M!Zare 48041 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 بازم سفر اروپا رو به عروسی کسل کننده ترجیح میدم:ws3::ws3: حالا اگه تونستی بیا منو بزن من چرا بزنم؟اون مادر شوهرته که به موقع میزندت
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2010 حالا چرا سکینه(آرامش)من که میدونم اسمش یا ارام یا آرامش.اصلا سربازی هم که نرفتی؟کی به شما زن میده؟:ws3: از کجا ميدوني سربازي نرفتم!؟ نچ من پولمو بر میدارم دست اقامونو میگیریم میریم یه سفر خارج از کشور دیدم پول نداریم هم میریم یه دیزی (خیلییییییییییی دوست دارم) میخوریم میریم سر حونه زندگیمون شعارم نیود:w00: چرا شعار بود!!! 1
M!Zare 48041 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 بزار اول یکی در اون خونه رو بزنه بیاااااااااااااد خواستگاری....بعد از این فکرا بکنن 1
VINA 31339 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 از چرا شعار بود!!! حامد میکشمتا:w00:میگم نیود :w00:من حوصله این فامبلای مفت خورو ندارم:w00:
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 27 مرداد، 2010 حامد میکشمتا:w00:میگم نیود :w00:من حوصله این فامبلای مفت خورو ندارم:w00: باشه حالا چرا ميزني؟؟ راستي من همش فکر ميکردم که پسري ولي تو اين تاپيک فهميدم که دختري
ne_sh67 1947 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من به شخصه به هزینه ای شام کاری ندارم...میتونه در حد 1- 2 غذا باشه با یه دسر و یه سالاد..اما دوس دارم انقدر دستم باز باشه تا بتونم تو اون شب همه کسایی و که دوستشون داشتم و یه روزی باهاشون خیلی صمیمی بودم دورم جمع کنم و هیچ محدودیتی ندشاته باشم.. چطور موقعی که خدای نکرده یه نفر فوت کنه دوس داری همه بیان و بهت تسلی بدن توی شادیم هم دوس دارم همه دوستانم و کسایی که باهاشون خاطره خوب داشتم حضور داشته باشن! 2
*--T--* 1699 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 اي بابا نميدونم اين مراسم چه بدبختي گريبان گير ما مردا شده!! اگه مراسم نگيري که عروس و خانواده عروسي کلي حرف برات در ميارن که فلاني خسيس بود و ....اگه هم بگيري بايد حسابي بگيري که باز حرف پشت سرت نباشه ولي بازم نميشه اي آقا کلي خرج ميکني و بالا ميري و پايين مياي و با هزار بدبختي و قرض و قوله و.... مراسم آبرو دار ميگيري که يه سري ادم..... بيان يه قري به کمرشون بدن و موقع شام هم حمله کنن به ميز غذا و حسابي بلومبونن! بعدش هم دوباره حرف بسيار است که: دماغ عروس کج بود و داماد کچل بود و ميوه هاشون لک و پيس داشت و غذاشون فلان بود ...... حالا خانوم اقا نظر شما چيه؟؟ عروسي بگيريم ؟؟ نگيريم؟؟ ارزون بگيريم؟؟ تجملي بگيريم؟؟ يا اصلا بريم بميريم!! نمدونم . . .فقط اگه عروسی گرفتی منم دعوت کن . . . 1
بيتاب 388 ارسال شده در 27 مرداد، 2010 من اگر باشم دست همسرم را ميگيرم وبا هم يكماه ماه شكر ببخشيد ماه عسل به شهري ديگر سفر ميكنيم وبعد وليمه به كسانيكه شايسته پذيرايي ، تقديم ميكنم وبس مي گويد در ......دروازه را ميتوان بست ولي در.......دهان مردم را نمي توان بست 3
Astraea 25354 ارسال شده در 28 مرداد، 2010 من اگر باشم دست همسرم را ميگيرم وبا هم يكماه ماه شكر ببخشيد ماه عسل به شهري ديگر سفر ميكنيم وبعد وليمه به كسانيكه شايسته پذيرايي ، تقديم ميكنم وبسمي گويد در ......دروازه را ميتوان بست ولي در.......دهان مردم را نمي توان بست این بیتاب همون بیتابه!!!؟؟؟؟:icon_pf (34):
pianist 31130 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2010 اين تاپيکارو بالا ميارم تا بقيه دوستان هم اگه نديدن ببينن و نظرشونو بدن!! (اينو گفتم بعدا شاکي نشيد)
jonny depp 8297 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 خوب مشکل از آقایون اگه خیلی تجملی بگیری قبلش از این تاپیک ها می زنن یا بعضی ها می گن عقده ای اگه ساده بگیری تا آخر عمرت سر کوفت می زنن که یه مشکلی داشتی به من قالبت کردن یا بعضی ها هم میرن میگن دخترشون یه مشکلی داشت خواستن از سر باز کنن آخرش نفهمیدیم چی کنیم 2
Fakur 9754 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 کلا بی خیال ازدواج شوسوبایلیخ سولطانلیخ:دی نه زامانا کیمین؟ سوبایلخ تا اوتوز یاشینا قادار یاخجدی. اونّان صورا دا آداما قیز ویرلمز. 1
samaneh66 10265 ارسال شده در 19 شهریور، 2010 من به عنوان يه دختر مخالف عروسي هستم يه شام به عنوان عقد تموم شد و رفت ما خرج كنيم ملت به خودشون قر بدن خب تو خونه قراشون رو براي خودشون بدند 1
victoria_r 7682 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 اي بابا نميدونم اين مراسم چه بدبختي گريبان گير ما مردا شده!! اگه مراسم نگيري که عروس و خانواده عروسي کلي حرف برات در ميارن که فلاني خسيس بود و ....اگه هم بگيري بايد حسابي بگيري که باز حرف پشت سرت نباشه ولي بازم نميشه اي آقا کلي خرج ميکني و بالا ميري و پايين مياي و با هزار بدبختي و قرض و قوله و.... مراسم آبرو دار ميگيري که يه سري ادم..... بيان يه قري به کمرشون بدن و موقع شام هم حمله کنن به ميز غذا و حسابي بلومبونن! بعدش هم دوباره حرف بسيار است که: دماغ عروس کج بود و داماد کچل بود و ميوه هاشون لک و پيس داشت و غذاشون فلان بود ...... حالا خانوم اقا نظر شما چيه؟؟ عروسي بگيريم ؟؟ نگيريم؟؟ ارزون بگيريم؟؟ تجملي بگيريم؟؟ يا اصلا بريم بميريم!! هم اشاره شد به عواقب عروسی نگرفتن و هم به عواقب عروسی گرفتن. هر جوری که مراسم بگیری اونایی که بخوان ایراد بگیرن میگیرن. پس بهتره هر کسی اون جوری که میخواد عروسی بگیره و اصلا هم به حرف دیگران اهمیت نده. اگه کسی اون قدری پول داره که میتونه یه عروسی خیلی خوب و تجملاتی بگیره خب بگیره کسیم که انقدر پول نداره عروسیشو ساده تر بگیره و اون کسیم که به ازدواجش ایمان داره ولی پولش فقط در حد اجاره ی خونه یا خرید خونه هست اصلا عروسی نگیره. اما در هر صورت نظر عروس و داماد شرطه چون اونا هستن که باید بدهکاریشو تحمل کنن. من خودم ترجیح میدم یه عروسی ساده داشته باشم اما بدهکار نشم و یا اینکه با اون پول یه خونه ی بزرگتر بگیرم یا پس اندازش کنم و... عروسی یه شبه اما بعدش قراره تازه زندگیمون شروع بشه پس باید به فکر بعدش هم باشیم. 3
An@hita 8666 ارسال شده در 28 شهریور، 2013 من نمیتونم آرمانی فکر کنم. هر چقدرم طرفمو دوست داشته باشم نمیتونم قید عروسی رو بزنم عروسی میگیرم نه بخاطر خوش آمد دیگران.بخاطر دل خودم.از تجملاتم خوشم نمیاد ولی دلمم نمیخواد عروسیم خیلی ساده برگذار شه.همه چی در حد نرمال و البته بدون خرجای الکی. انشالله همه جوونا خوشبخت شن. 3
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری