میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ سرگروه کی میشه؟ ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: برا من افتخاریه زیر سایتون باشم داداشم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ صاحاب خونه صحاب خونه نیست وگرنه الان تنها نبودی 2 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ آقا منم تو یکی از این گروه ها بپذیرید. الهی خیر ازجوونیتون ببینید. الهی حجم اینترنتون هیچ وقت تموم نشه. الهی سیم هندزفیری و شارژرتون هرگز به هم نپیچه. من منتظرم هرکی من رو تو گروهش قبول کنه این معجزات در زندگیش اتفاق میفته 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ آقا منم تو یکی از این گروه ها بپذیرید. الهی خیر ازجوونیتون ببینید. الهی حجم اینترنتون هیچ وقت تموم نشه. الهی سیم هندزفیری و شارژرتون هرگز به هم نپیچه. من منتظرم هرکی من رو تو گروهش قبول کنه این معجزات در زندگیش اتفاق میفته بیا مسئول تدارکات گروه ما شو 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: برا من افتخاریه زیر سایتون باشم داداشم دوغ ، نوشابه ، ماءالشعیر 3 لینک به دیدگاه
sara kia 3158 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ بیا مسئول تدارکات گروه ما شو حالا این که گفتی یعنی چهههههههههههههههههه؟ یه چیزی مثل توپ جمع کنه دیگه؟ یا خسته شدید باید بپرم سرکوچه براتون چای و نوشابه بگیرم؟ این همه معجزه برا تدارکاتچی شدن؟ نه نمی صرفه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ حالا این که گفتی یعنی چهههههههههههههههههه؟ یه چیزی مثل توپ جمع کنه دیگه؟ یا خسته شدید باید بپرم سرکوچه براتون چای و نوشابه بگیرم؟ این همه معجزه برا تدارکاتچی شدن؟ نه نمی صرفه هستی باهم؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ توجه توجه: من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ توجه توجه:من فقط ی هم گروهی اکتیو میخوام ک شرایط زیر و داشته باشه: زرنگ و باهوش باشه...یعنی اکتیو باشه. زمان زیادی در روز رو آن باشه ب من زیادی گیر نده قول میدم منم خیلی حرف نزنم،سرم تو کار خودم باشه و زیادی تو جواب هایی ک میخواد بده دخالت نکنم فقط اون جایزه آخرو باهاش فیفتی فیفتی میشم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من همش رو هستم فقط روی اون مورد اخر تقسیم جایزه مشکل دارم 80-20 بیست من ، هشتاد شما لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 تیر، ۱۳۹۳ فعلا تنهاییم... تنها نباش محمد عارف هم تنهاست صاحاب خونه صحاب خونه نیست وگرنه الان تنها نبودی ما سرگروه نداریم...تعاملی کار میکنیم:icon_razz: برا من افتخاریه زیر سایتون باشم داداشم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ تنها نباش محمد عارف هم تنهاست کیف کردی رفاقتو دلت بسوزه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ دوغ ، نوشابه ، ماءالشعیر و هندونه چه زود به داداشت رفتی 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ کیف کردی رفاقتو دلت بسوزه اصن یه وضی 1 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سرعت تایپ پایینه حال نمی ده سه چهار نفر بیاین وسط اااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ سرعت تایپ پایینه حال نمی ده سه چهار نفر بیاین وسط اااااااااااااا نمیدونم چرا من دارم کری میخونم؟ :| خودمو نمیتونم کنترل کنم چرا؟! :| 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ و هندونه چه زود به داداشت رفتی الگو برداریم قوی شده 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ نمیدونم چرا من دارم کری میخونم؟ :|خودمو نمیتونم کنترل کنم چرا؟! :| هانی بیا من و تو همگروهی شیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۳ هانی بیا من و تو همگروهی شیم حیف که مجریم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده