.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 همسنیم دیگه هر چه قدر بردی بالا به فکر خودت باشمن خرم از پل گذشته :vahidrk: 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 دزد ناصرهاختیار دارید سهند خان شما شاه مایی خواهش میکنم نه دزد ناصر نیست نکش منو طرف خودت :vahidrk: 2
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 انقد زود زود جواب میدید ادم نمیدونه چی بگه به کی بگهیه پیشنهاد دارم بچه ها یه پیشنهاد خیلی خوب آره منم اعتراض دارم. حرفام نصفه موند. تازه کجاشو دیدین الان بدتر م شده دلم واسه سربازای جدید میسوزه سربازای جدید دیگه سوسکم گیرشون نماد بخورن. یعنی اگه مدت زمان هر رفرش رو هم حساب کنی نمیشه انقد پست زد سرباز موجود نیست:| سرباز یک عجایب الخلقه است بله فقط ماست موجوده!!:hapydancsmil: جوزفو پرت کنید بیرون حال نمیده من باهاش دعوام جوزف پرت شو بیرون لطفن 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 gi \vnd s,v:icon_pf (34):له دژبانی به و لا وا کومارو ره نگی نه ماوا ئه و جوزفه زیرینه پیلاو، به پی که راوا پیلاوه که ی چه نده جووانه ئه لی بو خوی کراوه معنی کلمه به کلمه(ریتم آهنگ به زبان کردی خیلی باحاله) این یه آهنگ معروفه فولکلوره که من تغییرش دادم فقط ریتمش مثه آهنگ قدیمیس از دژبانی به ان طرف کومار رنگ صورتش تغییر کرد آن جوزف تیتیش مامانی کفش به پایش کردن(کنایه از کفشهای سربازی) کفشهای چقدر خوشکل است انگار مخصوص برای او ساخته شده است:دی چقدر ترجمه سخته 2
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آره منم اعتراض دارم.حرفام نصفه موند. سربازای جدید دیگه سوسکم گیرشون نماد بخورن. بله فقط ماست موجوده!!:hapydancsmil: جوزف پرت شو بیرون لطفن یکی جلو سهند پیره مارو بگیره لامصب 10تا زن و حریفه تهنا تهنا پستو ارسال نکردی جوابش تو مشتشه 4
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 یکی جلو سهند پیره مارو بگیرهلامصب 10تا زن و حریفه تهنا تهنا پستو ارسال نکردی جوابش تو مشتشه پیر خودتی بیا اینم جوابت دود از چی کنده بله 4
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 معنی کلمه به کلمه(ریتم آهنگ به زبان کردی خیلی باحاله) این یه آهنگ معروفه فولکلوره که من تغییرش دادم فقط ریتمش مثه آهنگ قدیمیساز دژبانی به ان طرف کومار رنگ صورتش تغییر کرد آن جوزف تیتیش مامانی کفش به پایش کردن(کنایه از کفشهای سربازی) کفشهای چقدر خوشکل است انگار مخصوص برای او ساخته شده است:دی چقدر ترجمه سخته ناصر از مواظبت خودت حفاظت کن 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 معنی کلمه به کلمه(ریتم آهنگ به زبان کردی خیلی باحاله) این یه آهنگ معروفه فولکلوره که من تغییرش دادم فقط ریتمش مثه آهنگ قدیمیساز دژبانی به ان طرف کومار رنگ صورتش تغییر کرد آن جوزف تیتیش مامانی کفش به پایش کردن(کنایه از کفشهای سربازی) کفشهای چقدر خوشکل است انگار مخصوص برای او ساخته شده است:دی چقدر ترجمه سخته خیلی باحال بوددددددددددددد جانای مومنت جوزفی دشمن داعش عراقی نزدیکتونم هست ای وای 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ناصر از مواظبت خودت حفاظت کن یکی میخواد شمارو بپاد 3
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ناصر از مواظبت خودت حفاظت کن کومار له هوش خوت مواظبت که یکی میخواد شمارو بپاد ها الان کومار در خطره:ws28: 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 جوزف با من قهریبری برگردی به حق علی قهر نکن درام نداریم تو این تاپیک ها بورو خصوصی:icon_razz: 2
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 حالا اگه دوس داشتید یه مقدار حرفای بی ربط به موضوع بزنیم مثلا بیایم یه مقدار شخصیت مومنت رو تحلیل کنیمالبته میدونم ربطی به این تایپیک نداره ولی ماله با تیا بت (ناصر این ترجمش چی میشه؟) فکر کنم یعنی خونه ست بذار اینم داشته باشه 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 کومار له هوش خوت مواظبت که ها الان کومار در خطره:ws28: این کبریت بیخطر دیدین 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 حالا اگه دوس داشتید یه مقدار حرفای بی ربط به موضوع بزنیم مثلا بیایم یه مقدار شخصیت مومنت رو تحلیل کنیمالبته میدونم ربطی به این تایپیک نداره ولی ماله با تیا بت (ناصر این ترجمش چی میشه؟) فکر کنم یعنی خونه ست بذار اینم داشته باشه اینو راست گفتی دوست دارم مهربونی بچه خوبی هستی تو دل بروویی 1
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 جوزف با من قهریبری برگردی به حق علی قهر نکن جوزف زندگیشو باخته قهر رو کجای دلش بذاره 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 جوزف زندگیشو باخته قهر رو کجای دلش بذاره تموم شد رفتیم 20 خدا نکنه اینو از ته دل گفتم 3
ارسالهای توصیه شده