زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ بله بله حتماااا خانوم مجری الان جوابگو باشن فریماه خانوم نگران نباشید ..الان به انتقادتون رسیدگی شد ..البته با اجازه خود خود مجری خانوم 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ فریماه خانوم نگران نباشید ..الان به انتقادتون رسیدگی شد ..البته با اجازه خود خود مجری خانوم :ws28:بلی دیدم دستتون درد خیلی باحال بودالبته آجی ما تو دنیا همتا ندارن 2 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ :ws28:بلی دیدم دستتون درد خیلی باحال بودالبته آجی ما تو دنیا همتا ندارن خوااااااااااهش از روی ارادت بودبه مجری سرحال وباحال ....اما خدایی تابلوه داره به نفع میگیره 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ فریماه خانوم نگران نباشید ..الان به انتقادتون رسیدگی شد ..البته با اجازه خود خود مجری خانومرسیدگی میشه:girl_yes2: :ws28:بلی دیدم دستتون درد خیلی باحال بودالبته آجی ما تو دنیا همتا ندارن :icon_pf (17): 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ خوااااااااااهشاز روی ارادت بودبه مجری سرحال وباحال ....اما خدایی تابلوه داره به نفع میگیره من مجریم داور یکی دیگه ست 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ خوااااااااااهشاز روی ارادت بودبه مجری سرحال وباحال ....اما خدایی تابلوه داره به نفع میگیره :ws28:سرحال و باحال اونم چه باحالی خدایی ها اما کلا به همه افتخار میکنه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ :ws28:سرحال و باحال اونم چه باحالی خدایی ها اما کلا به همه افتخار میکنه مخلصیم دیگه یه افتخاری ازم برمیاد دریغ نمیکنم:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ من مجریم داور یکی دیگه ست نه ..نه ..خودتونو دست کم نگیرید ..خدایی استعداد داوری هم داریدااااا...مثل داور ایران آرژانتین که همش به نفع اونا میگرفت 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ نه ..نه ..خودتونو دست کم نگیرید ..خدایی استعداد داوری هم داریدااااا...مثل داور ایران آرژانتین که همش به نفع اونا میگرفت دقیقا به خاطر همین شباهت مجوز داوری ندادن به من:53tnkbetm2eof1u84pj 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ :ws28:سرحال و باحال اونم چه باحالی خدایی ها اما کلا به همه افتخار میکنه آبجی همینکارارو میکنی خانوم مجری ازت طرفداری نمیکنه ....بابا نگاه کن همه از خانو مجری دارن تعریف میکنن ..تو هم یاد بگیر ..آخه پای جایزه واین حرفا وسطه ..زود باش آبجی برا اول شدن هنوزم دیر نشده هاااا از همین الان شروع کن . 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست... این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ آبجی همینکارارو میکنی خانوم مجری ازت طرفداری نمیکنه ....بابا نگاه کن همه از خانو مجری دارن تعریف میکنن ..تو هم یاد بگیر ..آخه پای جایزه واین حرفا وسطه ..زود باش آبجی برا اول شدن هنوزم دیر نشده هاااا از همین الان شروع کن . نه پاپا خانوم مجری از همون اول به من میبالید بوخدااول که میشیم 1 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ دقیقا به خاطر همین شباهت مجوز داوری ندادن به من:53tnkbetm2eof1u84pj پس شک نکنید که استعداد جهانی شدنم دارید ...اصلن داوری که به نفع نگیره داور نیست .. 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست...این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات شوخی میکنیم 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ آبجی همینکارارو میکنی خانوم مجری ازت طرفداری نمیکنه ....بابا نگاه کن همه از خانو مجری دارن تعریف میکنن ..تو هم یاد بگیر ..آخه پای جایزه واین حرفا وسطه ..زود باش آبجی برا اول شدن هنوزم دیر نشده هاااا از همین الان شروع کن . متوجه نیست که:viannen_38: مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست...این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات :62izy85: 3 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست...این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات بیا آرتاش خانوم من میگم ..همه دارن از مجری تعریف میکنن ...اینابراشون امتیازه دیگه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ بیا آرتاش خانوم من میگم ..همه دارن از مجری تعریف میکنن ...اینابراشون امتیازه دیگه آهان یاد گرفتم الان منم تعریف میکنم ای مجری مجری عجب مجری هستی تو خیلی مجری مجری هستی اصلا خود مجری هستید مجری که مجری نباشه مجری نیست که 5 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ نه پاپا خانوم مجری از همون اول به من میبالید بوخدااول که میشیم منم شک ندارم ..اما یه کم بیشتر هوای خانوم مجری رو داشته باش ...باور کن ...به نفعته ..یه جاهایی به دردت میخوره ..از آقایاسر یاد بگیر 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ منم شک ندارم ..اما یه کم بیشتر هوای خانوم مجری رو داشته باش ...باور کن ...به نفعته ..یه جاهایی به دردت میخوره ..از آقایاسر یاد بگیر چشم داداش الان این گلو تقدیم میکنم به خانوم مجری باشد که رستگار شوم 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۳ شوخی میکنیم عــه؟؟شوخی با خانوم مجری؟؟؟؟؟؟؟ خانم مجری من اگه جای شما بودم از این گروه ۵۰ امتیاز کم میکردم البته میدونم شما اینقد بزرگوارید که این جوونا رو میبخشید!!! بیا آرتاش خانوم من میگم ..همه دارن از مجری تعریف میکنن ...اینابراشون امتیازه دیگه آقا مهدی این چه حرفیه که میزنید؟؟؟؟؟ شما فک کردید من به خاطر یه مدال از مجری تعریف میکنم و یا تخریبش میکنم؟؟؟؟ ایشون انسان بزرگواری هستن من فقط برای رضای خدا از ایشون تعریف میکنم... این تسبیح من کو؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده