zobairzn 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۳ دوستانی که ارشد 94 دارن بهتره که دیگه کم کم شروع کنیم به خوندن. موفق باشید.کسی هم اگه نظری پیشنهادی راجع به برنامه ریزی آزمون و ... داره همینجا مطرح کنه. من خودم هدفم رتبه 200 هست.امیدوارم سال دیگه تهران. ویرایش مدیر مکانیک: با اجازه استارتر اندکی از این پست رو متصرف میشویم و اندک توضیحاتی میاریم تاپیک زیر http://www.noandishaan.com/forums/thread113537.html از اونجایی که پر از منابع برای آمادگی برای آزمون ارشد هست حذف نمیشه و فقط بسته میشه امیدوارم از مطالب موجود نهایت استفاده رو ببرین 9 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ انشاالله قبولی همه دوستان عزیز 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۳ در مورد فراگیر ارشد پیام نور کسی اطلاعاتی داره؟ مخصوصا رشته تبدیل انرژی؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ این فقط واسه مکانیکیاست چرا؟ خو یکی کامل برا همه میزدین 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ انشاالله قبولی همه دوستان عزیز اسی نه در کنکور قبول می شود و نه باز در کنکور قبول می شود بلکه از سالی به سال بعدی انتقال می یابد لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۳ اسی نه در کنکور قبول می شود و نه باز در کنکور قبول می شود بلکه از سالی به سال بعدی انتقال می یابد منتظر باش ? 1 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ خوب دیگه...وقتشه که شروع کنیم این تاپیک رو به جریان آوردن.... هرکی آمادگیشو داشت اعلام حضور کنه! لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ چقدر تاپیک خسته و سنگین شده بچه هایی که ارشد دارن پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ چقدر تاپیک خسته و سنگین شده بچه هایی که ارشد دارن پس کجایین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خوب اگر ارشد خونا همیشه اینجا باشن که ارشد قبول نمیشن! 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ خوب...اونایی که ارشدشون رو بر ساخت و تولید بنا نهادین... میدونید که سه شاخه ی زبان - جامدات - ساخت شاخه های اصلی واسه این گروهه...هرکی تو این 3شاخه بتونه 30درصد سوالات رو جواب بده 100% از روزانه دانشگاه دولتی شهر خودش درومده...این یعنی زیر 700 تو تبریز،شهر خودم. ذیلاً سه مجموعه سوال از سال 88 تا 93 رو به تفکیک این سه شاخه از اینورُ اونور تهیه کردم امیدوارم به دردتون بخوره: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اینم کلید سوالات: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ چرا فقط مکانیکا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب یه تایپیک واسه همه میزدین دیگه 2 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ چرا فقط مکانیکا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خب یه تایپیک واسه همه میزدین دیگه هر تالار واسه خودش داره دیگه...خوب اینجوری بحثا قاطی پاتی میشد...یکی از مکانیک میگفت یکی از برق همه چی میریخت به هم! 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ هر تالار واسه خودش داره دیگه...خوب اینجوری بحثا قاطی پاتی میشد...یکی از مکانیک میگفت یکی از برق همه چی میریخت به هم! ایش.............. باشه بابا اصن یدونه واسه تالار خودمون میزنم بترکونه 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ ایش.............. باشه بابااصن یدونه واسه تالار خودمون میزنم بترکونه بترکون ببینیم... 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آبان، ۱۳۹۳ بترکون ببینیم... میترکونیم.... ببینین:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان، ۱۳۹۳ دوستان عزیز لطفاً این اطلاعیه مهم رو بخونید: http://www.noandishaan.com/forums/thread137838.html#post1475900 1 لینک به دیدگاه
mohandes Salman 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آبان، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشین من هنرستان ساخت و تولید خوندم و بعد اون در مقطع کاردانی و کارشناسی در منتظری مشهد درس خوندم الانم اگه خدا بخواد دارم برای ارشد 94 آماده میشم کسانی که میخوان ارشد 94 گرایش ساخت باشن اگه سوالی دارن مطرح کنن درحد نیاز وتوان پاسخگو خواهم بود واز اونها هم اطلاعاتی میگیرم. باتشکر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده