not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ قبلا دستشم دیده بودا یه دست زشتالویی بود پس احتمالا طرف چهاردست و پا راه میرفته وقتی جوزف دیدتش 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ من اومدم اسم شلوغارو بنویسم :| واقعا ها هر کی سرجاشه کار رو به کاردان سپردن 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ مومنت خوشحال شدیم روحیه گرفتیم تا بعد 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آره پس میفرستنششایدم چند نفرو بگیره با خودش بیاره اینور همچنین بعیدم نیست امکانش زیاده از این آق جوزی هر چی بگی برمیاد 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آق جوزی اون عکس بالش گل گلی رو بذارید ببینیم چجوری میتونید ببرید خط مقدم که لو نرید 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ پس احتمالا طرف چهاردست و پا راه میرفته وقتی جوزف دیدتش ممکنه قد آق جوزیم کوتاه باشه دایره ی دیدشون تا کف دسته 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ واقعا هاهر کی سرجاشه کار رو به کاردان سپردن 100 در 100:ws3: گفتن هرکی شلوغ کرد آمپولش بزن. تخصص ندارم ولی یاد میگیرم میدونی الان این مدیران کانکت نشده به این فکر میکنن که واااو اینا(ماها) از چه شرکتی اینترنت گرفتن؟!!:ws28: 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ دارن ازت سو استفاده میکنن شیخ بیاید آق جوزی رو اندرز بدید بلکم دست از سر داعش برداشت 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ وای آرتاش حمله کرد مرید مراد خوب با هم جورید آرتاش دست کی رو میگی نفله؟ 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ 100 در 100:ws3:گفتن هرکی شلوغ کرد آمپولش بزن. تخصص ندارم ولی یاد میگیرم میدونی الان این مدیران کانکت نشده به این فکر میکنن که واااو اینا(ماها) از چه شرکتی اینترنت گرفتن؟!!:ws28: یکی به ما بزن 100به آق جوزی بدنش همچین قوی بشه میره جنگ با دشمن سرما نخورن 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آق جوزی اون عکس بالش گل گلی رو بذارید ببینیم چجوری میتونید ببرید خط مقدم که لو نرید باس یه سری گلمالیش کنم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ وای آرتاش حمله کردمرید مراد خوب با هم جورید آرتاش دست کی رو میگی نفله؟ آرتاش مگه خوخان هستش قبلا یه آواتار دست گذاشته بودید اونو میگم اونقدرم نفله نبود یکم نفله بود 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ مومنت خوشحال شدیم روحیه گرفتیم تا بعد بودی حالا داداش یه نوشیدنی مهمون من یه قهوه ای کافی میکسی اسپرسو هات چاکلت چای چای چای باشه همون چای 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ باس یه سری گلمالیش کنم فک کنید دشمن داره حمله میکنه همه همه تفنگ به دست آق جوزیم بالششو بغل کردهباهاش عخس یادوگاریم بگیرید قول میدم عکس سال بشه 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بودی حالا داداشیه نوشیدنی مهمون من یه قهوه ای کافی میکسی اسپرسو هات چاکلت چای چای چای باشه همون چای قهوه ی تلخ لطفا 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش مگه خوخان هستشقبلا یه آواتار دست گذاشته بودید اونو میگم اونقدرم نفله نبود یکم نفله بود یادم نمیاد کدوم؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بودی حالا داداشیه نوشیدنی مهمون من یه قهوه ای کافی میکسی اسپرسو هات چاکلت چای چای چای باشه همون چای بگو آب جوش خیرشو ببینی فک کنید دشمن داره حمله میکنه همه همه تفنگ به دست آق جوزیم بالششو بغل کردهباهاش عخس یادوگاریم بگیرید قول میدم عکس سال بشه قضیه بالش گل گلی چیه؟؟ منم بذارید تو جریان ملایم 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ متواری نشید وگرنه این آق جوزی در عرض 2سوت (صوت)(ثوت)جیم فنگ میشنا 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ یادم نمیاد کدوم؟ همون که دست بند به دستش زده بودن 2 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ یادم نمیاد کدوم؟ آق جوزی من شمارو میخواستم بفرستم ناسا؟حافظه رو برم همون عکس که نشسته بود دستش رو زانو بود فکر کنم یه دستبند مشکیم داشت 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده