pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من و ناصر یه گروه Just Mechanic و pari.v 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اشتباه برداشت نشه....گفتم بشر چون شما جزء پری های انجمن هستید اینجور گفتم..... خدایا منو بکش!!!!! الان!!!!! آقا سهند که اوله اما اون گر دارن گروه دوم چیه گذاشتید اونجا آخه؟؟؟؟؟؟؟اونا که خودشونم قبولوه ما اوله!! اون سومی هم خیلی جوک خوبی بود الان میرم تو خنده بازار مینوسم بچه ها بخندن......خخخخخخ صندلی رو هستم....فقط نمیدونم صندلیاش چجوریه اگه وی آی پی داره بلیط وی آی پی بگیرید!! نشنیدم یکم بلندتر نطق بفرماییددددد داداش تاپیکو اشتباه اومدید خنده بازار یه جا دیگه اس حالا بچه ها به جوک آقا کوچلو بخندید تا بوغده ای نشن میگم میخواید شما برید با آبجیاتون هم گروه بشید بلکه سه نفری بتونید آخر بشید!!!! من با مجری محترم صحبت میکنم که قبول کنه این گروه استثنائا سه نفره باشه!!!!:biggrin: پس چی؟؟؟؟؟مگه نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ وی آی پی نداره عیب نداره اما جای منو حداقل بندازید جلو کولر!!! شما با حاجیتون همون اول شِت و پِت نشین باس خداروشکر کنید عامو 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من و ناصر یه گروه Just Mechanic و pari.v :ydm47612zsesgift969:JC_thinking: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :ydm47612zsesgift969:JC_thinking: :2525s: 4 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ :ydm47612zsesgift969:JC_thinking: مگه خنده داره؟ :icon_razz: 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ مگه خنده داره؟ :icon_razz: نه داشتم به نتایخ آخرتون در مسابقه میخندیدم 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ من و ناصر یه گروه Just Mechanic و pari.v اضافه شد. فقط کی سرگروه؟ 5 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اضافه شد. فقط کی سرگروه؟ بذا ناصر بیاد اگه قبول کرد اون سرگروه باشه 5 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ میگم میخواید شما برید با آبجیاتون هم گروه بشید بلکه سه نفری بتونید آخر بشید!!!! من با مجری محترم صحبت میکنم که قبول کنه این گروه استثنائا سه نفره باشه!!!!:biggrin: پس چی؟؟؟؟؟مگه نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ وی آی پی نداره عیب نداره اما جای منو حداقل بندازید جلو کولر!!! آبجیای من بدون دخالت من از پس شوما برمیان..بپا شت و پت نشی داداش مگه استادیومه آخهباشه میگم یه پنکه مختص شما بذارن کنار صندلیت کل کل کنم که آخه کم میارید گندم خانم!!!!!!!!! احساس تواضع میکنم چون آقا سهند بزرگتره....مث جوونای این دوره زمونه نیستم که با بزرگتر از خودشون کل کل میکنن و کری میخونن:w888: آها اینو بگو خب کم آوردی چرا بحث کوچیکتر بزرگتری میکنی بگو دیگه کل کل نکنم بزرگتر مجلس علمی نواندیشان:w888: چی شد؟؟ نشنیدم یکم بلندتر نطق بفرماییدددددداداش تاپیکو اشتباه اومدید خنده بازار یه جا دیگه اس حالا بچه ها به جوک آقا کوچلو بخندید تا بوغده ای نشن شما با حاجیتون همون اول شِت و پِت نشین باس خداروشکر کنید عامو ایول آجی عاشقتم گروه آرتاش شدیدا حمایت میشود 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ چی شد؟؟ هیچی جملت جالب بود ! بازنده ـه رتبه آخری !! 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ هیچیجملت جالب بود ! بازنده ـه رتبه آخری !! آهان خواهش میکنم..آدمو عصبانی میکنن کلمات بهم میریزه دیگه 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ آهان خواهش میکنم..آدمو عصبانی میکنن کلمات بهم میریزه دیگه اوهوم / 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دوستان من همگروهمو یافتم من و sun-shineعزیز یه گروهیم و الان شدیدا حریف میطلبم بجز خانواده م البته 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دوستان من همگروهمو یافتم من و sun-shineعزیز یه گروهیم و الان شدیدا حریف میطلبم بجز خانواده م البته ثبت شد. فقط مونده سرگروه 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ ثبت شد. فقط مونده سرگروه بزن گندم جون جونش یادت نره 5 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دوستان من از حضور در این دور مسابقات انصراف میدم هم گروهی پیدا نکردم. انشالله دور بعد با بچه محلامون میام :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ گروه داش کوروش رو دست کم گرفتید 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دوستان من از حضور در این دور مسابقات انصراف میدم هم گروهی پیدا نکردم. انشالله دور بعد با بچه محلامون میام :icon_razz: سارا جان با الهه صحبت کردی اونم گروه ندااره فکر کنم خوب باشه باهم همگروه بشید میخوای من صحبت کنم 6 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ سارا جان با الهه صحبت کردی اونم گروه ندااره فکر کنم خوب باشه باهم همگروه بشید میخوای من صحبت کنم همینجا بهش پیغام دادم جواب نداد. بی خیال دیگه دور بعد کامل تو انجمن جا میفتم اون وقت برا همگروهی شدن با من کار به گیس و گیس کشی میرسه 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ دوستان من از حضور در این دور مسابقات انصراف میدم هم گروهی پیدا نکردم. انشالله دور بعد با بچه محلامون میام :icon_razz: بیخود برو صوبت کن بیا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده