pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي 23 لینک به دیدگاه
anjello 2427 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي سعی میکنم تا جایی که میتونم با هیشکی شوخی نکنم مگر درحد بسیار جزئی 3 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ سعی میکنم تا جایی که میتونم با هیشکی شوخی نکنممگر درحد بسیار جزئی پس معلومه کلا آدم جدي هستي!! جالبه 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ منم شوخی می کنم البته بستگی به طرف مقابلم داره که جنبه شوخی داره یا نه 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ منم شوخی می کنم البته بستگی به طرف مقابلم داره که جنبه شوخی داره یا نه خوب از کجا ميفهمي که جنبه داره يا نه؟؟؟؟ خوب براي مثال من يه دوستي دارم که با ديگران زياد شوخي ميکنه ولي با خودش اصلا نميشه شوخي کرد 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ شوخی نمیکنم ولی زیاد با من شوخی میکنن و عکس العملی نشون نمیدم معمولا . . .حتی اگه ناراحت شده باشم . . ! 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من خیلی شوخم پیش نیومده کسی از شوخیام ناراحت بشه یا اگه هم شده من نفهمیدم حد و مرز خاصی داره واسه من 4 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ شوخی نمیکنم ولی زیاد با من شوخی میکنن و عکس العملی نشون نمیدم معمولا . . .حتی اگه ناراحت شده باشم . . ! خوب دوست عزيز به نظرت اين کار درسته که شما از دست کسي برنجي و لي به روش نياري و خودت عذاب بکشي؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره که طرفم کی باشه. اگه دوستای صمیمیم باشند چون با هم راحتیم شوخی زیاد می کنیم .ولی با بقیه نه زیاد 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من تو عمق فاجعه هم نتونستم جدی باشم .....:ws37::w00: 4 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ خوب دوست عزيز به نظرت اين کار درسته که شما از دست کسي برنجي و لي به روش نياري و خودت عذاب بکشي؟؟ خب کار درستی نیست . . . ولی باید در نظر بگیری که اونام دوستاتن و شاید واقعا منظوری نداشتن و با عکس العملی که نشون میدی بیشتر در نظر دیگران یه آدم بیخود و بی جنبه بیای . . . بهتره خودتو با جمع وفق بدی در هر جایی . . اونطوری بیشتر بات حال میکنن . . . 2 لینک به دیدگاه
Occ.Health 1065 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ من با دوستام شوخی می کنم و دوستام رو هم میشناسم که کی جنبه داره کی نه شما که میدونی دوست ناراحت میشه خوب شوخی نکن 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ بستگی داره که طرفم کی باشه. اگه دوستای صمیمیم باشند چون با هم راحتیم شوخی زیاد می کنیم .ولی با بقیه نه زیاد يعني پيش نيومده که با همون دوست صميميت شوخي بکنيو ناراحت بشه و يا بالعکس؟؟ من تو عمق فاجعه هم نتونستم جدی باشم .....:ws37::w00: فکر ميکني اين خوبه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ يعني پيش نيومده که با همون دوست صميميت شوخي بکنيو ناراحت بشه و يا بالعکس؟؟ فکر ميکني اين خوبه؟؟ نه دیگه این:w00: واسه همین بود.... 3 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ يعني پيش نيومده که با همون دوست صميميت شوخي بکنيو ناراحت بشه و يا بالعکس؟؟ خیلی کم .چون خیلی وقته هم دیگه را میشناسیم برای همین با خلق و خوی هم کاملا اشنایم 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ خوب از کجا ميفهمي که جنبه داره يا نه؟؟؟؟ خوب براي مثال من يه دوستي دارم که با ديگران زياد شوخي ميکنه ولي با خودش اصلا نميشه شوخي کرد من تو عمق فاجعه هم نتونستم جدی باشم .....:ws37::w00: منم همینطوریم طرف داره داد میزنه من میزنم زیر خنده شوخی میکنم:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
danielo 15239 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۸۹ شوخی داریم تا شوخی. بعضی از شوخی ها دیگه از حد خارج میشوند. 7 لینک به دیدگاه
mehrshad53 433 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اگه خدا قبول کنه اندازه اسب آبی شوخم! البته وقتی هم سگ بشم،اوه اوه ، خدا نصیب گرگ بیبون نکنه!!! 6 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ منم اینقدر آدم شوخی هستم ...بعضی مواقع از خودم دیگه بدم میاد:icon_pf (34):...ولی بیشتر با دوستای صمیمیم.....با بقیه کاری ندارم..............شوخی بدنی هم زیاد دوست ندارم.... با کسی که جنبه نداره شوخی نکن............یا کسیو سوژه نکن...چون کاره خوبی نیست 4 لینک به دیدگاه
mamooshak 8194 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من آدم شوخي هستم!و از آدماي شوخ خوشم مياد گاهي اوقات براي خودم پيش اومده که با دوستي شوخي کردم و به خاطر سوء تفاهم و يا کوتاهي خودم طرف ناراحت شده امروزم واسه يکي از دوستام اينجوري شد که حسابي فکرمو مشغول کرد... کلا آدم شوخي هستيد يا نه؟؟ چقدر شوخي ميکنيد؟؟ با کي شوخي ميکنيد؟؟؟ حد و حدودتون تو شوخي کردن چقدر و چگونه نگه ميداريد؟؟؟ مرسي با دوستام و اطرافيان آشنا كه خيلي زياد همينجا درخواست دارم اگه ميشه مدتش رو زيادتر كنيد با كسايي هم كه نميشناسم شوخي ميكنم البته بي احترامي و بي ادبي نميكنم، اگه ديدم جنبه دارن كه ادامه ميدم، مثل همين ادميني كه روز اولي كه عضو شدم رفتم كلي اذيتش كردم، بعد ديگه االان معتاد به اين كار شدم وگرنه اگه جنبه نداشته باشن زيادسراغشون نميرم روابط خشك خوشم نمياد :icon_razz: 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده