistle:

به نظرم سطحش در این حد نبود .اون یه معادله ساده بود که من با رویکرد فنی جواب دادم شما قبول نکردی:icon_razz::ws3: ولی باحال بودا!

بعدم این اسم تابو نیست. المپیاد واقعا سطح بالایی داره تا اونجایی که در بعضی جاها داشتن مقام در این مسابقات رو یک امتیاز برای فرد تلقی میکنن !!:icon_redface:

• Like 7
لینک به دیدگاه
سوال و جواب های گروه 5

1. چه کسی بعنوان اولین معلم زبان فارسی است؟ سعدی

2. اسبی که روی بدنش نقطه هایی است چه نام دارد؟ ابرش

3. برای خریدن ساعت سی هزار تومانی، سه نفر وارد ساعت فروشی شدند. هرکدام ده هزار تومان پرداخت کردند. بعد از اینکه مشتری ها از مغازه رفتند، صاحب مغازه به همکارش گفت قیمت ساعت بیست و پنج هزار تومان است. پنج هزار تومان به همکارش داد تا به آن ها برگرداند. همکار دو هزار تومان برای خودش برداشت و سه هزار تومان باقیمانده را به آنها برگرداند هرکدام هزار تومان. حالا هر کدام نفری نه هزار تومان پرداخت کرده اند که 3*9=27 تومان می شود. با دوهزار تومان پولی که همکارش برداشته می شود 27+2=29 . هزار تومان باقیمانده کجاست؟

معما تا جایی که شاگرد دوهزار تومان رو برای خود و سه هزار رو به آنها پس میدهد درست است اما مشکل اینجاست که وقتی نفری ۱۰۰۰ میگیرن در واقع نفری ۹۰۰۰ تومان پرداخت کرده اند که۹۰۰۰*۳=۲۷۰۰۰ و + ۲۰۰۰ میشه ۲۹۰۰۰ تومان!!!! اشتباه همین جاست که نباید ۲۷ رو با ۲جمع کرد بلکه باید آنها رو از هم کم کرد.(۲۵+۲ تومان پول شاگرد =۲۷) یعنی سه نفر۳۰۰۰۰ تومان پول دادند که سه هزار تومان رو شاگرد به آنها برمیگرداند پس آنها۲۷۰۰۰ تومان دادند که ۲۰۰۰ تومان رو شاگرد برداشته و ۲۵۰۰۰ هزار تومان رو بابت پولساعت پرداخته اند.

http://www.noandishaan.com/forums/thread105467-2.html

و اما جوابهای گروه 5

که متاسفانه دو جواب اول اشتباهه

1-یعقوب لیث

2-آپالوسا

3-معما تا جایی که شاگرد دوهزار تومان رو برای خود و سه هزار رو به آنها پس میدهد درست است اما مشکل اینجا وجود داره که وقتی نفری ۱۰۰۰ میگیرن در واقع نفری ۹۰۰۰ تومان پرداخته اند که ۹۰۰۰*۳=۲۷۰۰۰ و + ۲۰۰۰ میشه ۲۹۰۰۰ تومان!!!!اشتباه همین جاست که نباید ۲۷ رو با ۲ جمع کرد و درواقع باید آنها رو از هم کم کرد.(۲۵+۲ تومان پول شاگرد =۲۷) یعنی سه نفر ۳۰۰۰۰ تومان پول دادند که سه هزار تومان رو شاگرد به آنها برمیگرداند پس آنها ۲۷۰۰۰ تومان دادند که ۲۰۰۰ تومان رو شاگرد برداشته و ۲۵۰۰۰ هزار تومان رو بابت پول ساعت پرداخته اند.

