Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 4 مهر، 2014 کسی که نمیتونه بیاد شرکت نکنه خب. همگروهتو سرکار نذار:vahidrk: خب میتونی حذف کنی گروه رو 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 آفرین آفرین خیلی قشنگ داره صحبت میکنهبه این تیم امیدوارم زنده باد مجری لایق این مسابقه:icon_gol: ارادتمندیم خانم مجری.... 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 بهت میبالم فریماه:girl_angel: آجی تو که به همه میبالی داری یار جمع میکنی شیطون 2
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 4 مهر، 2014 کپی شناسنامتو بیار ببینم بیا ! هنوز هیچی نشده میخوان روابط بین اعضا رو پیدا کنن ، اقا من که همین اول گفتم با این خانم جیجو نسبتی ندارم گروه ما رو منحل کنید ، از ما اصرار از شما انکار 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 من سعی کردم سطح پایین بگم همه دستتشون بیاد که کی اول میشه ایشالله منطقیشم تو میدون ثابت میکنیم ما که بخیل نیستیم....تازه اینجور کار ما هم راحت تر میشه.... شما رقیب ها رو حذف کنید ما هم که بلدیم چجور شما رو حذف کنیم!!!! 1
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 شما فقط ظرفیت های وجودی گروه ما رو شناختید!!!!!مدال رو رد کن بیاد پس!! کلا شناختم خوبه، ولی دست به مدالم افتضاست خب میتونی حذف کنی گروه رو زنده باد مجری لایق این مسابقه:icon_gol: ارادتمندیم خانم مجری.... مخلصیم آجی تو که به همه میبالی داری یار جمع میکنی شیطون کلا غیر از بالیدن کاری از دستم برنمیاد تو این مرحله 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 ما که بخیل نیستیم....تازه اینجور کار ما هم راحت تر میشه....شما رقیب ها رو حذف کنید ما هم که بلدیم چجور شما رو حذف کنیم!!!! آخه مشکل اینه که همون اول خودتون حذف میشید حالا بزرگ میشید یادتون میره آدم باس از این شکستا درس بگیره مرد بار بیاد 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 کلا شناختم خوبه، ولی دست به مدالم افتضاست مخلصیم کلا غیر از بالیدن کاری از دستم برنمیاد تو این مرحله وقت سوالا یه بالیندی نشونمون بدی:icon_pf (34): 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 بیا ! هنوز هیچی نشده میخوان روابط بین اعضا رو پیدا کنن ، اقا من که همین اول گفتم با این خانم جیجو نسبتی ندارم گروه ما رو منحل کنید ، از ما اصرار از شما انکار من به جیجو مشکوک نیستم به تو مشکوکم ما که بخیل نیستیم....تازه اینجور کار ما هم راحت تر میشه....شما رقیب ها رو حذف کنید ما هم که بلدیم چجور شما رو حذف کنیم!!!! قشنگ بود 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 آخه مشکل اینه که همون اول خودتون حذف میشید حالا بزرگ میشید یادتون میره آدم باس از این شکستا درس بگیره مرد بار بیاد مشک آن است که ببوید....نه آنکه عطار بگوید..... شوما یه صوبتی با خانم مجری داشته باش...این بزرگوار خدمت شما عرض میکنن که وضعیت گروه ها به چه صورته ما درس هامونو گرفتیم...مشقامونم نوشتیم ....زمین خوردنامونم خوردیم..... دیگه اینقدر جوون و بی تجربه و خام نیستیم که برای هر گروهی کری بخونیم 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 مشک آن است که ببوید....نه آنکه عطار بگوید.....شوما یه صوبتی با خانم مجری داشته باش...این بزرگوار خدمت شما عرض میکنن که وضعیت گروه ها به چه صورته ما درس هامونو گرفتیم...مشقامونم نوشتیم ....زمین خوردنامونم خوردیم..... دیگه اینقدر جوون و بی تجربه و خام نیستیم که برای هر گروهی کری بخونیم آره عامو کاملا مشخصه اما مشکتون انگار ناخالصی داره خانوم مجری فعلا که به ما میبالن به شما افتخار میکنن پس همچین به خودتون نبالید عامو شما مواظب باشید موقع تاپ دستتون اوف نشه یهو 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 آره عامو کاملا مشخصه اما مشکتون انگار ناخالصی دارهخانوم مجری فعلا که به ما میبالن به شما افتخار میکنن پس همچین به خودتون نبالید عامو شما مواظب باشید موقع تاپ دستتون اوف نشه یهو فعلا که همین مشک ناخالص ما بوی خوش عطرش فضای این تاپیکو پر کرده نه شما دقت نکردید..... خانم مجری به شدت طرفدار تیم ماست و مطمئن هستن که ما قهرمانیم اما نمیتونن بیان کنن...به هر حال مجری بایستی بی طرف باشه...به خاطر اینکه شما ناراحت نشید (و یا گروه های دیگه) میگن که به شما میبالن و یا اینکه به گروه فلان افتخار میکنن... به هر حال هر کی از تجربیاتش برای دیگران میگه و اون ها رو نصیحت میکنه......ما از زمین خوردن هامون تو مسابقه های بزرگ میگیم و شما از زخمی شدن دست با کیبرد موقع تایپ 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 4 مهر، 2014 آقا گروه مارو حذف کنید من اصلا به نحوه برگزاری اعتماد ندارم از کجا معلوم فردا تبانی نشه با این همه طرفداری که من دیدم از فلان گروه میشه مطمئنم دستایی پشت پرده هست که برنده رو از پیش مشخص کردن پس لطفا حذف کنید مارو 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 فعلا که همین مشک ناخالص ما بوی خوش عطرش فضای این تاپیکو پر کردهنه شما دقت نکردید..... خانم مجری به شدت طرفدار تیم ماست و مطمئن هستن که ما قهرمانیم اما نمیتونن بیان کنن...به هر حال مجری بایستی بی طرف باشه...به خاطر اینکه شما ناراحت نشید (و یا گروه های دیگه) میگن که به شما میبالن و یا اینکه به گروه فلان افتخار میکنن... به هر حال هر کی از تجربیاتش برای دیگران میگه و اون ها رو نصیحت میکنه......ما از زمین خوردن هامون تو مسابقه های بزرگ میگیم و شما از زخمی شدن دست با کیبرد موقع تایپ بله بله حتماااا خانوم مجری الان جوابگو باشن 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 بله بله حتماااا خانوم مجری الان جوابگو باشن بله....آرتاش خانم درست میگن خانم مجری..... سریعا موضع خودتونو به صورت شفاف بیان کنید 3
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 مهر، 2014 تیم ما رو هم ثبت کنید ، سرگروه هم جیجو اسم تیم رو هم میزاریم " یوزپلنگ های وحشی زبون نفهم " یاااااخدا چراااا من سرگروه؟؟؟؟؟؟؟؟ اسم قحطیه واسه گروه؟؟؟؟؟ 3
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 آقا گروه مارو حذف کنید من اصلا به نحوه برگزاری اعتماد ندارم از کجا معلوم فردا تبانی نشه با این همه طرفداری که من دیدم از فلان گروه میشه مطمئنم دستایی پشت پرده هست که برنده رو از پیش مشخص کردن پس لطفا حذف کنید مارو هرچی میخوام بهت افتخار کنم نمیذاری:vahidrk: بله بله حتماااا خانوم مجری الان جوابگو باشن من همیشه بهت بالیدم فریماه این مسئول مسابقات چرا گاهی افلاین میشه؟ مسئول مسابقاتی که گاهی هست گاهی نیست نمیخوام توی دیگش چیز دیگه بجوشه مسابقاتی که مسئولش این باشه وای به حال اخرش ، این از وضع حضورش ، اون از یار جور کردنش برای ما ، اون از گندم E و ارتاش که میخواستن برای ما زن بگیرن که خروس قندی هم نتونستن بگیرن ، اون از تاپیکهای سایت که هر جاش مطلب مینویسی پاک میکنن ، اقا شما هم ما رو مسخره کردین ، جمع کنید این بساط رو بدو با یوزر اصلیت بیا:vahidrk: بله....آرتاش خانم درست میگن خانم مجری.....سریعا موضع خودتونو به صورت شفاف بیان کنید من تکذیب میکنم هیچ موضعی ندارم یاااااخدا چراااا من سرگروه؟؟؟؟؟؟؟؟اسم قحطیه واسه گروه؟؟؟؟؟ به نظرم دنبال یه همگروه واقعی بگرد 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 مهر، 2014 کیااااااا گروه نداااااااارن؟؟؟؟؟ کی تنهاست؟ معلوم نیس دختره یا پسر... یه روز رشتش حقوقه یه روز زبان خارجه... خودشم گفته یکی از لذتاش سرکار گذاشتنه... دق میده آدمو. 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 کیااااااا گروه نداااااااارن؟؟؟؟؟ کی تنهاست؟معلوم نیس دختره یا پسر... یه روز رشتش حقوقه یه روز زبان خارجه... خودشم گفته یکی از لذتاش سرکار گذاشتنه... دق میده آدمو. خب واسه همین میگم دنبال یه واقعی باش این دوستان همگروه ندارن: ENG.SAHAND elahe.elahe2 میلاد jijo pary naz خوش فکر sara kia 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 4 مهر، 2014 آقا سهند وآقا میلاد والهه خانوم اگه راضی باشن... واسه من فرقی نمیکنه کی باشه... فعلا همه خوابن. 3
ارسال های توصیه شده