sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ باید باهاشون حرف بزنی.مستقیم! فیس تو فیس بگی یکی بامن همگروه شه سرت بی کلاه میمونه :(87): راست میگی. باید باهاشون حرف بزنم. . . . دوستانی که گروه ندارن یه لحظه دقت کنید عزیزان. . . . با من هم گروه میشید یا نه؟؟؟؟؟؟:guntootsmiley2: 1 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ :(87): راست میگی. باید باهاشون حرف بزنم.. . . دوستانی که گروه ندارن یه لحظه دقت کنید عزیزان. . . . با من هم گروه میشید یا نه؟؟؟؟؟؟:guntootsmiley2: شما هم همگروه من! خوبه؟ یا من همگروه شما! 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ شما هم همگروه من! خوبه؟ یا من همگروه شما! ما که اصلا تفاهم نداریم تو اون تایپیک که بحث می کردیم کاملا مشخص بود 1 لینک به دیدگاه
ask_bl 1150 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ ما که اصلا تفاهم نداریم تو اون تایپیک که بحث می کردیم کاملا مشخص بود اره گیس و گیس کشی میشه آخرش 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هم گروه بشید دیگه تفاهم برا چیه راست میگی ولی خوب آدم باید با هم گروهیش تفاهم داشته باشه دیگه حالا هم گروهی هم پیدا نشد انصراف میدم و در اوج از دنیای قهرمانی خداحافظی می کنم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ راست میگی ولی خوب آدم باید با هم گروهیش تفاهم داشته باشه دیگه حالا هم گروهی هم پیدا نشد انصراف میدم و در اوج از دنیای قهرمانی خداحافظی می کنم من همگروهیتونو روشن میبینم حتی امکان قهرمانی دارید 1 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ من همگروهیتونو روشن میبینم حتی امکان قهرمانی دارید منو دعوا نکن من خیلی حساسم 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ من همگروهیتونو روشن میبینم حتی امکان قهرمانی دارید اشتباه نکنید فقط ماییم که امکان قهرمانی داریم 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ منو دعوا نکن من خیلی حساسم آفرین دخمل حساس برو همم اشتباه نکنید فقط ماییم که امکان قهرمانی داریم شما هنوز انصراف ندادید؟ 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ توجه توجه:من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیقا منم به دنبال یه همچین همگروهی هستم حالا که انقدر تفاهم داریم بیا با من همگروه شو. ولی من تضمین نمی کنم با این پشتکار برنده بشیم 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ آفرین دخمل حساس برو همم شما هنوز انصراف ندادید؟ یعنی تنها هدفم از شرکت تو این مسابقه حذف تیم شماست!!!! اون روز که شما حذف بشید به نفع بقیه کنار میکشیم!! 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ یعنی تنها هدفم از شرکت تو این مسابقه حذف تیم شماست!!!!اون روز که شما حذف بشید به نفع بقیه کنار میکشیم!! نگید عامو ترسیدم میگم حالا اون اولا هر دو گروه حذف بشیم عجب ضایع میشیما 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ نگید عامو ترسیدممیگم حالا اون اولا هر دو گروه حذف بشیم عجب ضایع میشیما نترسید اونجاش با من!!!فکر اونجاشم کردم....یه متن قلمبه سلمبه آماده کردم که هر کی بخونه فک میکنه ما به نفع جوونا کشیدیم کنار... حواسم هست:vahidrk:(جایگزین!!) 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ نترسید اونجاش با من!!!فکر اونجاشم کردم....یه متن قلمبه سلمبه آماده کردم که هر کی بخونه فک میکنه ما به نفع جوونا کشیدیم کنار... حواسم هست:vahidrk:(جایگزین!!) دمتون گرم 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ دمتون گرم آره بعدا براتون پ خ میکنم خودتون یه بار بخونید اگه نظری دارید بگید تغییرات رو اعمال کنم....(خوبیش اینه که تا ۵ بار غلط جواب بدیم جا داره!!!) 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هانی جان ممنون که اسم منم نوشتی جزو اونایی که هم گروه ندارن ولی در کل دیگه بیخیال من به نفع همه،نیومده کنار میکشم دوستان موفق باشین 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ نترسید اونجاش با من!!!فکر اونجاشم کردم....یه متن قلمبه سلمبه آماده کردم که هر کی بخونه فک میکنه ما به نفع جوونا کشیدیم کنار... حواسم هست:vahidrk:(جایگزین!!) شما محکوم به حذفید هم اینجا هم در جام جهانی کلا شبیه از قبل بازنده ها هستید هم شما هم آلمان 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ نه بابایی اینجوری نگو..اگه همچین کاری کنی نیومده میکشم کنار و شرکت نمیکنما بسم الله بابایی آقا من رد کارپت و مدالو واسه خودم نمیگفتما..واسه گروه باباییم آماده ش کنین :obm:منم کشیدم کنار به خاطر دخترم 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۳ هانی جان ممنون که اسم منم نوشتی جزو اونایی که هم گروه ندارن ولی در کل دیگه بیخیال من به نفع همهريالنیومده کنار میکشم دوستان موفق باشین گندم کجا میری بابا هانیه یادش رفته بنویسه 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده