a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 مهر، 2014 اتنا...بیخیال مثل قضیه اسپانیا میشه ها نه دیگه......مطمئن باشید مثل اون نمیشه.... اسپانیا باخت تقصیر من نبود .... بد شناسی اوردن 4
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 نه دیگه......مطمئن باشید مثل اون نمیشه....اسپانیا باخت تقصیر من نبود .... بد شناسی اوردن شک دارم نشه... تو بدشانسی اوردی اتنا... تو 4
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 مهر، 2014 شک دارم نشه... تو بدشانسی اوردی اتنا... تو شک نکنید ما اولیم.... این از الان روزی چندبار با خودتون تکرار کنید....گروه ارتاش و اتنا اول میشن.... 3
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 3 مهر، 2014 شک نکنید ما اولیم....این از الان روزی چندبار با خودتون تکرار کنید....گروه ارتاش و اتنا اول میشن.... تو خواب گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن ..... 4
استرالیا 2015 1460 ارسال شده در 3 مهر، 2014 شماها بالاخره تصمیمتون چی شد؟هرچند من به هویت این سارا خانم مشکوکم میلاتی با 6تا چراغ روشن اومده تیم ما رو هم ثبت کنید ، سرگروه هم جیجو اسم تیم رو هم میزاریم " یوزپلنگ های وحشی زبون نفهم " 3
a_ghadimi 4539 ارسال شده در 3 مهر، 2014 تو خوابگروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن ..... البته شما هم حق دارید به رویاهاتون فکر کنید....مثل گروه اقا یاسر.... دیگه از من گفتن بود..... 4
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 تیم ما رو هم ثبت کنید ، سرگروه هم جیجو اسم تیم رو هم میزاریم " یوزپلنگ های وحشی زبون نفهم " کپی شناسنامتو بیار ببینم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 تو خوابگروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن گروه ارتاش و اتنا اخر میشن ..... شما فقط یه درصد فکر کنید اسم ما یه جا بیاید امااااااااااااااا اول نشه توجه کنید اسم هردومون الف هستش یعنی اول و اوللللللللللللللللللللل 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 4 مهر، 2014 میگم بیا تومسابقه ات اینو بذار که هرکی تونست در دقیقه 10تا اکانت یاهو بسازه اوله 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 شما فقط یه درصد فکر کنید اسم ما یه جا بیاید امااااااااااااااا اول نشه توجه کنید اسم هردومون الف هستش یعنی اول و اوللللللللللللللللللللل تا حالا تو عمرم جواب تا این حد منطقی نشنیده بودم :| 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 میگم بیا تومسابقه ات اینو بذار که هرکی تونست در دقیقه 10تا اکانت یاهو بسازه اوله دیگه چی بلدی بگو همونارو بگم:vahidrk: 1
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 ولی به نظرم از آقا یاسر بترسید سکوت کرده و فقط میشنوه همه انرژیشو گذاشته واسه مسابقه 1
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 من شاید روز مسابقه نباشم یهو دیدی غیب شدم باز کسی که نمیتونه بیاد شرکت نکنه خب. همگروهتو سرکار نذار:vahidrk:
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 البته شما هم حق دارید به رویاهاتون فکر کنید....مثل گروه اقا یاسر.... دیگه از من گفتن بود..... ما رویایی فکر نمی کنیم....ما رویایی و غیر قابل تصور عمل می کنیم..... شما فقط یه درصد فکر کنید اسم ما یه جا بیاید امااااااااااااااا اول نشه توجه کنید اسم هردومون الف هستش یعنی اول و اوللللللللللللللللللللل اصلا خراب این منطق شمام.....:icon_pf (34): شما اگه دور اول به ما نخورید شاید یه مرحله بیاید بالا......شاید.. تا حالا تو عمرم جواب تا این حد منطقی نشنیده بودم :| خانم مجری این گروه خیلی شلوغ میکنه.....اصن حذفش کن بره..... 1
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 ولی به نظرم از آقا یاسر بترسیدسکوت کرده و فقط میشنوه همه انرژیشو گذاشته واسه مسابقه شما فقط ظرفیت های وجودی گروه ما رو شناختید!!!!! مدال رو رد کن بیاد پس!! 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 ما رویایی فکر نمی کنیم....ما رویایی و غیر قابل تصور عمل می کنیم..... اصلا خراب این منطق شمام.....:icon_pf (34): شما اگه دور اول به ما نخورید شاید یه مرحله بیاید بالا......شاید.. خانم مجری این گروه خیلی شلوغ میکنه.....اصن حذفش کن بره..... من سعی کردم سطح پایین بگم همه دستتشون بیاد که کی اول میشه ایشالله منطقیشم تو میدون ثابت میکنیم 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 ما رویایی فکر نمی کنیم....ما رویایی و غیر قابل تصور عمل می کنیم..... اصلا خراب این منطق شمام.....:icon_pf (34): شما اگه دور اول به ما نخورید شاید یه مرحله بیاید بالا......شاید.. خانم مجری این گروه خیلی شلوغ میکنه.....اصن حذفش کن بره..... آفرین آفرین خیلی قشنگ داره صحبت میکنه به این تیم امیدوارم 1
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 من سعی کردم سطح پایین بگم همه دستتشون بیاد که کی اول میشه ایشالله منطقیشم تو میدون ثابت میکنیم بهت میبالم فریماه:girl_angel: 2
ارسال های توصیه شده