sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 تو ترس داری آخه آره خب مخالفم یه برقی همیشه اولویتش رشته خودشه و همه فکر و ذکرش برقه منم غیر برق خوشم نمیاد اینا ضعف نیست استراتژی و تیزهوشی که دارم همه رو تحلیل میکنم :gnugghender: حتما ترس دارم که رفتی کارآگاه استخدام کردی رفتار و گفتار من رو زیر نظر بگیره که مخالفی! میخوای اصلا تو سوالا رو طراحی کنی بعد بدی ما ازت بپرسیم؟ اینطوری خوبه؟ خوشت میاد؟ 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 من همه رو زیر نظر دارم پ چی فکر کردی همه تون رو از قبل آنالیز کردم یه برقی باید همه چی رو تحلیل کنه هنوز شروع نشده که تواضع نشون بدید من از سوال های غیر از برق مخالفم اگه بیاد ج نمیدم (حتما میخوان سوال بپرسن که کفن مرده چند تیکه اس و.......... والا میگن از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که رفته با بقیه تبانی کرده و خیالش از اول شدن راحته من همینجا از همین تریبون ببخشید تایپک مسابقات رو زیر سوال می برم مسئولین بیان پاسخگو باشن :icon_pf (34)::icon_pf (34): تو شاید یه برقی باشی ولی معلومه مدیریتت ضعیفه برو داداش ما از این بادا نمی لرزیم، تو برو برا سومی به بعد تلاش کن ما هم باهات راه میایم 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 حتما ترس دارم که رفتی کارآگاه استخدام کردی رفتار و گفتار من رو زیر نظر بگیره که مخالفی! میخوای اصلا تو سوالا رو طراحی کنی بعد بدی ما ازت بپرسیم؟ اینطوری خوبه؟ خوشت میاد؟ نه کسی رو استخدام نکردم خودم همه رو زیر ذره بین دارم آره فکر خوبیه 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 تو شاید یه برقی باشی ولی معلومه مدیریتت ضعیفه برو داداش ما از این بادا نمی لرزیم، تو برو برا سومی به بعد تلاش کن ما هم باهات راه میایم اوه اوه اعتماد به سقفشو ببین الان مثلا داری پوز رشته اتو میدی که مدیری؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 نه کسی رو استخدام نکردم خودم همه رو زیر ذره بین دارم آره فکر خوبیه دیگه بدتر وقت نازنینت رو داری هدر میدی. من یه مدیرم هیچ وقت استراتژیم رو لو نمیدم فکر خوبیه؟؟؟؟ بشین تا بیاد 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 اوه اوه اعتماد به سقفشو ببین الان مثلا داری پوز رشته اتو میدی که مدیری؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): دقیقا 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 دیگه بدتر وقت نازنینت رو داری هدر میدی. من یه مدیرم هیچ وقت استراتژیم رو لو نمیدم فکر خوبیه؟؟؟؟ بشین تا بیاد اصلا نیازی به وقت تلف کردن نبود با یه نگاه حریفمو میشناسم 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 اصلا نیازی به وقت تلف کردن نبود با یه نگاه حریفمو میشناسم خودت داری خودت رو نقض می کنی. از یه طرف میگی همه رو زیر نظر دارم از طرف دیگه هم میگی با یه نگاه همه رو میشناسم! یه کم صادق باش اگه نمیتونی لااقل جعفر باش! 1
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 3فاز وصل کنم بهت بترکی :gnugghender: آی ملت ببینید تو روز روشن من رو تهدید به ترکوندن کرد! تو چرا انقدر از من ترسیدی؟ من دیگه حرفی ندارم :/ 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 خودت داری خودت رو نقض می کنی. از یه طرف میگی همه رو زیر نظر دارم از طرف دیگه هم میگی با یه نگاه همه رو میشناسم! یه کم صادق باش اگه نمیتونی لااقل جعفر باش! نقض نیست میگم زیر نظر دارم ولی بدون اتلاف وقت من راندمان کارم بالاس 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 آی ملت ببینید تو روز روشن من رو تهدید به ترکوندن کرد! تو چرا انقدر از من ترسیدی؟ من دیگه حرفی ندارم :/ من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 نقض نیست میگم زیر نظر دارم ولی بدون اتلاف وقت من راندمان کارم بالاس باحال بود 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز خششششششششششششششششن 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 خششششششششششششششششن چند تا فیلم برق گذاشتم برو ببین خشونت رو به معنای واقعیش لمس کنی البته خطرناک هاشو نذاشتم گفتم شاید بریزن سرم که اینا چیه میذاری 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 این شکلک کل کل مارو نشون میده :w13: نخیر این شکلکا کل کل ما رو نشون میدن: من تو کل کل سرترم:vahidrk: تو کم میاری :(87): من دلداریت میدم :there: تو اینجوری میشی :imoksmiley::w821: و بعد :th_running1: 2
sara kia 3158 ارسال شده در 10 مهر، 2014 چند تا فیلم برق گذاشتم برو ببین خشونت رو به معنای واقعیش لمس کنی البته خطرناک هاشو نذاشتم گفتم شاید بریزن سرم که اینا چیه میذاری برو کم من رو تهدید کن خوبیت نداره! نمیتونی با من رقابت کنی از الان مرد و مردونه انصراف بده 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 نخیر این شکلکا کل کل ما رو نشون میدن: من تو کل کل سرترم:vahidrk:تو کم میاری :(87): من دلداریت میدم :there: تو اینجوری میشی :imoksmiley::w821: و بعد :th_running1: نه اینجوریه: با گنده تر از خودت کل کل میکنی بعد اول میزنمت ایجوری میشی بعد برق 3فاز رو میزنم بهت ایجوری میشی بعد رو سکو قهرمانی وا میسم بعد با موتور فرار میکنم :ws28: 3
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 10 مهر، 2014 برو کم من رو تهدید کن خوبیت نداره! نمیتونی با من رقابت کنی از الان مرد و مردونه انصراف بده :banel_smiley_4: 3
ارسال های توصیه شده