آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ بگو آب جوش خیرشو ببینی قضیه بالش گل گلی چیه؟؟ منم بذارید تو جریان ملایم آق جوزی یه بالش گل گلی دارن دقت کن که رنگ گلاش صورتیه مایل به قرمز با رنگ ویژه هستش ک بدون اون خوابشون نمیبرهمیخوان ببرن خط مقدم اما میترسن دشمن ببینه 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آق جوزی یه بالش گل گلی دارن دقت کن که رنگ گلاش صورتیه مایل به قرمز با رنگ ویژه هستش ک بدون اون خوابشون نمیبرهمیخوان ببرن خط مقدم اما میترسن دشمن ببینه این بشر خیلی لطیفه هرروز لطافتش بیش از پیش هویدا میشه گل قرمز تابلوه ولی ببر اگه دیدن بگو مال منه 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ 6تا مهماندوستان دم در بده بفرمایید تو 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ 6تا مهماندوستان دم در بده بفرمایید تو خجالت میکشن میگم فریماه نکنه تله باشه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ این بشر خیلی لطیفههرروز لطافتش بیش از پیش هویدا میشه گل قرمز تابلوه ولی ببر اگه دیدن بگو مال منه الان فهمیدم قضیه ی این دست و پا چیه با زبان بی زبانی دارن میگن که ما دست و پا میدم اما بالش نمیدیمحاضرن دست و پا بره اما بالش نره(دور از جونشون) 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خجالت میکشنمیگم فریماه نکنه تله باشه؟؟ نه بابا خجالت نکشید یه چای تلخ در خدمت باشیم خخخخخ من خودم تله میذارم باباحالا کی میخواد واسه من تله بذاره 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ این بشر خیلی لطیفههرروز لطافتش بیش از پیش هویدا میشه گل قرمز تابلوه ولی ببر اگه دیدن بگو مال منه دکتر 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آق جوزی یه بالش گل گلی دارن دقت کن که رنگ گلاش صورتیه مایل به قرمز با رنگ ویژه هستش ک بدون اون خوابشون نمیبرهمیخوان ببرن خط مقدم اما میترسن دشمن ببینه حالا ما یه چی گفتیم جار بزن همه مسخرمون کنن:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف چه خبره اينجا؟؟؟؟؟؟؟؟ با استخون پختنت اين نامردا!!!!! داداش با من حرف بزن 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آقا یکی بگه بالاخره کی نشست؟کی وایستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف چه خبره اينجا؟؟؟؟؟؟؟؟با استخون پختنت اين نامردا!!!!! داداش با من حرف بزن پختیم خوردیم دیراومدی یاسرجان 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ حنانه فرنوش جاتون خالی راستی به دلیل سنگسین شدن تاپیک سری دوم تحلیل شخصیت داداش جوزف متعاقبا زده خواهد شد باتشکر از دوستان لطفا مثل این تاپیک از اسپم خودداری گردد 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ حالا ما یه چی گفتیم جار بزن همه مسخرمون کنن:vahidrk: بوخشید 1 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ آقا یکی بگه بالاخره کی نشست؟کی وایستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جوزف و خوردن رفت!!!! دیر اومدی شما......... جوزف با من حرف بزن جوزف.......منم یاسر!!!! پختیم خوردیم دیراومدی یاسرجان آقا سهند جوزف داداش من بود!!!!چرا این کارو کردی باهاش!!! 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ مامی خدای روحیه است میدونه خودش بعدش همه رو حریفه خب پس اذیتم کنید اشکالی نداره ، هر چند منو خیلی اذیت میکنه ولی دلم نمیاد خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خب پس اذیتم کنید اشکالی نداره ، هر چند منو خیلی اذیت میکنه ولی دلم نمیاد خو :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کی آجی منو اذیت کرده:v57xpgj21gn50sq6izf 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ کی آجی منو اذیت کرده:v57xpgj21gn50sq6izf مامی (moment) 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ مامی (moment) آق جوزی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ آره آق جوزی شما اذیتش کردید؟ وای وای الان دیگه حسابتون با کرام الکاتبین شد دیگه کارتون تمومه آق جوزی :guntootsmiley2: 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ جوزف چه خبره اينجا؟؟؟؟؟؟؟؟با استخون پختنت اين نامردا!!!!! داداش با من حرف بزن داش یاسر من ممد جویی کردم نبودی که دیرزمانی بود رفقا رو اذیت می کردیم به خیالمون همه بی خیالمون شدن فکر میکردیم کسی چوب لا چرخمون نمیندازه از رفیق خنجر خوردم داش یاسر محکم بود درد داشت ولی مهم اینه وایسادمو همشون رو جزغاله میکنمعلل خصوص ناصر 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ مامی (moment) عمه اریو بازم این رفیقم بهت فحش داد چیکارش کنم؟بهم گفت عمه ته 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده