آریودخت 43941 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 بهم بگی مامی منم میگم عمههمینه که هست مامی مامی مامیییییییییییییی 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 شاقیق مامان هستن ولی کومار مامی تو مامی میگی اونم عمه میگه نگو عمه شدنم خوب نیستااااااااااااااااااااااااااا 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 بابا یه تنفس اعلام کنید..به عنوان مهمان بیست صفحه خوندم نفس من جای شما بند اومد یکی یه آب پرتقال به بابا سهند من نداده اینهمه زحمت کشیده واسه ارتقای اینجا؟؟؟؟ بابایی بفرما راستی من قرار بود از شما شکایت کنم الان یادم افتاد!!! نمیتونی مگه از نعش من رد شی ببین گندم من احساس میکنم تو قدرت لازم برای انجام کارات رو نداری سهند رو ببین یاد بگیر، این تایپیک رو راه اندازی کرد سه سوته بدون اینکه چیزی بگه یهویی ها حالا شما یه هفته س واسه اینکه تایپیک ناصر رو بزنی ما رو کچل کردی خب تایپیکش رو بزن مجبور میشه بیاد دیگه خواهر من ببینم جیکار میکنی آباریکلا چاکریم باز نفس گرفتی بیام با ناصر مامی مامی مامیییییییییییییی اه اه لوس 4
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 تو مامی میگی اونم عمه میگه نگو عمه شدنم خوب نیستااااااااااااااااااااااااااا موافقم راستی فارسا به خاله حساسیت دارن و ترکا به عمه میدونستی 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 موافقم راستی فارسا به خاله حساسیت دارن و ترکا به عمه میدونستی جدی؟چون ترکم پس خداروشکر عمه نمیشم 4
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 نمیتونی مگه از نعش من رد شی قابل توجه آقا یاسر البته دور از جون بابام 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 بودی حالا داداشیه نوشیدنی مهمون من یه قهوه ای کافی میکسی اسپرسو هات چاکلت چای چای چای باشه همون چای چای فقط کنس:vahidrk: 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 بگو آب جوش خیرشو ببینی قضیه بالش گل گلی چیه؟؟ منم بذارید تو جریان ملایم ای نامرد با همون آبجوش دخلت اومده صبر کن اینهمه برات دلخوشی ایجاد کردم بشکنه 1
Gandom.E 17805 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 خیلی وقته دیگه کسی دندونامونو ندیده خب مسواک بزن راحت بخندی ملتم دندوناتو ببینن 2
ارسالهای توصیه شده