رفتن به مطلب

ثبت نام مســــــابقه علمی تابســــتان 93 (دور پنجم)

ارسال های توصیه شده

نه اینجوریه:

با گنده تر از خودت کل کل میکنی 63izs7n.gif

بعد اول میزنمت ایجوری میشی 295119_qrrr1s5w5a2lfyba.gif

بعد برق 3فاز رو میزنم بهت ایجوری میشی 645220_wacko2.gif

بعد رو سکو قهرمانی وا میسم446219_prispallsmile.gif

بعد با موتور فرار میکنم 232219_parssmile_v29.gif

:ws28::ws28::ws28:

فانتزیات عالیه ولی هنوزم جا داره بهتر بشی :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 555
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

فانتزیات عالیه ولی هنوزم جا داره بهتر بشی :ws28:

گفتم سریع جوابتو بدم فک نکنی کم آوردم واسه همین هول هولکی شد ایشالله دفه بعد که جشن قهرمانی گرفتیم بهترشو میذارم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه
گفتم سریع جوابتو بدم فک نکنی کم آوردم واسه همین هول هولکی شد ایشالله دفه بعد که جشن قهرمانی گرفتیم بهترشو میذارم :ws3:

جشن قهرمانی گرفتیم؟! ما قهرمان میشیم شما چرا جشن بگیری؟ حالا باشه من با هم گروهیم صحبت می کنم تو هم بیای کنار ما جشن قهرمانی بگیری دلت خوش شه :there:

• Like 2
لینک به دیدگاه

هروقت این پست میبینم ناراحت میشم که نمیتونم شرکت کنم فقط میتونم از دور تماشا کنم ،بسی جای ناراحتی داره ،دوستان موفق باشید

• Like 1
لینک به دیدگاه
هروقت این پست میبینم ناراحت میشم که نمیتونم شرکت کنم فقط میتونم از دور تماشا کنم ،بسی جای ناراحتی داره ،دوستان موفق باشید

چرا نمیتونی شرکت کنی ؟:ws52:

لینک به دیدگاه
جشن قهرمانی گرفتیم؟! ما قهرمان میشیم شما چرا جشن بگیری؟ حالا باشه من با هم گروهیم صحبت می کنم تو هم بیای کنار ما جشن قهرمانی بگیری دلت خوش شه :there:

دیگه بسه برو اماده شو من به حرف هم گروهیم گوش میدم و تو مسابقه جوابتو میدم :banel_smiley_4:

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا نمیتونی شرکت کنی ؟:ws52:
آخه یه حس مبهم بهم میگه نمیتونم تابستان زیاد به انجمن سر بزنم.ثبت نام کلاس آزاد،ترم تابستان......
  • Like 2
لینک به دیدگاه
دیگه بسه برو اماده شو من به حرف هم گروهیم گوش میدم و تو مسابقه جوابتو میدم :banel_smiley_4:

به به همونجور که تو کل کل کم آوردی تو مسابقه هم شانسی نداری، حالا برو هرچقدر میتونی آماده شو، آب در هاون کوبیدنه :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
3فاز وصل کنم بهت بترکی :gnugghender:

وا جناب کوروش خان مگه هم گروهی من اون کبوتره هست که بترکه

بعدشم عمرا بتونین جلو من وهم گروهیم قدعلم کنین.

خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین

• Like 1
لینک به دیدگاه
من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز :ws28:

هاها مثلا من کل کل کنم میخوای چیکارکنی هم رشته ای؟

من خودم برقیم باز میخوای مارو ازبرق 3فاز بترسونی؟؟؟هه هه:ws28::ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه

خودتون خودتون رو لو دادید ازطرفی میگین غیراز برق جواب نمیدین از طرفی هم سوالاتو که شما مشخص نمیکنین که برقی باشه یا نه ما هر سوالی بخوایم میپرسیم شما هم باید جواب بدین

دمت گرم هم گروهی :ws48:

این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده :ws3: بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه :ws28:

لینک به دیدگاه
به به همونجور که تو کل کل کم آوردی تو مسابقه هم شانسی نداری، حالا برو هرچقدر میتونی آماده شو، آب در هاون کوبیدنه :ws3:

وقتمو نمیخوام با کل کل با بازنده ها تلف کنم وگرنه جوجه ای:vahidrk: :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

کبوتر و غیر کبوتر نداره برق همه رو میترکونه :hapydancsmil::ws3: من رو حرفم هستم سوالای دیگه رو میسپارم به هم گروهیم اگه سوالو بلد باشم که جواب میدم فقط بخاطر هم گروهیم....... بلد نباشم هم، هم گروهیم هس:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هاها مثلا من کل کل کنم میخوای چیکارکنی هم رشته ای؟

من خودم برقیم باز میخوای مارو ازبرق 3فاز بترسونی؟؟؟هه هه:ws28::ws28:

هم رشته ای و غیر هم رشته ای نداره کل کل با کوروش = برق 3فاز ، 6فاز و ........ :ws3: آره خب بایدم بترسی دخترا از میلی آمپر و میلی ولتشم میترسن چه برسه به ولت و کیلو ولت و مگا ولت و ...... :ws28: اما منی که تجربه دارم تو برق گرفتگی هیچ ترسی ندارم چون آب دیده ام فهمیدی :167::167::167:

• Like 1
لینک به دیدگاه

این کوروش رو بی خیال، ایشون معلومه غیر برق هیچی بلد نیست جواب بده :ws3: بهش میگم انصراف بده قبول نمی کنه :ws28:

کشمش دم داره خانم این واسه اشیاس :banel_smiley_4:.............واسه رو کم کردن تو هم که شده جوابشو پیدا میکنم حتی اگه بلد نباشم........ تو برو مدیریتتو بخون آررررررررررررررررررررره با من کل کل نکن بد می بینی :vahidrk::whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه

سارا جون بنظرم شما باید بری به نظافت خونتون بپردازی.عزیزم تو مسابقه علمی چیکار میکنی؟207821_386120_viannen_81.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
سارا جون بنظرم شما باید بری به نظافت خونتون بپردازی.عزیزم تو مسابقه علمی چیکار میکنی؟207821_386120_viannen_81.gif

زدی به هدف هم گروهی :ws28::ws28::ws28: سارا حیا کن نواندیشو رها کن 46162_gholi_chomagh.gif:ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
وقتمو نمیخوام با کل کل با بازنده ها تلف کنم وگرنه جوجه ای:vahidrk: :banel_smiley_4:

:ws28: خیلی باحالی تو باید طنزنویس میشدی، البته فانتزی نویس هم بشی بد نیست توهم فانتزیات قوی و مستحکمه :ws3:

لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...