sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ تو ترس داری آخه آره خب مخالفم یه برقی همیشه اولویتش رشته خودشه و همه فکر و ذکرش برقه منم غیر برق خوشم نمیاد اینا ضعف نیست استراتژی و تیزهوشی که دارم همه رو تحلیل میکنم :gnugghender: حتما ترس دارم که رفتی کارآگاه استخدام کردی رفتار و گفتار من رو زیر نظر بگیره که مخالفی! میخوای اصلا تو سوالا رو طراحی کنی بعد بدی ما ازت بپرسیم؟ اینطوری خوبه؟ خوشت میاد؟ 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ من همه رو زیر نظر دارم پ چی فکر کردی همه تون رو از قبل آنالیز کردم یه برقی باید همه چی رو تحلیل کنه هنوز شروع نشده که تواضع نشون بدید من از سوال های غیر از برق مخالفم اگه بیاد ج نمیدم (حتما میخوان سوال بپرسن که کفن مرده چند تیکه اس و.......... والا میگن از آن نترس که های و هوی دارد از آن بترس که رفته با بقیه تبانی کرده و خیالش از اول شدن راحته من همینجا از همین تریبون ببخشید تایپک مسابقات رو زیر سوال می برم مسئولین بیان پاسخگو باشن :icon_pf (34)::icon_pf (34): تو شاید یه برقی باشی ولی معلومه مدیریتت ضعیفه برو داداش ما از این بادا نمی لرزیم، تو برو برا سومی به بعد تلاش کن ما هم باهات راه میایم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ حتما ترس دارم که رفتی کارآگاه استخدام کردی رفتار و گفتار من رو زیر نظر بگیره که مخالفی! میخوای اصلا تو سوالا رو طراحی کنی بعد بدی ما ازت بپرسیم؟ اینطوری خوبه؟ خوشت میاد؟ نه کسی رو استخدام نکردم خودم همه رو زیر ذره بین دارم آره فکر خوبیه 1 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ تو شاید یه برقی باشی ولی معلومه مدیریتت ضعیفه برو داداش ما از این بادا نمی لرزیم، تو برو برا سومی به بعد تلاش کن ما هم باهات راه میایم اوه اوه اعتماد به سقفشو ببین الان مثلا داری پوز رشته اتو میدی که مدیری؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ نه کسی رو استخدام نکردم خودم همه رو زیر ذره بین دارم آره فکر خوبیه دیگه بدتر وقت نازنینت رو داری هدر میدی. من یه مدیرم هیچ وقت استراتژیم رو لو نمیدم فکر خوبیه؟؟؟؟ بشین تا بیاد 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اوه اوه اعتماد به سقفشو ببین الان مثلا داری پوز رشته اتو میدی که مدیری؟ :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): دقیقا 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ دیگه بدتر وقت نازنینت رو داری هدر میدی. من یه مدیرم هیچ وقت استراتژیم رو لو نمیدم فکر خوبیه؟؟؟؟ بشین تا بیاد اصلا نیازی به وقت تلف کردن نبود با یه نگاه حریفمو میشناسم 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ دقیقا 3فاز وصل کنم بهت بترکی :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ اصلا نیازی به وقت تلف کردن نبود با یه نگاه حریفمو میشناسم خودت داری خودت رو نقض می کنی. از یه طرف میگی همه رو زیر نظر دارم از طرف دیگه هم میگی با یه نگاه همه رو میشناسم! یه کم صادق باش اگه نمیتونی لااقل جعفر باش! 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ 3فاز وصل کنم بهت بترکی :gnugghender: آی ملت ببینید تو روز روشن من رو تهدید به ترکوندن کرد! تو چرا انقدر از من ترسیدی؟ من دیگه حرفی ندارم :/ 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ خودت داری خودت رو نقض می کنی. از یه طرف میگی همه رو زیر نظر دارم از طرف دیگه هم میگی با یه نگاه همه رو میشناسم! یه کم صادق باش اگه نمیتونی لااقل جعفر باش! نقض نیست میگم زیر نظر دارم ولی بدون اتلاف وقت من راندمان کارم بالاس 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ آی ملت ببینید تو روز روشن من رو تهدید به ترکوندن کرد! تو چرا انقدر از من ترسیدی؟ من دیگه حرفی ندارم :/ من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ نقض نیست میگم زیر نظر دارم ولی بدون اتلاف وقت من راندمان کارم بالاس باحال بود 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ من از همین تریبون به همتون اخطار میدم بامن کل کل کنید = برق 3فاز خششششششششششششششششن 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ باحال بود این شکلک کل کل مارو نشون میده :w13: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ خششششششششششششششششن چند تا فیلم برق گذاشتم برو ببین خشونت رو به معنای واقعیش لمس کنی البته خطرناک هاشو نذاشتم گفتم شاید بریزن سرم که اینا چیه میذاری 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ این شکلک کل کل مارو نشون میده :w13: نخیر این شکلکا کل کل ما رو نشون میدن: من تو کل کل سرترم:vahidrk: تو کم میاری :(87): من دلداریت میدم :there: تو اینجوری میشی :imoksmiley::w821: و بعد :th_running1: 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ چند تا فیلم برق گذاشتم برو ببین خشونت رو به معنای واقعیش لمس کنی البته خطرناک هاشو نذاشتم گفتم شاید بریزن سرم که اینا چیه میذاری برو کم من رو تهدید کن خوبیت نداره! نمیتونی با من رقابت کنی از الان مرد و مردونه انصراف بده 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ نخیر این شکلکا کل کل ما رو نشون میدن: من تو کل کل سرترم:vahidrk:تو کم میاری :(87): من دلداریت میدم :there: تو اینجوری میشی :imoksmiley::w821: و بعد :th_running1: نه اینجوریه: با گنده تر از خودت کل کل میکنی بعد اول میزنمت ایجوری میشی بعد برق 3فاز رو میزنم بهت ایجوری میشی بعد رو سکو قهرمانی وا میسم بعد با موتور فرار میکنم :ws28: 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۳ برو کم من رو تهدید کن خوبیت نداره! نمیتونی با من رقابت کنی از الان مرد و مردونه انصراف بده :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده