ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ نذاشتی حرفمو تموم کنم. به شما افتخار میکنم مخلصیم می دونستم مرسی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ مجری محترم ما سر خورده شدیم یه کم از گروه ما هم تعریف کن.....دیگه فامیل بازی تا کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آقا سهندینا خانوادگی شرکت کردن که برنده شن!!!!! من اعتراض دارم!!! یاسرررررررررررررررر 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ عمراااااااااااا...چنان تلافی ای نشونت بدم دیگه یاد کل کل با من نیوفتین جایگاه توضیح جهت رسیدگی شما اون موکلو نیشانم بده..خودم میدونم چجوری تبرئه ش کنم که بیاد براتون تعریف کنه تو این ۲۴ سال.... یــــک بـشـــر!!! نتونسته حال منو بـگـیـره....شوما که جای خود داری!!! چنان تو مسابقه سوال پیچتون کنم که همه صد امتیاز رو تو بار اول خودتون با دست خودتون بدید به من!!! میگم دمتون گرم اگه خواستید اولین دادگاهتونو تشکیل بدید به ما هم بگید!!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تو این ۲۴ سال....یــــک بـشـــر!!! نتونسته حال منو بـگـیـره....شوما که جای خود داری!!! چنان تو مسابقه سوال پیچتون کنم که همه صد امتیاز رو تو بار اول خودتون با دست خودتون بدید به من!!! میگم دمتون گرم اگه خواستید اولین دادگاهتونو تشکیل بدید به ما هم بگید!!! 12-13 پیرهن اضافی رو چیار کنیم پس بوروووووووووووو 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ تو این ۲۴ سال....یــــک بـشـــر!!! نتونسته حال منو بـگـیـره....شوما که جای خود داری!!! چنان تو مسابقه سوال پیچتون کنم که همه صد امتیاز رو تو بار اول خودتون با دست خودتون بدید به من!!! میگم دمتون گرم اگه خواستید اولین دادگاهتونو تشکیل بدید به ما هم بگید!!! اسم من بشر نیست گندمه بعدم مدال رتبه اول مال باباسهنده دوم مال آرتاش و آتنا سومم خودم صد در صد یه صندلی برات میگم کنار بذارن بیاین بسی لذت ببرین چون تا خود قاضی ام زیر سوال میبرم تا موکلم تبرئه شه 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ یاسرررررررررررررررر جانم آقا سهند...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشید اشتباه شد 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ جانم آقا سهند...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشید اشتباه شد پسر بابایی هستی می دونستم کل کل کن ازادی 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ جانم آقا سهند...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ببخشید اشتباه شد جذبه ی بابامو حال کردین:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اسم من بشر نیست گندمه بعدم مدال رتبه اول مال باباسهنده دوم مال آرتاش و آتنا سومم خودم صد در صد یه صندلی برات میگم کنار بذارن بیاین بسی لذت ببرین چون تا خود قاضی ام زیر سوال میبرم تا موکلم تبرئه شه عروسم سه مورد که فرمودین روی یک سکو هستن فرقی ندارن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ جذبه ی بابامو حال کردین:biggrin: 1 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ عروسم سه مورد که فرمودین روی یک سکو هستن فرقی ندارن بهر حال ما یه خانواده ایم دیگه...بعله 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ بهر حال ما یه خانواده ایم دیگه...بعله بنده دوست دارم بچه هام رو پله های ترقی باشن 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اسم من بشر نیست گندمه بعدم مدال رتبه اول مال باباسهنده دوم مال آرتاش و آتنا سومم خودم صد در صد یه صندلی برات میگم کنار بذارن بیاین بسی لذت ببرین چون تا خود قاضی ام زیر سوال میبرم تا موکلم تبرئه شه اشتباه برداشت نشه....گفتم بشر چون شما جزء پری های انجمن هستید اینجور گفتم..... خدایا منو بکش!!!!! الان!!!!! آقا سهند که اوله اما اون گروه دوم چیه گذاشتید اونجا آخه؟؟؟؟؟؟؟اونا که خودشونم قبول دارن گروه ما اوله!! اون سومی هم خیلی جوک خوبی بود الان میرم تو خنده بازار مینوسم بچه ها بخندن......خخخخخخ صندلی رو هستم....فقط نمیدونم صندلیاش چجوریه اگه وی آی پی داره بلیط وی آی پی بگیرید!! 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اشتباه برداشت نشه....گفتم بشر چون شما جزء پری های انجمن هستید اینجور گفتم..... خدایا منو بکش!!!!! الان!!!!! آقا سهند که اوله اما اون گروه دوم چیه گذاشتید اونجا آخه؟؟؟؟؟؟؟اونا که خودشونم قبول دارن گروه ما اوله!! اون سومی هم خیلی جوک خوبی بود الان میرم تو خنده بازار مینوسم بچه ها بخندن......خخخخخخ صندلی رو هستم....فقط نمیدونم صندلیاش چجوریه اگه وی آی پی داره بلیط وی آی پی بگیرید!! یاسر من دارم میرم الان خودت میدونی این شما و این گندم احترام بگذارید 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ یاسر من دارم میرم الان خودت میدونی این شما و این گندم احترام بگذارید رو چشم آقا سهند.....خیالت راحت.....به احترام شما زیاد کلکل نمیکنم من:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ رو چشم آقا سهند.....خیالت راحت.....به احترام شما زیاد کلکل نمیکنم من:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ اشتباه برداشت نشه....گفتم بشر چون شما جزء پری های انجمن هستید اینجور گفتم..... خدایا منو بکش!!!!! الان!!!!! آقا سهند که اوله اما اون گروه دوم چیه گذاشتید اونجا آخه؟؟؟؟؟؟؟اونا که خودشونم قبول دارن گروه ما اوله!! اون سومی هم خیلی جوک خوبی بود الان میرم تو خنده بازار مینوسم بچه ها بخندن......خخخخخخ صندلی رو هستم....فقط نمیدونم صندلیاش چجوریه اگه وی آی پی داره بلیط وی آی پی بگیرید!! گروه دوم آبجیامنصداتو بیار پایین:vahidrk: بذار فقط هم گروه پیدا کنم اونوقت خودم رتبه تو میرم تو خنده بازار با این پست قشنگت میذارم تا ملت از خنده بیهوش شن:gnugghender: مگه استادیومه که بلیط وی آی پی بخرم براتون؟؟:icon_pf (34)::ws28: یاسر من دارم میرم الان خودت میدونی این شما و این گندم احترام بگذارید بابایی برو.. دارمش 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ رو چشم آقا سهند.....خیالت راحت.....به احترام شما زیاد کلکل نمیکنم من:icon_gol: :banel_smiley_4: کل کل کن ببینم چیکار میتونی کنی اخه..واسه خودت نوشابه باز میکنی:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: چه احساس تواضعم میکنه بازنده رتبه آخری 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۳ گروه دوم آبجیامنصداتو بیار پایین:vahidrk: بذار فقط هم گروه پیدا کنم اونوقت خودم رتبه تو میرم تو خنده بازار با این پست قشنگت میذارم تا ملت از خنده بیهوش شن:gnugghender: مگه استادیومه که بلیط وی آی پی بخرم براتون؟؟:icon_pf (34)::ws28: بابایی برو.. دارمش میگم میخواید شما برید با آبجیاتون هم گروه بشید بلکه سه نفری بتونید آخر بشید!!!! من با مجری محترم صحبت میکنم که قبول کنه این گروه استثنائا سه نفره باشه!!!!:biggrin: پس چی؟؟؟؟؟مگه نیس؟؟؟؟؟؟؟؟ وی آی پی نداره عیب نداره اما جای منو حداقل بندازید جلو کولر!!! :banel_smiley_4: کل کل کن ببینم چیکار میتونی کنی اخه..واسه خودت نوشابه باز میکنی:vahidrk::vahidrk::vahidrk::vahidrk: چه احساس تواضعم میکنه بازنده رتبه آخری کل کل کنم که آخه کم میارید گندم خانم!!!!!!!!! احساس تواضع میکنم چون آقا سهند بزرگتره....مث جوونای این دوره زمونه نیستم که با بزرگتر از خودشون کل کل میکنن و کری میخونن:w888: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده