sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ نه اینجوریه:با گنده تر از خودت کل کل میکنی بعد اول میزنمت ایجوری میشی بعد برق 3فاز رو میزنم بهت ایجوری میشی بعد رو سکو قهرمانی وا میسم بعد با موتور فرار میکنم :ws28: فانتزیات عالیه ولی هنوزم جا داره بهتر بشی 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اقا کوروش بذار تو مسابقه با کارمون جواب بقیه رو میدیم تا حساب کار دستشون بیاد. 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اقا کوروش بذار تو مسابقه با کارمون جواب بقیه رو میدیم تا حساب کار دستشون بیاد. ایول هم گروهی همینه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ فانتزیات عالیه ولی هنوزم جا داره بهتر بشی گفتم سریع جوابتو بدم فک نکنی کم آوردم واسه همین هول هولکی شد ایشالله دفه بعد که جشن قهرمانی گرفتیم بهترشو میذارم 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ گفتم سریع جوابتو بدم فک نکنی کم آوردم واسه همین هول هولکی شد ایشالله دفه بعد که جشن قهرمانی گرفتیم بهترشو میذارم جشن قهرمانی گرفتیم؟! ما قهرمان میشیم شما چرا جشن بگیری؟ حالا باشه من با هم گروهیم صحبت می کنم تو هم بیای کنار ما جشن قهرمانی بگیری دلت خوش شه :there: 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ هروقت این پست میبینم ناراحت میشم که نمیتونم شرکت کنم فقط میتونم از دور تماشا کنم ،بسی جای ناراحتی داره ،دوستان موفق باشید 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ هروقت این پست میبینم ناراحت میشم که نمیتونم شرکت کنم فقط میتونم از دور تماشا کنم ،بسی جای ناراحتی داره ،دوستان موفق باشید چرا نمیتونی شرکت کنی ؟ لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ جشن قهرمانی گرفتیم؟! ما قهرمان میشیم شما چرا جشن بگیری؟ حالا باشه من با هم گروهیم صحبت می کنم تو هم بیای کنار ما جشن قهرمانی بگیری دلت خوش شه :there: دیگه بسه برو اماده شو من به حرف هم گروهیم گوش میدم و تو مسابقه جوابتو میدم 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ چرا نمیتونی شرکت کنی ؟ آخه یه حس مبهم بهم میگه نمیتونم تابستان زیاد به انجمن سر بزنم.ثبت نام کلاس آزاد،ترم تابستان...... 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ دیگه بسه برو اماده شو من به حرف هم گروهیم گوش میدم و تو مسابقه جوابتو میدم به به همونجور که تو کل کل کم آوردی تو مسابقه هم شانسی نداری، حالا برو هرچقدر میتونی آماده شو، آب در هاون کوبیدنه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ 3فاز وصل کنم بهت بترکی :gnugghender: وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکه بعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین. خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز هاها مثلا من کل کل کنم میخوای چیکارکنی هم رشته ای؟ من خودم برقیم باز میخوای مارو ازبرق 3فاز بترسونی؟؟؟هه هه:ws28: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکهبعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین. خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین دمت گرم هم گروهی این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ به به همونجور که تو کل کل کم آوردی تو مسابقه هم شانسی نداری، حالا برو هرچقدر میتونی آماده شو، آب در هاون کوبیدنه وقتمو نمیخوام با کل کل با بازنده ها تلف کنم وگرنه جوجه ای:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکهبعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین. خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین کبوتر و غیر کبوتر نداره برق همه رو میترکونه :hapydancsmil: من رو حرفم هستم سوالای دیگه رو میسپارم به هم گروهیم اگه سوالو بلد باشم که جواب میدم فقط بخاطر هم گروهیم....... بلد نباشم هم، هم گروهیم هس 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ هاها مثلا من کل کل کنم میخوای چیکارکنی هم رشته ای؟من خودم برقیم باز میخوای مارو ازبرق 3فاز بترسونی؟؟؟هه هه:ws28: هم رشته ای و غیر هم رشته ای نداره کل کل با کوروش = برق 3فاز ، 6فاز و ........ آره خب بایدم بترسی دخترا از میلی آمپر و میلی ولتشم میترسن چه برسه به ولت و کیلو ولت و مگا ولت و ...... اما منی که تجربه دارم تو برق گرفتگی هیچ ترسی ندارم چون آب دیده ام فهمیدی :167::167::167: 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ دمت گرم هم گروهی این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه کشمش دم داره خانم این واسه اشیاس .............واسه رو کم کردن تو هم که شده جوابشو پیدا میکنم حتی اگه بلد نباشم........ تو برو مدیریتتو بخون آررررررررررررررررررررره با من کل کل نکن بد می بینی :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
nazanin abedini 804 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ دمت گرم هم گروهی این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه سارا جون بنظرم شما باید بری به نظافت خونتون بپردازی.عزیزم تو مسابقه علمی چیکار میکنی؟ 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ سارا جون بنظرم شما باید بری به نظافت خونتون بپردازی.عزیزم تو مسابقه علمی چیکار میکنی؟ زدی به هدف هم گروهی :ws28: سارا حیا کن نواندیشو رها کن 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۳ وقتمو نمیخوام با کل کل با بازنده ها تلف کنم وگرنه جوجه ای:vahidrk: خیلی باحالی تو باید طنزنویس میشدی، البته فانتزی نویس هم بشی بد نیست توهم فانتزیات قوی و مستحکمه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده