VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ مهم بازی خوبیه ما کردیم داور اگه پنالتی رو میگرفت ما برده بودیم نکونام باعث شده بوداااااا 4 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: مسی کصافت چرا فحش میدی به مسی آخهخوب اونا یه تیم نیستن بلکه یه ملت هستن اما تیم ایران فقط مال افتخار پارسیان هستش پس حق آرژانتین بود ببره 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ برد با ما بود خاک تو سرت ارژانتین با این بازیت 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش گفته است: چرا فحش میدی به مسی آخهخوب اونا یه تیم نیستن بلکه یه ملت هستن اما تیم ایران فقط مال افتخار پارسیان هستش پس حقشون بود ببرن نابودمون کردالان من پسر خالمو باید بکشم وطن فروشادمین میکشمتت 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ واقعا عالی بازی کردن :hapydancsmil: حقمون حداقل مساوی بود 6 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ انصافا حقمون باخت نبود.....نیمه دوم عالی بودیم 5 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: نابودمون کردالان من پسر خالمو باید بکشم وطن فروشادمین میکشمتت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههه من دیگه پرچمو برداشته بودم برم بیرونچرا اینجوری شد 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: الهی دوس دخترت ولت کنهایکبری نفرینات منو کشته مینا 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ واقعا باخت خیلی خیلی ضد حالی بود مسی از هوشش استفاده کرد و جای خالی رو دید و زهر خودشو ریخت خیلی ضد حال بود 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: دیقه 90 زوره تابحال بازی به این خوبی نکرده بودیم آرتاش گفته است: ادمین بیا خونت حلاله 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: تابحال بازی به این خوبی نکرده بودیم ادمین بیا خونت حلاله خون کی حلاله؟من؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: تابحال بازی به این خوبی نکرده بودیم ادمین بیا خونت حلاله 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ آرتاش گفته است: خون کی حلاله؟من؟؟؟؟ ادمین محمد رو میگهه 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ VINA گفته است: تابحال بازی به این خوبی نکرده بودیم اینقد خوب که وقتی بازی تموم شد مسی در پوست خود نمیگنجید 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ آریودخت گفته است: نفرینات منو کشته مینا بدترین شکست ؛ شکست عشقیههه ادمی رو میخوای نابود کنی با احساسش بازی کن چرا نزدن همون اول مسدومش نکردنده نفر بازی میکردیم میبردیم این مسی نبود 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۱ خرداد، ۱۳۹۳ Ali.Fatemi۴ گفته است: ادمینمحمد رو میگهه عه خوب اون بیچاره چیکار کرده مگه؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده