sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 باید باهاشون حرف بزنی.مستقیم! فیس تو فیس بگی یکی بامن همگروه شه سرت بی کلاه میمونه :(87): راست میگی. باید باهاشون حرف بزنم. . . . دوستانی که گروه ندارن یه لحظه دقت کنید عزیزان. . . . با من هم گروه میشید یا نه؟؟؟؟؟؟:guntootsmiley2: 1
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 مهر، 2014 :(87): راست میگی. باید باهاشون حرف بزنم.. . . دوستانی که گروه ندارن یه لحظه دقت کنید عزیزان. . . . با من هم گروه میشید یا نه؟؟؟؟؟؟:guntootsmiley2: شما هم همگروه من! خوبه؟ یا من همگروه شما! 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 شما هم همگروه من! خوبه؟ یا من همگروه شما! ما که اصلا تفاهم نداریم تو اون تایپیک که بحث می کردیم کاملا مشخص بود 1
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 مهر، 2014 ما که اصلا تفاهم نداریم تو اون تایپیک که بحث می کردیم کاملا مشخص بود اره گیس و گیس کشی میشه آخرش 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 هم گروه بشید دیگه تفاهم برا چیه راست میگی ولی خوب آدم باید با هم گروهیش تفاهم داشته باشه دیگه حالا هم گروهی هم پیدا نشد انصراف میدم و در اوج از دنیای قهرمانی خداحافظی می کنم 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2014 راست میگی ولی خوب آدم باید با هم گروهیش تفاهم داشته باشه دیگه حالا هم گروهی هم پیدا نشد انصراف میدم و در اوج از دنیای قهرمانی خداحافظی می کنم من همگروهیتونو روشن میبینم حتی امکان قهرمانی دارید 1
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 من همگروهیتونو روشن میبینم حتی امکان قهرمانی دارید منو دعوا نکن من خیلی حساسم 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 7 مهر، 2014 من همگروهیتونو روشن میبینم حتی امکان قهرمانی دارید اشتباه نکنید فقط ماییم که امکان قهرمانی داریم 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2014 منو دعوا نکن من خیلی حساسم آفرین دخمل حساس برو همم اشتباه نکنید فقط ماییم که امکان قهرمانی داریم شما هنوز انصراف ندادید؟ 2
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 توجه توجه:من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دقیقا منم به دنبال یه همچین همگروهی هستم حالا که انقدر تفاهم داریم بیا با من همگروه شو. ولی من تضمین نمی کنم با این پشتکار برنده بشیم 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 7 مهر، 2014 آفرین دخمل حساس برو همم شما هنوز انصراف ندادید؟ یعنی تنها هدفم از شرکت تو این مسابقه حذف تیم شماست!!!! اون روز که شما حذف بشید به نفع بقیه کنار میکشیم!! 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2014 یعنی تنها هدفم از شرکت تو این مسابقه حذف تیم شماست!!!!اون روز که شما حذف بشید به نفع بقیه کنار میکشیم!! نگید عامو ترسیدم میگم حالا اون اولا هر دو گروه حذف بشیم عجب ضایع میشیما 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 7 مهر، 2014 نگید عامو ترسیدممیگم حالا اون اولا هر دو گروه حذف بشیم عجب ضایع میشیما نترسید اونجاش با من!!!فکر اونجاشم کردم....یه متن قلمبه سلمبه آماده کردم که هر کی بخونه فک میکنه ما به نفع جوونا کشیدیم کنار... حواسم هست:vahidrk:(جایگزین!!) 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2014 نترسید اونجاش با من!!!فکر اونجاشم کردم....یه متن قلمبه سلمبه آماده کردم که هر کی بخونه فک میکنه ما به نفع جوونا کشیدیم کنار... حواسم هست:vahidrk:(جایگزین!!) دمتون گرم 2
Yaser.C 5059 ارسال شده در 7 مهر، 2014 دمتون گرم آره بعدا براتون پ خ میکنم خودتون یه بار بخونید اگه نظری دارید بگید تغییرات رو اعمال کنم....(خوبیش اینه که تا ۵ بار غلط جواب بدیم جا داره!!!) 2
Gandom.E 17805 ارسال شده در 7 مهر، 2014 هانی جان ممنون که اسم منم نوشتی جزو اونایی که هم گروه ندارن ولی در کل دیگه بیخیال من به نفع همه،نیومده کنار میکشم دوستان موفق باشین 3
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 نترسید اونجاش با من!!!فکر اونجاشم کردم....یه متن قلمبه سلمبه آماده کردم که هر کی بخونه فک میکنه ما به نفع جوونا کشیدیم کنار... حواسم هست:vahidrk:(جایگزین!!) شما محکوم به حذفید هم اینجا هم در جام جهانی کلا شبیه از قبل بازنده ها هستید هم شما هم آلمان 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 7 مهر، 2014 نه بابایی اینجوری نگو..اگه همچین کاری کنی نیومده میکشم کنار و شرکت نمیکنما بسم الله بابایی آقا من رد کارپت و مدالو واسه خودم نمیگفتما..واسه گروه باباییم آماده ش کنین :obm:منم کشیدم کنار به خاطر دخترم 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 7 مهر، 2014 هانی جان ممنون که اسم منم نوشتی جزو اونایی که هم گروه ندارن ولی در کل دیگه بیخیال من به نفع همهريالنیومده کنار میکشم دوستان موفق باشین گندم کجا میری بابا هانیه یادش رفته بنویسه 4
ارسال های توصیه شده