Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 گروه تروریستی داعش اعلام کرد کسانی که این تابستان قصد سفر به کرمانشاه را دارند از قصد خود صرف نظر کنند چون کرمانشاه را تصرف کرده اند. سر خط حتی اگه تن تاک پاشون باشه؟ 3
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 رفته بودم پروفیله ارتاشو چک کنم عمرن فرصت طلب تو رو خدا یکی ترجمه کنه:4564: اوه اوه اینایی که الان اینجان مشقیه ن اون سه تا دودمانم رو به باد میدن به ما میگه مشقی لاکردار 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 یه تئوری کلی در مورد شخصیت بسیار بسیار برجسته ی سایت نواندیشان بدم ایشون اصلا کشل نیستن هر کی گفت کشله ها خودش کشله و همچنین ریا نشه اما قراره تو خط مقدم به عنوان غنیمت جنگی ببرنش اون ور بابا چی بگیم آخه ناگفتنمون بهتره شکلک مورد علاقه شونم اینه بازم مینویسماااااااااااا اینا به عنوان دسر بودن 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 تو رو خدا یکی ترجمه کنه:4564: به ما میگه مشقی لاکردار اتاتنبیاهعسغ ئدطهعاسشددسه ترجمه شد 2
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 3 مهمان ها) not found :ws28: مهمون خارجی داریم بچه ها 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 یه تئوری کلی در مورد شخصیت بسیار بسیار برجسته ی سایت نواندیشان بدمایشون اصلا کشل نیستن هر کی گفت کشله ها خودش کشله و همچنین ریا نشه اما قراره تو خط مقدم به عنوان غنیمت جنگی ببرنش اون ور بابا چی بگیم آخه ناگفتنمون بهتره شکلک مورد علاقه شونم اینه بازم مینویسماااااااااااا اینا به عنوان دسر بودن صل علی محمد مرید شیخ خوش آمد 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 یه تئوری کلی در مورد شخصیت بسیار بسیار برجسته ی سایت نواندیشان بدمایشون اصلا کشل نیستن هر کی گفت کشله ها خودش کشله و همچنین ریا نشه اما قراره تو خط مقدم به عنوان غنیمت جنگی ببرنش اون ور بابا چی بگیم آخه ناگفتنمون بهتره شکلک مورد علاقه شونم اینه بازم مینویسماااااااااااا اینا به عنوان دسر بودن بنویس دلتو خالی کن قبل از سربازی باید حداکثر استفاده رو از جوزف ببیریم 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 3 مهمان ها) not found :ws28: مهمون خارجی داریم بچه ها خارجی نیستن مدیران کانکت نشدن دارن دید میزنن 1
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 یه تئوری کلی در مورد شخصیت بسیار بسیار برجسته ی سایت نواندیشان بدمایشون اصلا کشل نیستن هر کی گفت کشله ها خودش کشله و همچنین ریا نشه اما قراره تو خط مقدم به عنوان غنیمت جنگی ببرنش اون ور بابا چی بگیم آخه ناگفتنمون بهتره شکلک مورد علاقه شونم اینه بازم مینویسماااااااااااا اینا به عنوان دسر بودن داعش فقط با دل و روده کار داره این بشر اصن خود جیغل بغو هستش 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آق جووزی یه سوال فنی دارم شما به دست و پا خیلی علاقه دارید؟یا آواتار دست میذارید یا پا 2
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 خارجی نیستن مدیران کانکت نشدن دارن دید میزنن من اومدم اسم شلوغارو بنویسم :| 4
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ای وای جوزف ای وای دمت گرم من تنها هدفم نوشیدن جام گوارای شهادتهدیگه شاید هیچ وقت فرصت نشه تو افق محو بشم 5
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آق جووزی یه سوال فنی دارمشما به دست و پا خیلی علاقه دارید؟یا آواتار دست میذارید یا پا نه فقط پای طرف رو دیده هنوز به رخ نرسیده 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 دمت گرم من تنها هدفم نوشیدن جام گوارای شهادتهدیگه شاید هیچ وقت فرصت نشه تو افق محو بشم آره نوش جان ای کابوی 3
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 داعش فقط با دل و روده کار داره این بشر اصن خود جیغل بغو هستش دقیقا اما فکر نکنم بتونن آق جوزی رو بکشن میدونی چرا هیچی دیگه میشینه اونجا هی میگه چرا انگلیسی ها تشدید و اختراع نکردن هی از این حرفا میگه همه ی داعشیا روانی میشن 4
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آق جووزی یه سوال فنی دارمشما به دست و پا خیلی علاقه دارید؟یا آواتار دست میذارید یا پا بچم سر به زیره خوب 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 نه فقط پای طرف رو دیده هنوز به رخ نرسیده قبلا دستشم دیده بودا یه دست زشتالویی بود 4
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 دقیقا اما فکر نکنم بتونن آق جوزی رو بکشن میدونی چرا هیچی دیگه میشینه اونجا هی میگه چرا انگلیسی ها تشدید و اختراع نکردن هی از این حرفا میگه همه ی داعشیا روانی میشن آره پس میفرستنش شایدم چند نفرو بگیره با خودش بیاره اینور 4
آرتاش 33340 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 بچم سر به زیره خوب میتونه دلایل زیادی داشته باشه آق جوزی بیاید اعتراف کنید ببینیم چی به چیه تا داعشو نکشتید 4
ارسالهای توصیه شده