Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اولش که این تایپیک رو دیدم جا خوردم دومش که دیدم سهند از رشته ماستِ مکانیک اونم چی جامدات که رو هم میشه گفت رشته ماست با گرایش موسیر این کار رو کرده دیدم واقعا ها آدم باس هواسش باشه دیروز عهدنامه با من امضا کرد دیشب پاره کرد امروز سوزوندولی خیالی نی یعنی میخوام بگم زندگی هنوز خوشگلیاشو داره بعدا به موقع دخلش اومده ماست موسیر سومش که دیدم بحث اش داغه بعد دوکی هم که ماشالله رحم نمیکنه شقایق31 هم اضافه شده و آریو نیز بعد دیدم نوشتی مومنت اسپم اشک تو چشام حلقه زد از نوع افسوسش که چرا مومنت و اسپم رو کنار هم گذاشتی 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 احساس کردم پشتش یا شایدم بغلش یه قضایایی نهفته ست استمن آش دوس دارم. خوش به حالت کومار میخوای بری آش خوری با کفش های کتونی :ws28:شقیییییییییییییییی والله بره آشخوری بعدم باز میره آش خوری نه شقی 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 gi \vnd s,v:icon_pf (34):له دژبانی به و لا وا کومارو ره نگی نه ماوا ئه و جوزفه زیرینه پیلاو، به پی که راوا پیلاوه که ی چه نده جووانه ئه لی بو خوی کراوه جوزف مومنت کوماری ترجمه میکنی یا خودم ترجمه کنم
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اولش که این تایپیک رو دیدم جا خوردمدومش که دیدم سهند از رشته ماستِ مکانیک اونم چی جامدات که رو هم میشه گفت رشته ماست با گرایش موسیر این کار رو کرده دیدم واقعا ها آدم باس هواسش باشه دیروز عهدنامه با من امضا کرد دیشب پاره کرد امروز سوزوندولی خیالی نی یعنی میخوام بگم زندگی هنوز خوشگلیاشو داره بعدا به موقع دخلش اومده ماست موسیر سومش که دیدم بحث اش داغه بعد دوکی هم که ماشالله رحم نمیکنه شقایق31 هم اضافه شده و آریو نیز بعد دیدم نوشتی مومنت اسپم اشک تو چشام حلقه زد از نوع افسوسش که چرا مومنت و اسپم رو کنار هم گذاشتی ای جانم من عاشق هر کی باشم سربه سرش میزارم این اول (شکلک هندی) 2- خوب ماهم با موسیرشو خوردیم حالا نوبت توئه به سلامتی اسپم رو پاک میکنم خوش باشی دوست جیگرم 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 جوزف مومنت کوماری ترجمه میکنی یا خودم ترجمه کنم همشهری هستیننننننننننننننن نههههههههه 1
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ای جانم من عاشق هر کی باشم سربه سرش میزارم این اول (شکلک هندی)2- خوب ماهم با موسیرشو خوردیم حالا نوبت توئه به سلامتی اسپم رو پاک میکنم خوش باشی دوست جیگرم ای اش بخوری کومار سهند به نظرت ماه آول زیاد بهش آش میدن؟ 2
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 اولش که این تایپیک رو دیدم جا خوردمدومش که دیدم سهند از رشته ماستِ مکانیک اونم چی جامدات که رو هم میشه گفت رشته ماست با گرایش موسیر این کار رو کرده دیدم واقعا ها آدم باس هواسش باشه دیروز عهدنامه با من امضا کرد دیشب پاره کرد امروز سوزوندولی خیالی نی یعنی میخوام بگم زندگی هنوز خوشگلیاشو داره بعدا به موقع دخلش اومده ماست موسیر سومش که دیدم بحث اش داغه بعد دوکی هم که ماشالله رحم نمیکنه شقایق31 هم اضافه شده و آریو نیز بعد دیدم نوشتی مومنت اسپم اشک تو چشام حلقه زد از نوع افسوسش که چرا مومنت و اسپم رو کنار هم گذاشتی اول اینکه چرا جا خوردی؟؟ درزی هم تو کوزه افتاد نه؟؟ دوم اینکه رحم چیه من هرجا اسپم باشه هستم اسپم خونم به شدت کم شده:icon_pf (34): تو و اسپم؟؟؟؟ بروووووووووو 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 همشهری هستیننننننننننننننن نههههههههه ها همشهری هستیم 1
Moment 15228 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 من که میدونم همش زیر سر ناصره سهند دهنت سلویس ناصر دهنت شوسه جفتتون دهنتون آسفالت 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ای اش بخوری کومارسهند به نظرت ماه آول زیاد بهش آش میدن؟ آخ نگو جمعه ها مگه میشه بهش آش گفت تازه میدونی ما هتل منتظری بودیم جاده کامیاران میدونی که 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 من که میدونم همش زیر سر ناصرهسهند دهنت سلویس ناصر دهنت شوسه جفتتون دهنتون آسفالت بگو هرچی بگی حقه 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 من که میدونم همش زیر سر ناصرهسهند دهنت سلویس ناصر دهنت شوسه جفتتون دهنتون آسفالت هه لسه بی بولام کومار دهن خودت ساب بیس 4
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ها همشهری هستیم ای جانممممممممم کاش اون موقع سربازی میشناختمتون البته نه خوب نبد با برو بچه میگشتم سال 80 2
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 آخ نگو جمعه ها مگه میشه بهش آش گفت تازه میدونی ما هتل منتظری بودیم جاده کامیاران میدونی که خدایش خوش به حالت هتل منتظری خیلی خوبه آش هاش حرف نداره من مرزبانی سراب نیلوفر بودم با خودمون آش میساختن 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 هه لسه بی بولام کومار دهن خودت ساب بیس راست میگه بی اطلاعه دهن خودت ساب 2
not found 16275 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 من که میدونم همش زیر سر ناصرهسهند دهنت سلویس ناصر دهنت شوسه جفتتون دهنتون آسفالت چرا؟؟ آش که خوبه 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 خدایش خوش به حالت هتل منتظری خیلی خوبه آش هاش حرف ندارهمن مرزبانی سراب نیلوفر بودم با خودمون آش میساختن باکفشا یا با موش و سوسک و اینا خدا قسمت همه سربازان این انجمن بکنه 1
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 ای جانممممممممم کاش اون موقع سربازی میشناختمتون البته نه خوب نبد با برو بچه میگشتم سال 80 سال 80 خدمت رفتی؟ یا خود کومار چند سالته سهند؟ ما الان 27 سالمونه 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2014 سال 80 خدمت رفتی؟یا خود کومار چند سالته سهند؟ ما الان 27 سالمونه 36-7 اون موقع 10 سالتون بود
Just Mechanic 27858 ارسال شده در 19 شهریور، 2014 باکفشا یا با موش و سوسک و اینا خدا قسمت همه سربازان این انجمن بکنه فضله موش تو چای سوسک تو لوبیا کفش تو غذا 1
ارسالهای توصیه شده