رفتن به مطلب

مراسم ازدواج بدبختي مردهاي ايراني

pianist

ارسال های توصیه شده

بازم سفر اروپا رو به عروسی کسل کننده ترجیح میدم:ws3::ws3::ws3::ws3::ws3:

حالا اگه تونستی بیا منو بزن :ws3:

من چرا بزنم؟اون مادر شوهرته که به موقع میزندت:ws3::ws28:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

حالا چرا سکینه:ws52:(آرامش)من که میدونم اسمش یا ارام یا آرامش.اصلا سربازی هم که نرفتی؟کی به شما زن میده؟:ws3::ws3::ws3:

از کجا ميدوني سربازي نرفتم!؟ :ws52:

نچ من پولمو بر میدارم دست اقامونو میگیریم میریم یه سفر خارج از کشور

دیدم پول نداریم هم میریم یه دیزی (خیلییییییییییی دوست دارم) میخوریم میریم سر حونه زندگیمون

شعارم نیود:w00:

چرا شعار بود!!! :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
حامد میکشمتا:w00:میگم نیود :w00:من حوصله این فامبلای مفت خورو ندارم:w00:

باشه حالا چرا ميزني؟؟ :w58:

راستي من همش فکر ميکردم که پسري ولي تو اين تاپيک فهميدم که دختري :ws3:

لینک به دیدگاه

من به شخصه به هزینه ای شام کاری ندارم...میتونه در حد 1- 2 غذا باشه با یه دسر و یه سالاد..اما دوس دارم انقدر دستم باز باشه تا بتونم تو اون شب همه کسایی و که دوستشون داشتم و یه روزی باهاشون خیلی صمیمی بودم دورم جمع کنم و هیچ محدودیتی ندشاته باشم..

چطور موقعی که خدای نکرده یه نفر فوت کنه دوس داری همه بیان و بهت تسلی بدن توی شادیم هم دوس دارم همه دوستانم و کسایی که باهاشون خاطره خوب داشتم حضور داشته باشن!

• Like 2
لینک به دیدگاه
اي بابا نميدونم اين مراسم چه بدبختي گريبان گير ما مردا شده!! اگه مراسم نگيري که عروس و خانواده عروسي کلي حرف برات در ميارن که فلاني خسيس بود و ....

اگه هم بگيري بايد حسابي بگيري که باز حرف پشت سرت نباشه

ولي بازم نميشه

اي آقا کلي خرج ميکني و بالا ميري و پايين مياي و با هزار بدبختي و قرض و قوله و.... مراسم آبرو دار ميگيري

که يه سري ادم..... بيان يه قري به کمرشون بدن و موقع شام هم حمله کنن به ميز غذا و حسابي بلومبونن! بعدش هم دوباره حرف بسيار است که: دماغ عروس کج بود و داماد کچل بود و ميوه هاشون لک و پيس داشت و غذاشون فلان بود ......

حالا خانوم اقا نظر شما چيه؟؟

عروسي بگيريم ؟؟

نگيريم؟؟

ارزون بگيريم؟؟

تجملي بگيريم؟؟

يا اصلا بريم بميريم!! :banel_smiley_4:

نمدونم . . .فقط اگه عروسی گرفتی منم دعوت کن . . .:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه

من اگر باشم دست همسرم را ميگيرم وبا هم يكماه ماه شكر ببخشيد ماه عسل به شهري ديگر سفر ميكنيم وبعد وليمه به كسانيكه شايسته پذيرايي ، تقديم ميكنم وبس

مي گويد در ......دروازه را ميتوان بست ولي در.......دهان مردم را نمي توان بست :ws46:

• Like 3
لینک به دیدگاه
من اگر باشم دست همسرم را ميگيرم وبا هم يكماه ماه شكر ببخشيد ماه عسل به شهري ديگر سفر ميكنيم وبعد وليمه به كسانيكه شايسته پذيرايي ، تقديم ميكنم وبس

مي گويد در ......دروازه را ميتوان بست ولي در.......دهان مردم را نمي توان بست :ws46:

این بیتاب همون بیتابه!!!؟؟؟؟:icon_pf (34)::ws21:

لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

خوب مشکل از آقایون

اگه خیلی تجملی بگیری قبلش از این تاپیک ها می زنن یا بعضی ها می گن عقده ای

اگه ساده بگیری تا آخر عمرت سر کوفت می زنن که یه مشکلی داشتی به من قالبت کردن یا بعضی ها هم میرن میگن دخترشون یه مشکلی داشت خواستن از سر باز کنن

آخرش نفهمیدیم چی کنیم:banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
کلا بی خیال ازدواج شو

سوبایلیخ سولطانلیخ:دی

نه زامانا کیمین؟

سوبایلخ تا اوتوز یاشینا قادار یاخجدی. اونّان صورا دا آداما قیز ویرلمز.

• Like 1
لینک به دیدگاه

من به عنوان يه دختر مخالف عروسي هستم يه شام به عنوان عقد تموم شد و رفت ما خرج كنيم ملت به خودشون قر بدن خب تو خونه قراشون رو براي خودشون بدند

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 3 سال بعد...
اي بابا نميدونم اين مراسم چه بدبختي گريبان گير ما مردا شده!! اگه مراسم نگيري که عروس و خانواده عروسي کلي حرف برات در ميارن که فلاني خسيس بود و ....

اگه هم بگيري بايد حسابي بگيري که باز حرف پشت سرت نباشه

ولي بازم نميشه

اي آقا کلي خرج ميکني و بالا ميري و پايين مياي و با هزار بدبختي و قرض و قوله و.... مراسم آبرو دار ميگيري

که يه سري ادم..... بيان يه قري به کمرشون بدن و موقع شام هم حمله کنن به ميز غذا و حسابي بلومبونن! بعدش هم دوباره حرف بسيار است که: دماغ عروس کج بود و داماد کچل بود و ميوه هاشون لک و پيس داشت و غذاشون فلان بود ......

حالا خانوم اقا نظر شما چيه؟؟

عروسي بگيريم ؟؟

نگيريم؟؟

ارزون بگيريم؟؟

تجملي بگيريم؟؟

يا اصلا بريم بميريم!! :banel_smiley_4:

هم اشاره شد به عواقب عروسی نگرفتن و هم به عواقب عروسی گرفتن.

هر جوری که مراسم بگیری اونایی که بخوان ایراد بگیرن میگیرن.

پس بهتره هر کسی اون جوری که میخواد عروسی بگیره و اصلا هم به حرف دیگران اهمیت نده.

اگه کسی اون قدری پول داره که میتونه یه عروسی خیلی خوب و تجملاتی بگیره خب بگیره کسیم که انقدر پول نداره عروسیشو ساده تر بگیره و اون کسیم که به ازدواجش ایمان داره ولی پولش فقط در حد اجاره ی خونه یا خرید خونه هست اصلا عروسی نگیره.

اما در هر صورت نظر عروس و داماد شرطه چون اونا هستن که باید بدهکاریشو تحمل کنن.

من خودم ترجیح میدم یه عروسی ساده داشته باشم اما بدهکار نشم و یا اینکه با اون پول یه خونه ی بزرگتر بگیرم یا پس اندازش کنم و...

عروسی یه شبه اما بعدش قراره تازه زندگیمون شروع بشه پس باید به فکر بعدش هم باشیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه

من نمیتونم آرمانی فکر کنم. هر چقدرم طرفمو دوست داشته باشم نمیتونم قید عروسی رو بزنم:whistle:

عروسی میگیرم نه بخاطر خوش آمد دیگران.بخاطر دل خودم.از تجملاتم خوشم نمیاد ولی دلمم نمیخواد عروسیم خیلی ساده برگذار شه.همه چی در حد نرمال و البته بدون خرجای الکی.:hanghead:

انشالله همه جوونا خوشبخت شن.

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...