من باب اطلاع علمی عرض میکنم سوال یک کجا نوشته سعدی اولین معلم فارسیه؟:w02:

سوال دو هم به آپالوسا شباهت داره ها:ws52:

شاید منحصربفرد ترین ویژگی اسب‌های آپالوسا،

بودن یعنی وجود لکه‌های رنگی روی بدن آنهاست که در شکل‌ها و رنگ‌های مختلف بر روی زمینه‌های متنوع دیده می‌شود. به همین دلیل اسب‌های این نژاد از نظر ظاهری بسیار
می‌باشند. معمول ترین الگوی خال‌های بدن اسب آپالوسا، رنگ تیره کل بدن با خال‌های روشن (
) و یا رنگ روشن کل بدن با خال‌های تیره (
) است

• Like 11
لینک به دیدگاه
ایمان جان من نظرم رو گفتم و حتی راه حل کامل رو گذاشتم...خوب هر مساله هوشی هم از ریاضیات تبعیت میکنه نمیشه گفت که ریاضیات نباشه....:w16:

من این سوال رو با دست حل کردم و فرض رو بر این گذاشتم که کسی با متلب آشنا نیست...در حالی که اگه اینجور هم پاسخ میدادن ما قبول داشتیم...:w16:

اگه نظر داوران اینه من قبول دارم و هیچ‌حرفی هم ندارم :icon_redface::icon_gol::icon_gol:

اما جهت اطلاع کامل داوران اینجور جواب میدم که منبع دقیق این سوال: سوالات هوش المپیادمقدماتی استاندارد ریاضی کشور در سال ۱۳۸۷ بود....پس خودش سوال هوش بود

به نظر شما این با سرچ ساده پیدا نمیشه؟؟؟؟

یه سوال: آیا اگه چیزی در سرچ‌پیدا نشد استاندارد نیست؟؟؟؟؟مگه اینجا مسابقه سرچه؟؟؟؟؟؟:ws38:

ولی باز هم به نظر شما من احترام میذارم:icon_redface::icon_gol::icon_gol:

ما نمی گیم مساله ی ریاضی نباشه، همونطور که به مساله های قبلی شما اشکالی نگرفتیم، واسه اینم گفتم جواب رو توضیح بدی، چون خودمم نتونستم به صورت عادی و حتی با سرچ راه حلی براش پیدا کنم. البته محاسبه دو رقم اول خیلی سخت نبود. به نظر من سوال خیلی سنگین تر از سطح مسابقه هست.

در مورد اون تست هوشم، منظورم بود تست هوشی نبود که نشه به راحتی پیدا کرد، گروه مقابلشون هم توی کمتر از 2 ساعت جواب رو ارسال کرد.

اول گفتی سوال اول دبیرستان استاندارد، الان شد المپیاد، سوال های المپیاد هم ساده نیست، توی هر المپیاد چند نفر این سوالا رو حل می کنن، حالا با توجه به مسائل مشابه شون رو هم قبلا دیدن.

راه حل با متلب هم چیز ساده ای نبود، مطمئنا خیلی کسایی که با متلب هم کار می کنن، نمی دونن اصلا چنین کاری رو میشه انجام داد.

خب جواب مهم بود دیگه، نه راه حل، اگه جواب درست بود که حرفی نبود.

اما یه توضیحی در مورد اینکه چرا نرم افزار ها رقم های آخر این عدد رو صفر می ذارن:

معمولا برای محاسبات توی کامپیوتر از ممیز شناور استفاده میشه. یعنی از هر عددی تعدادی از ارقام مهمترش رو نگه میدارن، بقیه به صورت 10 به توان یه عدد ضرب در اون می نویسن، همین دو عدد (ارقام با ارزش و توان عدد 10) رو ذخیره می کنن، اینکار باعث کاهش حجم حافظه ی مورد نیاز میشه.

مثلا همین عدد 85 رقمی (البته فکر کنم) رو می تونیم با فرمت double (یه فرمت استاندارد) توی 8 بایت ذخیره کنیم، ولی اون عددی که من برای نمایشش استفاده کرد، حدود 350 بایت برای ذخیره سازی نیاز داره.

• Like 10
لینک به دیدگاه
خب خدا رو شکر، منم از دیروز داشتم همینو می گفتم.

دیدی بالاخره چیز جدیدی یاد گرفتی، اهداف مسابقه هم شکر خدا تامین شد.

اما در مورد تار، شما این واژه (tar) که میگی رو توی گوگل سرچ کن، ببین توی صفحه ی اول اصلا اسمی از ساز و موسیقی میاره، واسه من که نیاورد.

در مورد واژه ی Ney هم مثل اینکه ترکا هم اینجوری می نویسنش، این حروف هم فقط توی نوشتار انگلیسی استفاده نمیشن، شاید ترکی باشه، یا ریشه ترکی داشته باشه.

یه چی دیگه هم برای افزایش اطلاعات عمومی، در جهت اهداف مسابقه بگم:

اینجوری که من شنیدم، ترکا e رو " َ" (فتحه) تلفظ میکنن، یعنی اگه درست باشه، باید اونجا Nay خونده بشه.

خب منم که از اولش گفتم نی از خانواده فلوته :w58: و اینجوری نیست که بگیم چون تو دیکشنری انگلیسی نیست پس وجود نداره و همون فلوته :icon_pf (34): تلفظش هم گفتم شاید فرق کنه ولی اصل کلمه و ابزار همونه و کلاً عوض نمیشه :ws3:

انقدر بد میرسوندم منظورو؟ :icon_pf (34): مثال گربه و پلنگ رو دقیقاً واسه همین گفتم که پلنگ یه نوع گربه هست. ولی گربه، پلنگ نیست. رابطه یه طرفه هستش. :ws3:

نی هم فلوت هست. ولی فلوت نی نیست. چون میتونه چیز دیگه ای باشه.

اون ابزار هم با توجه به زمان و مکانی که کشف شده و به خصوص به خصوص ظاهری که داره، نی نیست :ws3: یه نوع دیگه از فلوته.

خدا کنه واضح حرفمو گفته باشم این دفعه :icon_pf (34):

• Like 6
لینک به دیدگاه

در اصل اون نی قدیمی ترین وسیله ای هست که به صورت نصفه نیمه سالم تو اکتشافات باستان شناسی تونستن پیداش کنن. نه اینکه قدیمی ترین ساز باشه. میشه گفت قدیمی ترین وسیله ایه که یه چیزی ازش مونده :ws3:

اوکی فلوت هم جواب درستیه و نمیشه با قطعیت گفت.

ولی خب فلوت یا درام یا حتی حنجره انسان. ولی نی اشتباهه :ws3:

نی با فلوت فرق داره :ws3:

دوتا ساز مختلف هستن. :ws3: درسته هم خانواده هستن، ولی دوتا ساز مختلفن. مثل خیلی از سازهای مشابه و هم خانواده همدیگه که شاید از دید من ناآشنا یکی باشن :ws3:

نی یه ساز ایرانی و شرقی از گیاه نی هستش و فلوت یه ساز غربی و خارجی از جنس چوب و حتی جنسای دیگه هم میزنن. :ws3:

آها راستی یادم رفت بگم. تو انگلیسی هم نی رو Ney میگن. :ws3: همونطور که flute انگلیسی رو تو فارسی فلوت میگن :ws3:

خب نی یه وسیله کاملاً ایرانیه. جز سازهای خارجی نیست که بخواد تو دیکشنری و اینا باشه یا اسم دیگه ای داشته باشه. تو انگلیسی هم میگن همون Ney

اگر هم جواب نی پذیرفته هستش، ولی دیگه حداقل نی و فلوت رو یکی ندونین و نگین فرقی نداره و مشخص نیست منظورشون چیه :ws3:

اگه به نی میگن فلوت. پس به تار چی میگن؟ به تار میگن گیتار؟! :w58:

خب منم که از اولش گفتم نی از خانواده فلوته :w58: و اینجوری نیست که بگیم چون تو دیکشنری انگلیسی نیست پس وجود نداره و همون فلوته :icon_pf (34): تلفظش هم گفتم شاید فرق کنه ولی اصل کلمه و ابزار همونه و کلاً عوض نمیشه :ws3:

انقدر بد میرسوندم منظورو؟ :icon_pf (34): مثال گربه و پلنگ رو دقیقاً واسه همین گفتم که پلنگ یه نوع گربه هست. ولی گربه، پلنگ نیست. رابطه یه طرفه هستش. :ws3:

نی هم فلوت هست. ولی فلوت نی نیست. چون میتونه چیز دیگه ای باشه.

اون ابزار هم با توجه به زمان و مکانی که کشف شده و به خصوص به خصوص ظاهری که داره، نی نیست :ws3: یه نوع دیگه از فلوته.

خدا کنه واضح حرفمو گفته باشم این دفعه :icon_pf (34):

حواسم نبود اولین بار خودتم نی استفاده کردی، چه جالب. اون موقع هنوز فرق نمی کردن.

از اول که نبود، ولی آخرین بار یه چی دیگه گفتی، از یه خانواده نیست قضیه، بلکه نی یه نوع فلوت هست:

تو این متنی هم که گذاشتی تقسیم بندی انواع فلوت رو گفته که نی یه نوعش هست.

گفتم انگلیسی به نی همون flute میگن، که غلط هم نگفتم، خودتم تایید کردی که نی یه نوع flute هست. بحث روی تلفظش نیست، بحث اینه که این واژه چند جا استفاده شده دلیل نمیشه که چنین واژه ای توی انگلیسی وجود داشته باشه یا اینکه مصطلح باشه. گفتم ممکنه حتی ترکی هم باشه.

در مورد زمان هم چند بار گفتم دیگه نظرم رو.

• Like 8
لینک به دیدگاه

یعنی باید قبل از مطالعه و از اول میدونستم که فلوت و نی فرق دارن؟ :w58: منم اولش نی گفتم رو حساب جواب داده چون مثل شما فکر میکردم یکی هستن و بعدش فهمیدم که فرق دارن :ws3:

تو همون پست سوم که نقل قول گذاشتی مشخصه پستم:

درسته هم خانواده هستن، ولی دوتا ساز مختلفن. مثل خیلی از سازهای مشابه و هم خانواده همدیگه

تو پست زیر که نقل قولش رو نذاشتی دوباره اشاره کردم:

http://www.noandishaan.com/forums/thread130756-18.html#post1432453

واقعاً نمیشه گفت نی و فلوت یکی هستن. نی یه ابزار موسیقی متفاوت هستش، از خانواده فلوت و اون ابزار قدیمی کشف شده هم یک نوع فلوت دیگه هستش. نه یه نوع نی.

و دوباره تو پست بعدیم هم به این قضیه اشاره کردم و مثال گربه و پلنگ هم گفتم:

http://www.noandishaan.com/forums/thread130756-18.html#post1432516

عجیبه فقط پستایی رو نقل قولشو گذاشتی که اشاره نکرده بودم توش به جز تو یکیش :banel_smiley_4: بهتره پستا کامل مرور بشه. :banel_smiley_4:

در مورد قدمت نی هم از جیب خودم در نیاوردم که میگم 4،5 هزار سال. تو منبع اینو گفته :ws3: ویژگی های خاص نی هم تو منابع مختلف مشخصه :ws3:

و آخرین صحبتم در این مورد که البته برای سومین بار هست: :ws3:

فلوت انواع مختلفی داره. یکی از انواعش نی هست. نی قدمت 4،5 هزار ساله داره و قدیمی هست ولی قدیمی تر از اون خیلی بیشتر هست.

با رابطه ریاضی زیرمجموعه ای هم به مسئله نگاه کنیم کاملاً مشخصه. 3 چون زیرمجموع اعداد صحیح هست پس یه عدد صحیح به حساب میاد. ولی هر عدد صحیحی، 3 به حساب نمیاد. میتونه 2 باشه یا 1 باشه یا .....

یه پلنگ از خانواده گربه سانا هستش و ذاتا یه گربه هست (هرچند اسم مخصوص خودش رو داره) ولی هر گربه ای الزاماً پلنگ نیست. میتونه شیر باشه یا ببر یا ...

یه نی از خانواده فلوت هست و یه نوع فلوت هست. اما هر فلوتی رو بهش نی نمیگن. باید یه سری ویژگی های مشخصی رو داشته باشه تا بهش بگن نی.

اون ویژگی ها هم توی اون ابزار قدیمی کشف شده نیست. پس اون ابزار نی نیست. فلوته :w16:

این چیزایی بود که در نهایت بهش رسیدم :ws3: و خدا رو شکر تو این زمینه چیزای زیادی یاد گرفتم و تا جایی هم که وظیفم بود توضیحات رو دادم. دیگه بیشتر از این تکرار مکررات داره میشه. و بدتر از اون اینکه تو پستای اخیر احساس میکنم ایمان جان با ناراحتی جواب میدن و از دستم ناراحت شده :icon_pf (34):

همینجام بگم اگه حرفام باعث ناراحتی بوده شرمنده :icon_gol::5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 7
لینک به دیدگاه
یعنی باید قبل از مطالعه و از اول میدونستم که فلوت و نی فرق دارن؟ :w58: منم اولش نی گفتم رو حساب جواب داده چون مثل شما فکر میکردم یکی هستن و بعدش فهمیدم که فرق دارن :ws3:

تو همون پست سوم که نقل قول گذاشتی مشخصه پستم:

تو پست زیر که نقل قولش رو نذاشتی دوباره اشاره کردم:

http://www.noandishaan.com/forums/thread130756-18.html#post1432453

و دوباره تو پست بعدیم هم به این قضیه اشاره کردم و مثال گربه و پلنگ هم گفتم:

http://www.noandishaan.com/forums/thread130756-18.html#post1432516

عجیبه فقط پستایی رو نقل قولشو گذاشتی که اشاره نکرده بودم توش به جز تو یکیش :banel_smiley_4: بهتره پستا کامل مرور بشه. :banel_smiley_4:

در مورد قدمت نی هم از جیب خودم در نیاوردم که میگم 4،5 هزار سال. تو منبع اینو گفته :ws3: ویژگی های خاص نی هم تو منابع مختلف مشخصه :ws3:

و آخرین صحبتم در این مورد که البته برای سومین بار هست: :ws3:

فلوت انواع مختلفی داره. یکی از انواعش نی هست. نی قدمت 4،5 هزار ساله داره و قدیمی هست ولی قدیمی تر از اون خیلی بیشتر هست.

با رابطه ریاضی زیرمجموعه ای هم به مسئله نگاه کنیم کاملاً مشخصه. 3 چون زیرمجموع اعداد صحیح هست پس یه عدد صحیح به حساب میاد. ولی هر عدد صحیحی، 3 به حساب نمیاد. میتونه 2 باشه یا 1 باشه یا .....

یه پلنگ از خانواده گربه سانا هستش و ذاتا یه گربه هست (هرچند اسم مخصوص خودش رو داره) ولی هر گربه ای الزاماً پلنگ نیست. میتونه شیر باشه یا ببر یا ...

یه نی از خانواده فلوت هست و یه نوع فلوت هست. اما هر فلوتی رو بهش نی نمیگن. باید یه سری ویژگی های مشخصی رو داشته باشه تا بهش بگن نی.

اون ویژگی ها هم توی اون ابزار قدیمی کشف شده نیست. پس اون ابزار نی نیست. فلوته :w16:

این چیزایی بود که در نهایت بهش رسیدم :ws3: و خدا رو شکر تو این زمینه چیزای زیادی یاد گرفتم و تا جایی هم که وظیفم بود توضیحات رو دادم. دیگه بیشتر از این تکرار مکررات داره میشه. و بدتر از اون اینکه تو پستای اخیر احساس میکنم ایمان جان با ناراحتی جواب میدن و از دستم ناراحت شده :icon_pf (34):

همینجام بگم اگه حرفام باعث ناراحتی بوده شرمنده :icon_gol::5c6ipag2mnshmsf5ju3

نمی خواستم جواب بدم، واسه جمله آخر جواب میدم.

خب گفتم که به هم خانواده بودن قبلش اشاره کردی، نه اینکه نی یه نوع فلوته.

خب منبع اون تاریخا هم ویکی پدیا هست دیگه.

واسه چی ناراحت بشم، خواهش می کنم.

یه خورده بی حوصله هستم، ولی ربطی به صحبتای شما نداره.

• Like 7
لینک به دیدگاه
من باب اطلاع علمی عرض میکنم سوال یک کجا نوشته سعدی اولین معلم فارسیه؟:w02:

سوال دو هم به آپالوسا شباهت داره ها:ws52:

شاید منحصربفرد ترین ویژگی اسب‌های آپالوسا،

بودن یعنی وجود لکه‌های رنگی روی بدن آنهاست که در شکل‌ها و رنگ‌های مختلف بر روی زمینه‌های متنوع دیده می‌شود. به همین دلیل اسب‌های این نژاد از نظر ظاهری بسیار
می‌باشند. معمول ترین الگوی خال‌های بدن اسب آپالوسا، رنگ تیره کل بدن با خال‌های روشن (
) و یا رنگ روشن کل بدن با خال‌های تیره (
) است

سلام :w02:

در مورد سوال 1 که گفتید، تیترش که نوشته "زندگی وآثار معلم اول زبان فارسی" :ws52:

برای اطمینان بیشتر می تونید به لینک زیر سر بزنید که همین، عنوان یک مقاله در روزنامه بوده. :w16:

همچنین یک کتاب تست هم هست که می تونم اگه خواستید ضمیمه اش کنم . :a030:

در مورد سوال دوم حق با شماست، ممکنه که اسب های زیادی باشند که روی بدنشون خال داشته باشه. :w16:

خب منم صرفا جهت اطلاعات علمی یه چیزایی عرض می کنم :ws3:

مثلا سوال 1 شما:

کدام حیوان هست که وقتی دو تکه میشود دوباره به صورت کامل درمیآید.؟و در کدام کشور یافت میشود؟

اکثرا می دونم که مارمولک جانوریه که در مواقع خطر، با یک انقباض شدید، دمش را جدا می کنه تا دشمن خودش رو فریب بده. پس اینم یه جور نصف شدنه دیگه.

همینطور واسه سوال 2

چه عاملی باعث ایجاد مشکل در زیر دریایی شوروی سابق شد؟و چگونه این اتفاق رخ داد؟

تقریبا با یه سرچ، سه چهار تا زیر دریایی شوروی مشکل پیدا میشه که غرق شده ولی اسم زیر دریایی مشخص نشده و مثل سوال اول، چندین جواب می تونه داشته باشه.

چند نمونه این زیردریایی های شوروی

این مدل دارای مشکلات زیادی بود که با رفع و بهبود انها مدل کیلو ساخته شد .مشکل اصلی طراحان در ابتدای طراحی بزرگی و در نتیجه سنگینی این زیردریایی به عنوان یک زیردریایی دیزلی بود که منجر به افزایش قدرت در موتور ان گردید .

) K-129 خلیج 2)

در مارس 1968 در اقیانوس آرام غرق. ارتباط این زیردریایی پس از ترک کامچاتکا برای ماموریت گشت زنی در فوریه 1968 قطع شد. زیردریایی پس از شیرجه آزمایشی موقعیتی را گزارش داد اما پس از آن هیچ ارتباطی برقرار نشد. علت این حادثه تا کنون نامعلوم است.

زیردریایی K-8 (کلاس پروژه 627A)

در 8 آوریل 1970 در خلیج بیسکایا غرق شد که منجر به مرگ 52 نفر خدمه آن گردید. هنگام اجرای رزمایش اقیانوس – 70 بخش های سوم و هفتم این زیردریایی دچار آتش سوزی شد و پس از بکار افتادن سامانه های هشدار اضطراری رآکتورها و خاموشی رآکتورها، برق زیردریایی قطع شد و خدمه در مهار آتش ناکام ماندند.

K-278 کومسومولِتس

در 7 آوریل 1989 در دریای نروژ سبب مرگ 42 نفر از 69 خدمه آن شد. این زیردریایی در حین ماموریت در دریای نروژ در حدود 200 مایلی شمال خاک نروژ دچار حریق شد. آتش سوزی در بخش هفتم به سرعت به سایر بخش های زیردریایی سرایت کرد که سبب خاموشی رآکتورها و قطع برق زیردریایی شد.زیردریایی موقعیت خود را گزارش کرد و اغلب خدمه زیردریایی در حال غرق شدن ترک گفتند. بقیه خدمه تلاش کردند تا با استفاده از کپسول های نجات از مهلکه بگریزند اما تنها یک تن از آنها زنده ماند. قایق ماهیگیری آلکسی خِلوبیستوف 30 تن از خدمه این زیردریایی را از آب گرفت.

K-121 کورسک

تمامی 118 خدمه کورسک هنگامی که این زیردریایی اتمی روسیه در 12 اوت سال 2000 در دریایی بارنز غرق شد ، جان خود را از دست دادند. این زیردریایی در دسامبر سال 1994 توسط نیروی دریایی روسیه به خدمت گرفته شد. کورسک یکی از 30 شناوری بود که در رزمایش موسوم به Summer-X شرکت کردند. هنگامی که این زیردریایی در حال آماده سازی جهت شلیک اژدر ساختگی بود ، دچار انفجار گردید. اعتقاد بر این است که علت انفجار و غرق این زیردیایی نشست اکسیدایزر اچ تی پی از یکی از اژدرهای تایپ 65 است. انفجار سه بخش اول کورسک را به طور کامل نابود کرد. از 118 خدمه کورسک ، 23 نفر در بخش نهم زیردریایی برای مدتی زنده ماندند که این نفرات نیز به علت کمبود اکسیژن پس از مدتی جان باختند.

• Like 6
لینک به دیدگاه

خب نتایج این سری رو هم اعلام می کنم، لطفا دیگه روی سوالات بحث نکنید.

خیلی از سوالایی که مطرح میشه استاندارد نیستن، ما هم فقط واسه حالت هایی دخالت می کنیم که مشکل روی همون سوال باشه، حالا اعتراضی هم ممکنه وجود نداشته باشه.

متاسفانه بیشتر به جنبه ی جواب ندادن گروه مقابل دقت میشه، تا درست بودن و ابهام نداشتن سوال.

جواب گروه 10 رو قبول می کنیم، در نتیجه 20 امتیاز از گروه 11 کم میشه به گروه 10 اضافه میشه.

بین گروه 5 و نه به نظر من امتیازی رد و بدل نشه عادلانه هست، سوالای هر دو گروه رو هم نگاه کردم. هر دو گروه هم روی بیشتر از یه سوال مشکل دارن.

سوال دوم گروه دو هم به علت اینکه خیلی بالاتر از سطح مسابقه بوده، حذف میشه.

از طرفی گروه دو برای سوالات گروه یک هم پاسخی ارسال نکردن.

در نتیجه از گروه دو 50 امتیاز کم میشه، و به گروه یک اضافه میشه.

پرسشگران سری آخر:

گروه ده: سامیار220

گروه یک: Apameh و black banner

گروه نه: Gandom.E & sun-shine

گروه پنج: آرتاشو a_ghadimi

گروه چهار:Vergil & Mina Yousefi

تا ساعت 23 روز چهارشنبه، سوالا رو برای من و not found ارسال کنید.

گروه هایی که قراره سوال بپرسن به ترتیب همین اولویت که اینجا آوردم، گروه های مقابلشون رو انتخاب کنن.

ممنون از تمام شرکت کنندگان مسابقه.:a030:

• Like 10
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...