Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ ر کل ما چهارتا تا دوست بودیم از ترم 4 تا ترم 7 این درسو براشتیم ریا نشه یکیمون ترم 9 پاس شد اره من به داداشم مکانیکی بود یاد دادم پاس شد به دختر خالم معماری بود یاد دادم پاس شدقسمت سوزناکش این بود مثلا من ترم 6 به داداشم یاد دادم اون پاس میشد من می افتادم ترم هفتم یادمه شب امتحان داشتیم فیلم میدیدم بعدش وسط فیلم من میگفتم اون سوال 54 خرپا زاویه اش 90 بود دوستم میگفتم اره ...میگفتم خو اونو مثلثات رفت؟ فکر کن دیگه عملا اینقد خونده بودیم شماره سوال و مدل حلشو بلد بودیم هی جوونی یاااااااخدا.. من اولین باره برداشتم...1راحته..2که ترم بعد دارم افتضاح سخته... فردا 2بعدازظهره امتحانم...دعاکنیدااا...باید20بشم 3 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ فصل امتحانات والا تالار شلوغه. امیدوارم بعد امتحانات دوباره تالار شلوغ شلوغ بشه با مطالب مفید برای همه. 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۳ یاااااااخدا..من اولین باره برداشتم...1راحته..2که ترم بعد دارم افتضاح سخته... فردا 2بعدازظهره امتحانم...دعاکنیدااا...باید20بشم نگران نباش ما استاد بهمون گفته بود شما حالا حالاها مهمون منید 20؟خدایی ما تو دانشگاه به 16 میگفتیم خیلی خوب اینا دیگه کی هستن 20:whistle: 4 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ چی شده؟؟؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نگران نباش ما استاد بهمون گفته بود شما حالا حالاها مهمون منید20؟خدایی ما تو دانشگاه به 16 میگفتیم خیلی خوب اینا دیگه کی هستن 20:whistle: اینا ناشناخته هستن فصل امتحانات والا تالار شلوغه.امیدوارم بعد امتحانات دوباره تالار شلوغ شلوغ بشه با مطالب مفید برای همه. امیدوارم همینجوری باشه که میگید یاااااااخدا..من اولین باره برداشتم...1راحته..2که ترم بعد دارم افتضاح سخته... فردا 2بعدازظهره امتحانم...دعاکنیدااا...باید20بشم :girl_angel:حالا امتحان و دادی چجور بود ؟؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :girl_angel:حالا امتحان و دادی چجور بود ؟؟؟؟ 20نمیشم..:icon_pf (34):یه سوال نصفه جواب دادم...قسمت"ب" سوال به کل فراموش کردم جواب بدم... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ :girl_angel:حالا امتحان و دادی چجور بود ؟؟؟؟ 20نمیشم..:icon_pf (34):یه سوال نصفه جواب دادم...قسمت"ب" سوال به کل فراموش کردم جواب بدم... از چند تا 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نگران نباش ما استاد بهمون گفته بود شما حالا حالاها مهمون منید20؟خدایی ما تو دانشگاه به 16 میگفتیم خیلی خوب اینا دیگه کی هستن 20:whistle: شانزده؟؟؟!!!! بابا ما به ده میگفتیم طرف خیلی حالیشه 6 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ شانزده؟؟؟!!!! بابا ما به ده میگفتیم طرف خیلی حالیشه ما که دیگه به ترم اخر رسیدیم به کسی که 10 بگیره میگیم طرف نابغه س!!! مخه! همه میخان سرجلسه پیشش بشینن! 5 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ شانزده؟؟؟!!!! بابا ما به ده میگفتیم طرف خیلی حالیشه نخواستم ریا بشه همون اینا دیکه کی هستن یه قسمت ب رو ج نمیدن ناراحتن ما خودمون حوصلمون نمیکشید خالی میزاشتیم 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ نخواستم ریا بشههمون اینا دیکه کی هستن یه قسمت ب رو ج نمیدن ناراحتن ما خودمون حوصلمون نمیکشید خالی میزاشتیم اگه قسمت"ب" شما ام که 5نمره داشت حوصلتون نمیکشید خالی میزاشتید؟ چی چی ناراحت...در این حدم که نذر کردم نیوفتم...والااز 15نمره.5نمره که پرید...حالا اگه غلطم داشته باشم که دیگه خاک توسرم...:4564: ا 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۳ اگه قسمت"ب" شما ام که 5نمره داشت حوصلتون نمیکشید خالی میزاشتید؟چی چی ناراحت...در این حدم که نذر کردم نیوفتم...والااز 15نمره.5نمره که پرید...حالا اگه غلطم داشته باشم که دیگه خاک توسرم...:4564: ا نذر هم میکنی؟ من میگفتم خدا کنه ترم بعد این استاد بازم باشه جزوه ننویسیم 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ نذر هم میکنی؟من میگفتم خدا کنه ترم بعد این استاد بازم باشه جزوه ننویسیم خب آخه1 لامصب بیوفتم ترم بعد که آخرمه2 نمیدن چون 1 پیشنیازه2 هس... بعد من بدبخت به خاطر یه درس یه ترم بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدااااااااااااا نیوفتماااااااااااااااااا 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ خب آخه1 لامصب بیوفتم ترم بعد که آخرمه2 نمیدن چون 1 پیشنیازه2 هس...بعد من بدبخت به خاطر یه درس یه ترم بخونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدااااااااااااا نیوفتماااااااااااااااااا دوستان سابقه ندارن اطلا ندارن شما اگه بیفتی میتونی ترم دیگه همنیاز بزنی میری اموزش و اعلام میکنی برات موقع انتخاب واحد هم نیاز میزنن دیگه جایی نگیااااا بعدش برای ورودی 90 به بعد دو تا درسم معرفی به استاد میدن تو دانشگاه های دولتی ؛ ازادم که از اول تا 6 واحد معرفی به استاد میدن 3 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۳ چتدتا پيغام قبل رو كه خوندم اصلا ربطي به موضوع تاپيكي كه زده شده نداشت. خلوت بودن انجمن همبه نظرم هم بخاطر شروع شدن امتحاناست هم كم رنگ شدن حضور بروبچه ها(البته عدم حضور هركدوم يه دليلي داره ديگه- مثلا يكي رفته سربازي يكي چندشغله شده و وقت نميكنه بياد - يكي ديگه سركارنيمره و درنتيجه به نت دسترسي نداره و نميادو.....) اميدوارم بعداز امتحانات بچه ها دوباره اينجا شلوغ پلوغ بشه:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۳ دوستان سابقه ندارن اطلا ندارنشما اگه بیفتی میتونی ترم دیگه همنیاز بزنی میری اموزش و اعلام میکنی برات موقع انتخاب واحد هم نیاز میزنن دیگه جایی نگیااااا بعدش برای ورودی 90 به بعد دو تا درسم معرفی به استاد میدن تو دانشگاه های دولتی ؛ ازادم که از اول تا 6 واحد معرفی به استاد میدن من تااااااااحالا از این کارا نکردم آخههههههههه ای خداااا به دادم برس... این نواندیشا که اصلا انگار نه انگار یه دوستشون محتاج دعاست...بیخیالن کلا... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ سلاااااااااام من اومدم امتحانامم تموووم شد به امید روزی هستم که نمره های خوشگلم بیاد... خب چیکار کنیم اینجا ساکت نباشه؟؟؟؟ بچهههههههههه بیااااااااایین اینجاااااااا... من وظیفمو انجام دادم و دادی زدم هنجرم جر خورد و بچه هارو صدا کردم... بچه های قدیمی کجاااایییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، ۱۳۹۳ سلاااااااااام من اومدم امتحانامم تموووم شد به امید روزی هستم که نمره های خوشگلم بیاد...خب چیکار کنیم اینجا ساکت نباشه؟؟؟؟ بچهههههههههه بیااااااااایین اینجاااااااا... من وظیفمو انجام دادم و دادی زدم هنجرم جر خورد و بچه هارو صدا کردم... بچه های قدیمی کجاااایییییییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا یه کم آرومتر......من خوابیدماااااا.......:bigbed: ما بچه های قدیمی کلن خوابیم....نوبت شما جووناس 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بابا یه کم آرومتر......من خوابیدماااااا.......:bigbed: ما بچه های قدیمی کلن خوابیم....نوبت شما جووناس اکثر بحث های قدیمی بچه ها رو برا خودم آرشیوشون کردم. وقتی میخونم با خودم میگم : اون نسل فرهیختگان بی نظیری بودند که هیچوقت مانند نخواهند داشت . 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۳ بابا یه کم آرومتر......من خوابیدماااااا.......:bigbed: ما بچه های قدیمی کلن خوابیم....نوبت شما جووناس آقا شرمندههههه... ولی جووووونای الان یکی مثل خودم تا لنگه ظهر خوابیم و... سرزنده ها شماهایید نه ما والا... ما کلا تو "زندگی ام "خوابیم... البته کسی ناراحت نشه خودمو میگما... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده