زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 بله بله حتماااا خانوم مجری الان جوابگو باشن فریماه خانوم نگران نباشید ..الان به انتقادتون رسیدگی شد ..البته با اجازه خود خود مجری خانوم 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 فریماه خانوم نگران نباشید ..الان به انتقادتون رسیدگی شد ..البته با اجازه خود خود مجری خانوم :ws28:بلی دیدم دستتون درد خیلی باحال بودالبته آجی ما تو دنیا همتا ندارن 2
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 :ws28:بلی دیدم دستتون درد خیلی باحال بودالبته آجی ما تو دنیا همتا ندارن خوااااااااااهش از روی ارادت بودبه مجری سرحال وباحال ....اما خدایی تابلوه داره به نفع میگیره 3
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 فریماه خانوم نگران نباشید ..الان به انتقادتون رسیدگی شد ..البته با اجازه خود خود مجری خانومرسیدگی میشه:girl_yes2: :ws28:بلی دیدم دستتون درد خیلی باحال بودالبته آجی ما تو دنیا همتا ندارن :icon_pf (17): 3
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 خوااااااااااهشاز روی ارادت بودبه مجری سرحال وباحال ....اما خدایی تابلوه داره به نفع میگیره من مجریم داور یکی دیگه ست 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 خوااااااااااهشاز روی ارادت بودبه مجری سرحال وباحال ....اما خدایی تابلوه داره به نفع میگیره :ws28:سرحال و باحال اونم چه باحالی خدایی ها اما کلا به همه افتخار میکنه 3
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 :ws28:سرحال و باحال اونم چه باحالی خدایی ها اما کلا به همه افتخار میکنه مخلصیم دیگه یه افتخاری ازم برمیاد دریغ نمیکنم:icon_pf (34): 3
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 من مجریم داور یکی دیگه ست نه ..نه ..خودتونو دست کم نگیرید ..خدایی استعداد داوری هم داریدااااا...مثل داور ایران آرژانتین که همش به نفع اونا میگرفت 3
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 نه ..نه ..خودتونو دست کم نگیرید ..خدایی استعداد داوری هم داریدااااا...مثل داور ایران آرژانتین که همش به نفع اونا میگرفت دقیقا به خاطر همین شباهت مجوز داوری ندادن به من:53tnkbetm2eof1u84pj 3
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 :ws28:سرحال و باحال اونم چه باحالی خدایی ها اما کلا به همه افتخار میکنه آبجی همینکارارو میکنی خانوم مجری ازت طرفداری نمیکنه ....بابا نگاه کن همه از خانو مجری دارن تعریف میکنن ..تو هم یاد بگیر ..آخه پای جایزه واین حرفا وسطه ..زود باش آبجی برا اول شدن هنوزم دیر نشده هاااا از همین الان شروع کن . 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست... این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 آبجی همینکارارو میکنی خانوم مجری ازت طرفداری نمیکنه ....بابا نگاه کن همه از خانو مجری دارن تعریف میکنن ..تو هم یاد بگیر ..آخه پای جایزه واین حرفا وسطه ..زود باش آبجی برا اول شدن هنوزم دیر نشده هاااا از همین الان شروع کن . نه پاپا خانوم مجری از همون اول به من میبالید بوخدااول که میشیم 1
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 دقیقا به خاطر همین شباهت مجوز داوری ندادن به من:53tnkbetm2eof1u84pj پس شک نکنید که استعداد جهانی شدنم دارید ...اصلن داوری که به نفع نگیره داور نیست .. 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست...این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات شوخی میکنیم 2
not found 16275 مالک ارسال شده در 4 مهر، 2014 آبجی همینکارارو میکنی خانوم مجری ازت طرفداری نمیکنه ....بابا نگاه کن همه از خانو مجری دارن تعریف میکنن ..تو هم یاد بگیر ..آخه پای جایزه واین حرفا وسطه ..زود باش آبجی برا اول شدن هنوزم دیر نشده هاااا از همین الان شروع کن . متوجه نیست که:viannen_38: مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست...این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات :62izy85: 3
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 مجری خوب این مسابقه طرفدار کسی نیست...این بر چسب ها بهش نمیچسبه.....زنده باد مجری بی طرف مسابقات بیا آرتاش خانوم من میگم ..همه دارن از مجری تعریف میکنن ...اینابراشون امتیازه دیگه 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 بیا آرتاش خانوم من میگم ..همه دارن از مجری تعریف میکنن ...اینابراشون امتیازه دیگه آهان یاد گرفتم الان منم تعریف میکنم ای مجری مجری عجب مجری هستی تو خیلی مجری مجری هستی اصلا خود مجری هستید مجری که مجری نباشه مجری نیست که 5
زفسنجانی 7100 ارسال شده در 4 مهر، 2014 نه پاپا خانوم مجری از همون اول به من میبالید بوخدااول که میشیم منم شک ندارم ..اما یه کم بیشتر هوای خانوم مجری رو داشته باش ...باور کن ...به نفعته ..یه جاهایی به دردت میخوره ..از آقایاسر یاد بگیر 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 4 مهر، 2014 منم شک ندارم ..اما یه کم بیشتر هوای خانوم مجری رو داشته باش ...باور کن ...به نفعته ..یه جاهایی به دردت میخوره ..از آقایاسر یاد بگیر چشم داداش الان این گلو تقدیم میکنم به خانوم مجری باشد که رستگار شوم 3
Yaser.C 5059 ارسال شده در 4 مهر، 2014 شوخی میکنیم عــه؟؟شوخی با خانوم مجری؟؟؟؟؟؟؟ خانم مجری من اگه جای شما بودم از این گروه ۵۰ امتیاز کم میکردم البته میدونم شما اینقد بزرگوارید که این جوونا رو میبخشید!!! بیا آرتاش خانوم من میگم ..همه دارن از مجری تعریف میکنن ...اینابراشون امتیازه دیگه آقا مهدی این چه حرفیه که میزنید؟؟؟؟؟ شما فک کردید من به خاطر یه مدال از مجری تعریف میکنم و یا تخریبش میکنم؟؟؟؟ ایشون انسان بزرگواری هستن من فقط برای رضای خدا از ایشون تعریف میکنم... این تسبیح من کو؟؟؟؟؟؟ 4
ارسال های توصیه شده