Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ گندم خانم من از کل کل منع شدم فقط اینجا میگردم سُپاس میزنم!!! چی شد تا من اومدم کل کل کردنتون منع شد؟؟ باشه سُپاس بزن ویتامین داره واست خوبه 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ :ws28: ایول سانی عاشقتم عزیزم...خیلی پایه ای فدا مدا 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ چی شد تا من اومدم کل کل کردنتون منع شد؟؟ باشه سُپاس بزن ویتامین داره واست خوبه من آخه ....... بله میشناسی که منو 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ من آخه ....... بله میشناسی که منو ایول ددی..یه دونه ای:hapydancsmil::hapydancsmil: دوستان حواسشونو جمع کنن..گروه ما حامیان قوی و غیبی داره ها 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ ایول ددی..یه دونه ای:hapydancsmil::hapydancsmil: دوستان حواسشونو جمع کنن..گروه ما حامیان قوی و غیبی داره ها :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ هانی؟ من و خاله آریو هم یه گروهیم منتهی نه واسه مسابقه ما تشویق میکنیم 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ توجه توجه:من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 الهه بیا با ادمین هم گروهی شو میخوایم تشویقتون کنیم البته این وسط دیگه فیفتی فیفتی نیستا جوایز بین چهار نفر تقسیم میشه 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ الهه بیا با ادمین هم گروهی شومیخوایم تشویقتون کنیم البته این وسط دیگه فیفتی فیفتی نیستا جوایز بین چهار نفر تقسیم میشه خانم مدیر چه قد میگیری حامی ما بشی؟؟؟؟؟؟؟قیمت؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ هانی؟ من و خاله آریو هم یه گروهیم منتهی نه واسه مسابقهما تشویق میکنیم کار گروهها سخت شد:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خانم مدیر چه قد میگیری حامی ما بشی؟؟؟؟؟؟؟قیمت؟؟؟؟؟؟ 100 تا بیشتر میدم 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ 100 تا بیشتر میدم دویست تا بالا با یه خونه دوبلکس شرایط اکازیون....... یه سال هم همه پستاتون حداقل ۵ تا سپاس میخورن...خودتون که در جریانید..... حالا با مایی یا با آقا سهند؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ دویست تا بالا با یه خونه دوبلکس شرایط اکازیون.......یه سال هم همه پستاتون حداقل ۵ تا سپاس میخورن...خودتون که در جریانید..... حالا با مایی یا با آقا سهند؟؟؟؟؟ هه هه مطمئنی اینارو دیگه سخت میتونین از زیرش بعدن در بری ها .... باشه سرکه نقد به از ... 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ خانم مدیر چه قد میگیری حامی ما بشی؟؟؟؟؟؟؟قیمت؟؟؟؟؟؟ ما کلی تشویق میکنیم بیشتر حامی گروه های مظلومیم آقا منو به راه اسپم نکشونید من ترک کردم حالا این محمد میاد پستامو پاک میکنه پ.ن: آقا ما هرچی امتیاز بهتون دادن،نصفش رو میگیریم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ کار گروهها سخت شد:icon_pf (34): چرا؟ 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ ما کلی تشویق میکنیمبیشتر حامی گروه های مظلومیم آقا منو به راه اسپم نکشونید من ترک کردم حالا این محمد میاد پستامو پاک میکنه پ.ن: آقا ما هرچی امتیاز بهتون دادن،نصفش رو میگیریم اسپم ازاده بالا رو ببین حنانه حالا یکی از گروههای 7- 5- 9 رو انتخاب کنین و اسپانسر بشین شرایط شمارو میپذیریم و اینو داشته باشید ناصر یه گروهه و شانسش یک به ده و ما سه به ده خود دانین 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ چرا؟ همون گروهی که ادعا نداره و میگه فقط برا تشویق اومدم ماجرای تیم آلمانه اون فینالیسته بترسین بچه ها بترسین 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ هه هه مطمئنی اینارو دیگه سخت میتونین از زیرش بعدن در بری ها .... باشه سرکه نقد به از ... شده تا خرخره برم زیر قرض این مسابقه رو نمیبازم!!!! بحث حیثیتی شده خو!!!! ما کلی تشویق میکنیمبیشتر حامی گروه های مظلومیم آقا منو به راه اسپم نکشونید من ترک کردم حالا این محمد میاد پستامو پاک میکنه پ.ن: آقا ما هرچی امتیاز بهتون دادن،نصفش رو میگیریم خانم مدیر اسپم در راستای مسابقه و کل کل آزاده.......بریزم حساب؟؟؟؟؟؟؟؟؟شماره کارتو بده کاریت دیگه نباشه... 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ شده تا خرخره برم زیر قرض این مسابقه رو نمیبازم!!!! بحث حیثیتی شده خو!!!! خانم مدیر اسپم در راستای مسابقه و کل کل آزاده.......بریزم حساب؟؟؟؟؟؟؟؟؟شماره کارتو بده کاریت دیگه نباشه... تا خرخره میری ولی نمی بری راستی الان آش بود با کشک به به نمی دونم چرا کشک گفتم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سرعتم پایینه نقل قول نگرفتم خب جواب آقا سهند : نه والا ما فعلا هیشکی رو انتخاب نمیکنیم من خودم میخوام این الهه و محمد یه گروه بشن چون مدیرن دستشون به بالا نزدیک تره جواب آقا یاسر: این پیشنهادا چیه؟ ما رفاقتی تشویق میکنیم حالا تهش هرچی کرمتونه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۳ سرعتم پایینه نقل قول نگرفتم خب جواب آقا سهند : نه والا ما فعلا هیشکی رو انتخاب نمیکنیم من خودم میخوام این الهه و محمد یه گروه بشن چون مدیرن دستشون به بالا نزدیک تره جواب آقا یاسر: این پیشنهادا چیه؟ ما رفاقتی تشویق میکنیم حالا تهش هرچی کرمتونه نه دیگه الههو محمد که نونشون تو روغنه مگه نگفتین حامی گروه مظلومین ممدو الهه مظلومن عایا 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده