a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ اتنا...بیخیال مثل قضیه اسپانیا میشه ها نه دیگه......مطمئن باشید مثل اون نمیشه.... اسپانیا باخت تقصیر من نبود .... بد شناسی اوردن 4 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ نه دیگه......مطمئن باشید مثل اون نمیشه....اسپانیا باخت تقصیر من نبود .... بد شناسی اوردن شک دارم نشه... تو بدشانسی اوردی اتنا... تو 4 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ شک دارم نشه... تو بدشانسی اوردی اتنا... تو شک نکنید ما اولیم.... این از الان روزی چندبار با خودتون تکرار کنید....گروه ارتاش و اتنا اول میشن.... 3 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ شک نکنید ما اولیم....این از الان روزی چندبار با خودتون تکرار کنید....گروه ارتاش و اتنا اول میشن.... تو خواب گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن ..... 4 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ شماها بالاخره تصمیمتون چی شد؟هرچند من به هویت این سارا خانم مشکوکم میلاتی با 6تا چراغ روشن اومده تیم ما رو هم ثبت کنید ، سرگروه هم جیجو اسم تیم رو هم میزاریم " یوزپلنگ های وحشی زبون نفهم " 3 لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ تو خوابگروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن ..... البته شما هم حق دارید به رویاهاتون فکر کنید....مثل گروه اقا یاسر.... دیگه از من گفتن بود..... 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ تیم ما رو هم ثبت کنید ، سرگروه هم جیجو اسم تیم رو هم میزاریم " یوزپلنگ های وحشی زبون نفهم " کپی شناسنامتو بیار ببینم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ تو خوابگروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن ..... شما فقط یه درصد فکر کنید اسم ما یه جا بیاید امااااااااااااااا اول نشه توجه کنید اسم هردومون الف هستش یعنی اول و اوللللللللللللللللللللل 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ میگم بیا تومسابقه ات اینو بذار که هرکی تونست در دقیقه 10تا اکانت یاهو بسازه اوله 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ شما فقط یه درصد فکر کنید اسم ما یه جا بیاید امااااااااااااااا اول نشه توجه کنید اسم هردومون الف هستش یعنی اول و اوللللللللللللللللللللل تا حالا تو عمرم جواب تا این حد منطقی نشنیده بودم :| 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ میگم بیا تومسابقه ات اینو بذار که هرکی تونست در دقیقه 10تا اکانت یاهو بسازه اوله دیگه چی بلدی بگو همونارو بگم:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ دیگه چی بلدی بگو همونارو بگم:vahidrk: همه فن حریفم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ ولی به نظرم از آقا یاسر بترسید سکوت کرده و فقط میشنوه همه انرژیشو گذاشته واسه مسابقه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من شاید روز مسابقه نباشم یهو دیدی غیب شدم باز 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من شاید روز مسابقه نباشم یهو دیدی غیب شدم باز کسی که نمیتونه بیاد شرکت نکنه خب. همگروهتو سرکار نذار:vahidrk: لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ البته شما هم حق دارید به رویاهاتون فکر کنید....مثل گروه اقا یاسر.... دیگه از من گفتن بود..... ما رویایی فکر نمی کنیم....ما رویایی و غیر قابل تصور عمل می کنیم..... شما فقط یه درصد فکر کنید اسم ما یه جا بیاید امااااااااااااااا اول نشه توجه کنید اسم هردومون الف هستش یعنی اول و اوللللللللللللللللللللل اصلا خراب این منطق شمام.....:icon_pf (34): شما اگه دور اول به ما نخورید شاید یه مرحله بیاید بالا......شاید.. تا حالا تو عمرم جواب تا این حد منطقی نشنیده بودم :| خانم مجری این گروه خیلی شلوغ میکنه.....اصن حذفش کن بره..... 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ ولی به نظرم از آقا یاسر بترسیدسکوت کرده و فقط میشنوه همه انرژیشو گذاشته واسه مسابقه شما فقط ظرفیت های وجودی گروه ما رو شناختید!!!!! مدال رو رد کن بیاد پس!! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ ما رویایی فکر نمی کنیم....ما رویایی و غیر قابل تصور عمل می کنیم..... اصلا خراب این منطق شمام.....:icon_pf (34): شما اگه دور اول به ما نخورید شاید یه مرحله بیاید بالا......شاید.. خانم مجری این گروه خیلی شلوغ میکنه.....اصن حذفش کن بره..... من سعی کردم سطح پایین بگم همه دستتشون بیاد که کی اول میشه ایشالله منطقیشم تو میدون ثابت میکنیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ ما رویایی فکر نمی کنیم....ما رویایی و غیر قابل تصور عمل می کنیم..... اصلا خراب این منطق شمام.....:icon_pf (34): شما اگه دور اول به ما نخورید شاید یه مرحله بیاید بالا......شاید.. خانم مجری این گروه خیلی شلوغ میکنه.....اصن حذفش کن بره..... آفرین آفرین خیلی قشنگ داره صحبت میکنه به این تیم امیدوارم 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من سعی کردم سطح پایین بگم همه دستتشون بیاد که کی اول میشه ایشالله منطقیشم تو میدون ثابت میکنیم بهت میبالم فریماه:girl_angel: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده