ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 فرنوش و گندم و آرتاش هم عصری بیان جوزفی کارت تمومه 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 مثقالی حساب میکنهبچه ها دقت کردین یه لحظه سبزا ریختن تو انجمن بدون این که کار خاصی بکنن. فکر کنم آماده باش بود، مانوری چیزی. راستی یادم رفت به کفشام گیر داده بودی ها:vahidrk: میخوای به تیراندازیت گیر بدم؟ 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 همونم راضیمشماره حساب بدم؟این بستنی خنکه بخوریم بلکم یه کم این سوزشمون برطرف بشه ای جان هوای کرمانشاه کردم میام از نزدیک حساب میکنم 2
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 حالا این دو درصدش میشه چقدر؟میشه باهاش بستنی خرید بستنی میخوای چیکار؟؟ به نظرم کشک بخر واسه رو آش که بتونی بخوری دیدی محمد جاوید اینو میگن تاپیک روحیه دهی هرچند مومنت قربانی شد بیایین وسط دمه در بده آقا جون خودت کیفیت رو فدای کمیت نکن!! جمله بندیتو درست کن 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=377466 یعنی من انقد تابلوه م؟ فقط در صورتی که محتویات مغزم پشمک و اسفناج و دوغاب باشه با اون اسم مولتی یوزر میشم اصلا از ادمین سبزه بپرسید مومنت مولتیه یا مجرد؟ 4
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 http://www.noandishaan.com/forums/member.php?u=377466 به به از شاهکارای مومنت جوزفی چشمم روشن :vahidrk: 1
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 یعنی من انقد تابلوه م؟فقط در صورتی که محتویات مغزم پشمک و اسفناج و دوغاب باشه با اون اسم مولتی یوزر میشم اصلا از ادمین سبزه بپرسید مومنت مولتیه یا مجرد؟ دارن ازت سو استفاده میکنن 1
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 فرنوش و گندم و آرتاش هم عصری بیان جوزفی کارت تمومه اوه اوه اینایی که الان اینجان مشقیه ن اون سه تا دودمانم رو به باد میدن 4
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 به به از شاهکارای مومنت جوزفی چشمم روشن :vahidrk: قربانت سلام برسان 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 موفق شدم دو تا پست پشت سر هم بذارم شایدم سه تا رفته بودم پروفیله ارتاشو چک کنم عمرن فرصت طلب 3
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 راستی یادم رفتبه کفشام گیر داده بودی ها:vahidrk: میخوای به تیراندازیت گیر بدم؟ کفشات یا کفشاش؟؟ میدونی این کفشارو میبینم یاد چی میافتم؟؟ اون لحظه حس کسی رو داشتم که تور ندازه شاه ماهی بگیره لاک پشت بیافته تو تورش ای جان هوای کرمانشاه کردم میام از نزدیک حساب میکنم کرمانشاه چرا؟؟ داعش رو که میشناسی؟؟ نیا بابا چه کاریه 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 کفشات شا کفشاش؟؟میدونی این کفشارو میبینم یاد چی میافتم؟؟ اون لحظه حس کسی رو داشتم که تور ندازه شاه ماهی بگیره لاک پشت بیافته تو تورش کرمانشاه چرا؟؟ داعش رو که میشناسی؟؟ نیا بابا چه کاریه مومنت رو میدیم جلو نترس 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ممونتو میدیم جلو نترس گروه تروریستی داعش اعلام کرد کسانی که این تابستان قصد سفر به کرمانشاه را دارند از قصد خود صرف نظر کنند چون کرمانشاه را تصرف کرده اند. سر خط 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 گروه تروریستی داعش اعلام کرد کسانی که این تابستان قصد سفر به کرمانشاه را دارند از قصد خود صرف نظر کنند چون کرمانشاه را تصرف کرده اند. سر خط ای وای جوزف ای وای
ارسالهای توصیه شده