sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 نه اینجوریه:با گنده تر از خودت کل کل میکنی بعد اول میزنمت ایجوری میشی بعد برق 3فاز رو میزنم بهت ایجوری میشی بعد رو سکو قهرمانی وا میسم بعد با موتور فرار میکنم :ws28: فانتزیات عالیه ولی هنوزم جا داره بهتر بشی 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 10 مهر، 2014 اقا کوروش بذار تو مسابقه با کارمون جواب بقیه رو میدیم تا حساب کار دستشون بیاد. 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 اقا کوروش بذار تو مسابقه با کارمون جواب بقیه رو میدیم تا حساب کار دستشون بیاد. ایول هم گروهی همینه 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 فانتزیات عالیه ولی هنوزم جا داره بهتر بشی گفتم سریع جوابتو بدم فک نکنی کم آوردم واسه همین هول هولکی شد ایشالله دفه بعد که جشن قهرمانی گرفتیم بهترشو میذارم 3
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 گفتم سریع جوابتو بدم فک نکنی کم آوردم واسه همین هول هولکی شد ایشالله دفه بعد که جشن قهرمانی گرفتیم بهترشو میذارم جشن قهرمانی گرفتیم؟! ما قهرمان میشیم شما چرا جشن بگیری؟ حالا باشه من با هم گروهیم صحبت می کنم تو هم بیای کنار ما جشن قهرمانی بگیری دلت خوش شه :there: 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مهر، 2014 هروقت این پست میبینم ناراحت میشم که نمیتونم شرکت کنم فقط میتونم از دور تماشا کنم ،بسی جای ناراحتی داره ،دوستان موفق باشید 1
not found 16275 مالک ارسال شده در 10 مهر، 2014 هروقت این پست میبینم ناراحت میشم که نمیتونم شرکت کنم فقط میتونم از دور تماشا کنم ،بسی جای ناراحتی داره ،دوستان موفق باشید چرا نمیتونی شرکت کنی ؟
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 جشن قهرمانی گرفتیم؟! ما قهرمان میشیم شما چرا جشن بگیری؟ حالا باشه من با هم گروهیم صحبت می کنم تو هم بیای کنار ما جشن قهرمانی بگیری دلت خوش شه :there: دیگه بسه برو اماده شو من به حرف هم گروهیم گوش میدم و تو مسابقه جوابتو میدم 2
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 10 مهر، 2014 چرا نمیتونی شرکت کنی ؟ آخه یه حس مبهم بهم میگه نمیتونم تابستان زیاد به انجمن سر بزنم.ثبت نام کلاس آزاد،ترم تابستان...... 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 دیگه بسه برو اماده شو من به حرف هم گروهیم گوش میدم و تو مسابقه جوابتو میدم به به همونجور که تو کل کل کم آوردی تو مسابقه هم شانسی نداری، حالا برو هرچقدر میتونی آماده شو، آب در هاون کوبیدنه 1
saghar... 6666 ارسال شده در 10 مهر، 2014 3فاز وصل کنم بهت بترکی :gnugghender: وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکه بعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین. خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین 1
saghar... 6666 ارسال شده در 10 مهر، 2014 من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز هاها مثلا من کل کل کنم میخوای چیکارکنی هم رشته ای؟ من خودم برقیم باز میخوای مارو ازبرق 3فاز بترسونی؟؟؟هه هه:ws28: 1
sara kia 3158 ارسال شده در 11 مهر، 2014 وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکهبعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین. خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین دمت گرم هم گروهی این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 11 مهر، 2014 به به همونجور که تو کل کل کم آوردی تو مسابقه هم شانسی نداری، حالا برو هرچقدر میتونی آماده شو، آب در هاون کوبیدنه وقتمو نمیخوام با کل کل با بازنده ها تلف کنم وگرنه جوجه ای:vahidrk: 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 11 مهر، 2014 وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکهبعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین. خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین کبوتر و غیر کبوتر نداره برق همه رو میترکونه :hapydancsmil: من رو حرفم هستم سوالای دیگه رو میسپارم به هم گروهیم اگه سوالو بلد باشم که جواب میدم فقط بخاطر هم گروهیم....... بلد نباشم هم، هم گروهیم هس 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 11 مهر، 2014 هاها مثلا من کل کل کنم میخوای چیکارکنی هم رشته ای؟من خودم برقیم باز میخوای مارو ازبرق 3فاز بترسونی؟؟؟هه هه:ws28: هم رشته ای و غیر هم رشته ای نداره کل کل با کوروش = برق 3فاز ، 6فاز و ........ آره خب بایدم بترسی دخترا از میلی آمپر و میلی ولتشم میترسن چه برسه به ولت و کیلو ولت و مگا ولت و ...... اما منی که تجربه دارم تو برق گرفتگی هیچ ترسی ندارم چون آب دیده ام فهمیدی :167::167::167: 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 11 مهر، 2014 دمت گرم هم گروهی این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه کشمش دم داره خانم این واسه اشیاس .............واسه رو کم کردن تو هم که شده جوابشو پیدا میکنم حتی اگه بلد نباشم........ تو برو مدیریتتو بخون آررررررررررررررررررررره با من کل کل نکن بد می بینی :vahidrk: 1
nazanin abedini 804 ارسال شده در 11 مهر، 2014 دمت گرم هم گروهی این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه سارا جون بنظرم شما باید بری به نظافت خونتون بپردازی.عزیزم تو مسابقه علمی چیکار میکنی؟ 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 11 مهر، 2014 سارا جون بنظرم شما باید بری به نظافت خونتون بپردازی.عزیزم تو مسابقه علمی چیکار میکنی؟ زدی به هدف هم گروهی :ws28: سارا حیا کن نواندیشو رها کن 1
sara kia 3158 ارسال شده در 11 مهر، 2014 وقتمو نمیخوام با کل کل با بازنده ها تلف کنم وگرنه جوجه ای:vahidrk: خیلی باحالی تو باید طنزنویس میشدی، البته فانتزی نویس هم بشی بد نیست توهم فانتزیات قوی و مستحکمه
ارسال های توصیه شده