Gandom.E 17805 ارسال شده در 5 مهر، 2014 منم ترغیب شدم دنبال هم گروه بگردم بیام تو گود من برم ببینم کسی هست..میرسم خدمتتون رد کارپت و مدالو اماده کنید 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 5 مهر، 2014 منم ترغیب شدم دنبال هم گروه بگردم بیام تو گود من برم ببینم کسی هست..میرسم خدمتتون رد کارپت و مدالو اماده کنید من فینال به احترام دخترم می کشم کنار 2
.Apameh 25173 ارسال شده در 5 مهر، 2014 میخوای برنده شی ابروی من بره ؟ نـــــــــــه... من تازه اگه ببرم واسه اینه که آجوی توام... بــــــــــــله اینجوریاس 4
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2014 آغا من نمی تونمم ببرم اینا همه فامیل منن چطوری آخه ازشون ببرم و شاد بشم اخه 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 مهر، 2014 نـــــــــــه... من تازه اگه ببرم واسه اینه که آجوی توام... بــــــــــــله اینجوریاس بزا ببینم چی میشه آغا من نمی تونمم ببرم اینا همه فامیل منن چطوری آخه ازشون ببرم و شاد بشم اخه شما خان داداشی . ببر خان بودنت رو ثابت کن داداش 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بزا ببینم چی میشه شما خان داداشی . ببر خان بودنت رو ثابت کن داداش صد در صد روی کمکت حساب میکنمآبجی کوچیکه 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 6 مهر، 2014 باشه بزن قدشفقط توسرگروه باش. من؟؟؟؟سرگروه؟آخه به گروه خونیم نمیخوره.... بازم چشم... فوقش میبازیم ومیخندیم.... 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بزا ببینم چی میشه فاطمه من یه پیشنهاد برات دارم بیا ما هم گروهی بشیم ولی نه برای شرکت تو مسابقه برا اینکه بیاییم اینجا اذیتشون کنیم نظر مثبتت اوکیه؟ 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 6 مهر، 2014 من فینال به احترام دخترم می کشم کنار نه بابایی اینجوری نگو..اگه همچین کاری کنی نیومده میکشم کنار و شرکت نمیکنما بسم الله بابایی آقا من رد کارپت و مدالو واسه خودم نمیگفتما..واسه گروه باباییم آماده ش کنین 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 6 مهر، 2014 فاطمه من یه پیشنهاد برات دارمبیا ما هم گروهی بشیم ولی نه برای شرکت تو مسابقه برا اینکه بیاییم اینجا اذیتشون کنیم نظر مثبتت اوکیه؟ شدیدا
pary naz 2414 ارسال شده در 7 مهر، 2014 من؟؟؟؟سرگروه؟آخه به گروه خونیم نمیخوره....بازم چشم... فوقش میبازیم ومیخندیم.... ما برای برد میریم خودت رو دست کم نگیر بقیه سوسک میشن مطمئن باش همکار 2
ask_bl 1150 ارسال شده در 7 مهر، 2014 یار کشی تموم شد؟ مسابقه کی شروع میشه؟ اگه یار کشی تموم نشده منم یار یکی 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 یار کشی تموم شد؟ مسابقه کی شروع میشه؟ اگه یار کشی تموم نشده منم یار یکی نه تموم نشده تو پست اول نوشتم کیا هنوز همگروه ندارن. هماهنگ کنین اینجا اعلاک کنید که اضافه کنم 1
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 دوستان سریع بیاید با من هماهنگ بشید فکر کنم من بی گروه بمونم با این وضعیت. نمیشه من یه گروه یه نفره تشکیل بدم؟ 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 دوستان سریع بیاید با من هماهنگ بشید فکر کنم من بی گروه بمونم با این وضعیت. نمیشه من یه گروه یه نفره تشکیل بدم؟ نه نمیشه:vahidrk: این همه کاربر بی همگروه 1
sara kia 3158 ارسال شده در 7 مهر، 2014 نه نمیشه:vahidrk:این همه کاربر بی همگروه آخه هیچکس من رو به هم گروهی قبول نمیکنه چیکار کنم؟ در حالی که از همه لحاظ یه کیس ایده آلم
not found 16275 مالک ارسال شده در 7 مهر، 2014 آخه هیچکس من رو به هم گروهی قبول نمیکنه چیکار کنم؟ در حالی که از همه لحاظ یه کیس ایده آلم باید باهاشون حرف بزنی. مستقیم! فیس تو فیس بگی یکی بامن همگروه شه سرت بی کلاه میمونه 1
ارسال های توصیه شده