Shiva-M 8295 ارسال شده در 6 مهر، 2014 اینجا انگار همه آلمانی ن!!! البته این چیزی از ارزش های هلند کم نمیکنه 1
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 اینجا انگار همه آلمانی ن!!! نه کی گفته؟ مثلا من ایرانی ام و طرفدار برزیل 1
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 جاست آلمان:a030: بله تنها گزینه من هم برا حذف جاست آلمان :thumbsdownsmiley: 1
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 6 مهر، 2014 البته این چیزی از ارزش های هلند کم نمیکنه هلند که میخواست ببازه؟؟؟ نه کی گفته؟ مثلا من ایرانی ام و طرفدار برزیل برزیلته؟؟؟ فقط ایرانننننن:hapydancsmil: 1
Shiva-M 8295 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بله تنها گزینه من هم برا حذف جاست آلمان :thumbsdownsmiley: بله دیگه ابر و باد و فلک و ... همه دست به دست هم دادن به صورت پکیج برزیل روتا اینجا آوردن بعید هم نیست بازم ادامه داشته باشه
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 برزیلته؟؟؟ فقط ایرانننننن:hapydancsmil: ایران که قهرمان شد تموم شد. مگه ندیدید بچه ها با جام برگشتن خونه؟ برزیلم گناه داره. ما قهرمان شدیم بذار اونام قهرمان بشن
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بله دیگه ابر و باد و فلک و ... همه دست به دست هم دادن به صورت پکیج برزیل روتا اینجا آوردن بعید هم نیست بازم ادامه داشته باشه از الان دارین برا باختتون جو سازی میکنین؟ این کارا رو نکنید که رستگار نمیشید از من گفتن بود
Shiva-M 8295 ارسال شده در 6 مهر، 2014 از الان دارین برا باختتون جو سازی میکنین؟ این کارا رو نکنید که رستگار نمیشید از من گفتن بود فقط احتمالات رو عرض کردم خدمتتون با توجه به داوری های زیبایی که در حق برزیل شد البته پر واضح و مبرهن است که به اونجاها نمیکشه، آلمان یه جوری لوله میکنتش که دیگه داور هر کاری هم کنه هم تاثیری نداره :gnugghender: کل کل خونم زده بالا الان
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 فقط احتمالات رو عرض کردم خدمتتون با توجه به داوری های زیبایی که در حق برزیل شدالبته پر واضح و مبرهن است که به اونجاها نمیکشه، آلمان یه جوری لوله میکنتش که دیگه داور هر کاری هم کنه هم تاثیری نداره :gnugghender: کل کل خونم زده بالا الان داوری به نفع برزیل کجا بود؟ یادمه داوری به نفع آرژانیتنم بود شما انقدر اعتراض نداشتید آقا خواب دیدین خیر باشه. این فانتزیاتون منو کشته من کل کل خونم از اول بالا بود 1
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بیچاره نیمار مرد:4564: بابا نمرده من خودم باهاش صحبت کردم فقط گفت منم یه روزی می میرم مثل همه. بالاخره هممون فانی هستیم دیگه. پس با این حرفا روحیه تیم رو پایین نیارید 1
Shiva-M 8295 ارسال شده در 6 مهر، 2014 داوری به نفع برزیل کجا بود؟ یادمه داوری به نفع آرژانیتنم بود شما انقدر اعتراض نداشتید داوری به نفع برزیل نبود؟!! 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 مهر، 2014 بابا نمرده من خودم باهاش صحبت کردم فقط گفت منم یه روزی می میرم مثل همه. بالاخره هممون فانی هستیم دیگه. پس با این حرفا روحیه تیم رو پایین نیارید باور کن مرد همین الان خبرشو شنیدم 1
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 داوری به نفع برزیل نبود؟!! نخیر نبود! شما طرفدارای آلمان بازار این شایعات رو داغ کردین :w13: میدونین قراره ببازین دارین برا تیم معصوم برزیل حرف درمیارین برید خودتون رو اصلاح کنید شاید نیمه رستگار شدید 3
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 باور کن مرد همین الان خبرشو شنیدم آقا شوخی نکن من قلبم ضعیفه 1
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 باور کن مرد همین الان خبرشو شنیدم از کجا شنیدی؟ شایعه بوده بابا. فقط از ناحیه کمر مصدوم شده برا چی بمیره آخه 1
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 6 مهر، 2014 از کجا شنیدی؟ شایعه بوده بابا. فقط از ناحیه کمر مصدوم شده برا چی بمیره آخه ها اشتباه تایپی بود فک کنم گفتن ضربه ناجور بوده نسلش منقرض میشه 1
sara kia 3158 ارسال شده در 6 مهر، 2014 ها اشتباه تایپی بود فک کنم گفتن ضربه ناجور بوده نسلش منقرض میشه دو بار بچه مردم رو فرستادی اون دنیا بعد میگی اشتباه تایپی بوده؟ 1
ارسال های توصیه شده