میلاد 24047 ارسال شده در 5 مهر، 2014 سرگروه کی میشه؟ ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 5 مهر، 2014 ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: برا من افتخاریه زیر سایتون باشم داداشم 2
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 آقا منم تو یکی از این گروه ها بپذیرید. الهی خیر ازجوونیتون ببینید. الهی حجم اینترنتون هیچ وقت تموم نشه. الهی سیم هندزفیری و شارژرتون هرگز به هم نپیچه. من منتظرم هرکی من رو تو گروهش قبول کنه این معجزات در زندگیش اتفاق میفته 2
میلاد 24047 ارسال شده در 5 مهر، 2014 آقا منم تو یکی از این گروه ها بپذیرید. الهی خیر ازجوونیتون ببینید. الهی حجم اینترنتون هیچ وقت تموم نشه. الهی سیم هندزفیری و شارژرتون هرگز به هم نپیچه. من منتظرم هرکی من رو تو گروهش قبول کنه این معجزات در زندگیش اتفاق میفته بیا مسئول تدارکات گروه ما شو 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مهر، 2014 ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: برا من افتخاریه زیر سایتون باشم داداشم دوغ ، نوشابه ، ماءالشعیر 3
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 بیا مسئول تدارکات گروه ما شو حالا این که گفتی یعنی چهههههههههههههههههه؟ یه چیزی مثل توپ جمع کنه دیگه؟ یا خسته شدید باید بپرم سرکوچه براتون چای و نوشابه بگیرم؟ این همه معجزه برا تدارکاتچی شدن؟ نه نمی صرفه 2
Tamana73 28837 ارسال شده در 5 مهر، 2014 حالا این که گفتی یعنی چهههههههههههههههههه؟ یه چیزی مثل توپ جمع کنه دیگه؟ یا خسته شدید باید بپرم سرکوچه براتون چای و نوشابه بگیرم؟ این همه معجزه برا تدارکاتچی شدن؟ نه نمی صرفه هستی باهم؟ 1
soil eng 17164 ارسال شده در 5 مهر، 2014 توجه توجه: من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
استرالیا 2015 1461 ارسال شده در 5 مهر، 2014 توجه توجه:من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من همش رو هستم فقط روی اون مورد اخر تقسیم جایزه مشکل دارم 80-20 بیست من ، هشتاد شما
not found 16275 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2014 فعلا تنهاییم... تنها نباش محمد عارف هم تنهاست صاحاب خونه صحاب خونه نیست وگرنه الان تنها نبودی ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: برا من افتخاریه زیر سایتون باشم داداشم 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 5 مهر، 2014 سرعت تایپ پایینه حال نمی ده سه چهار نفر بیاین وسط اااااااااااااا 1
not found 16275 سازنده ارسال شده در 5 مهر، 2014 سرعت تایپ پایینه حال نمی ده سه چهار نفر بیاین وسط اااااااااااااا نمیدونم چرا من دارم کری میخونم؟ :| خودمو نمیتونم کنترل کنم چرا؟! :| 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 مهر، 2014 نمیدونم چرا من دارم کری میخونم؟ :|خودمو نمیتونم کنترل کنم چرا؟! :| هانی بیا من و تو همگروهی شیم 2
ارسالهای توصیه شده