not found 16275 ارسال شده در 5 مهر، 2014 من که طرفدار آلمان نیستم ولی خدایی فرانسه فقط 98 میشد بگی تیم. گذشت دیگه. واسه آلمان کری نخونه 2
Lean 56968 ارسال شده در 5 مهر، 2014 من که طرفدار آلمان نیستم ولی خدایی فرانسه فقط 98 میشد بگی تیم. گذشت دیگه.واسه آلمان کری نخونه 1
Shiva-M 8295 ارسال شده در 5 مهر، 2014 باز شانسکی با یک برد ضعیف این آلمان اومده بالا ببین چه کری می خوننا به سوم چهارمی می تونید بسنده کنید دیگه بستونه شانسکی؟! با یک برد ضعیف؟؟! 1
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 بعضی از دوستان طرفدار فرانسه بودن اینجا... فکر کنم دیگه اینورا پیداشون نشه چراااااااااااااااا اتفاقا این ورا تشریف دارم آلمان با خوش شانسی فرانسه رو برد ولی هنوز جام تا حذف آلمان برای من ادامه داره. از این به بعدم من طرفدار برزیلم دوستان 2
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 :ws28: رو آب نه چون کلاست میاد پایین برا همین رو نوشابه بخندی خدایا چی میشه برزیل آلمان رو بزنه آه من دامن این طرفدارای آلمان رو بگیره منم بیام به اینا بخندم 1
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 من که طرفدار آلمان نیستم ولی خدایی فرانسه فقط 98 میشد بگی تیم. گذشت دیگه.واسه آلمان کری نخونه محض همدردی با قربانیان جنگ جهانی دوم، قرار شد دیگه برا آلمان کری نخونیم، والسلام
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 احوال فرانسوی های مقیم انجمن کم پیدایین آقا من همینجا با کمال افتخار اعلام می کنم اینجا طرفدار فرانسه فقط من بودم اون یه دونه رای نظرسنجی رو هم من به فرانسه دادم شما هم انقدر ندید بدید بازی درنیارین زشته به خدا :icon_pf (34):مردم چی میگن؟؟؟
not found 16275 ارسال شده در 5 مهر، 2014 رو آب نه چون کلاست میاد پایین برا همین رو نوشابه بخندی خدایا چی میشه برزیل آلمان رو بزنه آه من دامن این طرفدارای آلمان رو بگیره منم بیام به اینا بخندم آلمان نــــه!!!! هلــــــــند 1
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 آلمان نــــه!!!! هلــــــــند واااااااااااااااااا پس چرا داشتی به من می خندیدی؟ منو دوست نداری؟ نکنه ما وقتی بچه بودیم همدیگه رو می شناختیم بعد یه بار که داشتیم فوتبال بازی می کردیم من زدم شیشه همسایه رو شکستم و فرار کردم بعد اونا فکر کردن تویی دعوات کردن؟ دیگه چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 5 مهر، 2014 چراااااااااااااااا اتفاقا این ورا تشریف دارم آلمان با خوش شانسی فرانسه رو برد ولی هنوز جام تا حذف آلمان برای من ادامه داره. از این به بعدم من طرفدار برزیلم دوستان برزیل قهرمان ببینم چطوری این آلمان مغرور رو له میکنی :ws3: عجب دور و زمونه ای شده ملت همینجوری رنگ عوض میکنن ... اخر الزمان که میگن همینه هیچ چیز امسال نمیتونه جلو قهرمانی ما رو بگیره.... من بهت گفتم سارا... گوش ندادی گفتم به من ایمان بیار... ولی حیف که تو چشمت رو حقیقت بستی المان همیشه مثل یه برنده تو زمین بازی میکنه... و این ستودنیه 2
Lean 56968 ارسال شده در 5 مهر، 2014 آقا من همینجا با کمال افتخار اعلام می کنم اینجا طرفدار فرانسه فقط من بودم اون یه دونه رای نظرسنجی رو هم من به فرانسه دادم شما هم انقدر ندید بدید بازی درنیارین زشته به خدا :icon_pf (34):مردم چی میگن؟؟؟ اصلا غصه نخور سارا طومار اینا پیچیدس دیگه برزیل لولشون کرد میایم اینجا حالشونو میگیریم هنوز دیر نشده به جمع هلندیا بپیوند 2
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 عجب دور و زمونه ای شده ملت همینجوری رنگ عوض میکنن ... اخر الزمان که میگن همینههیچ چیز امسال نمیتونه جلو قهرمانی ما رو بگیره.... من بهت گفتم سارا... گوش ندادی گفتم به من ایمان بیار... ولی حیف که تو چشمت رو حقیقت بستی المان همیشه مثل یه برنده تو زمین بازی میکنه... و این ستودنیه معلومه که رنگ عوض می کنم نکنه میخوای از کورس رقابت خارج بشم؟ نخیر جانم من تا جان در بدن دارم از تیم های رقیب آلمان حمایت می کنم. باشد که رستگار شوم . خدا جون من منتظرم. رستگاری در 20:30 دقیقه 2
sara kia 3158 ارسال شده در 5 مهر، 2014 اصلا غصه نخور سارا طومار اینا پیچیدس دیگه برزیل لولشون کرد میایم اینجا حالشونو میگیریم هنوز دیر نشده به جمع هلندیا بپیوند دمت گرم دوست عزیز فعلا چون برزیل رقیب آلمانه من طرفدار برزیلم امیدوارم به یاد 6 سال جنگ جهانی دوم 6 عدد گل به آلمان زده و این تیم را 6 تایی فرماید. من دیگه عرضی ندارم هلندم اگه رقیب آلمان شد (خدای ناکرده البته، حتما رقیب برزیله) میام تو صف هلندیا :hapydancsmil: 2
Eng.KouRosH 9176 ارسال شده در 5 مهر، 2014 دمت گرم دوست عزیز فعلا چون برزیل رقیب آلمانه من طرفدار برزیلم امیدوارم به یاد 6 سال جنگ جهانی دوم 6 عدد گل به آلمان زده و این تیم را 6 تایی فرماید. من دیگه عرضی ندارم هلندم اگه رقیب آلمان شد (خدای ناکرده البته، حتما رقیب برزیله) میام تو صف هلندیا :hapydancsmil: کو فرانسه کبیر :whistle: 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 5 مهر، 2014 امیدوارم آرژانتین ببازه،هلند ببره،آلمان و برزیل از دور خارج بشن،بلژیکم نظری ندارم. ولی هر چی فک میکنم آلمان،هلند فینالیستن. این آرژانتین به یه مسی بنده که اونم باد فنا ببردش
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 5 مهر، 2014 رو که رو نیست،این آرژانتینی ها بر میگردن میگن آرژانتین فقط مسی نیست پس بگو کیه بهترین بازیکن زمین،کی گل دقیقه آخر میزنه به دادتون میرسه؟
ارسال های توصیه شده